Bakalım DOHOLü tavana kitleyecekler mi gün sonunda?
Printable View
Bakalım DOHOLü tavana kitleyecekler mi gün sonunda?
XAUSD 881... auauauauaua
[QUOTE=Astatin;75483]XAUSD 881... auauauauaua[/QUOTE]
Yeni bir çağ başladı diyorsun yani,
bir isim buldun mu, bilirsin her çağ bir isimle anılır.
[QUOTE=sentinus;75482]Bakalım DOHOLü tavana kitleyecekler mi gün sonunda?[/QUOTE]
Belki yeri degil amma, DOHOL un grafiklerini begenmeye basladim.
[QUOTE=Astatin;75480]ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu......kahve yapsana...içelim:..:[/QUOTE]
fit fit flat ve paralarımız cepte.. huzurlu, mutlu.. ne güzel karşılıklı kahve içilir şimdi dimi+.
[QUOTE=jerfin;75486]fit fit flat ve paralarımız cepte.. huzurlu, mutlu.. ne güzel karşılıklı kahve içilir şimdi dimi+.[/QUOTE]
Bundan kelli bana guvenip astatıne savas acma, anında satarim, bilgin olsun:)
[quote=rcp;75484]Yeni bir çağ başladı diyorsun yani,
bir isim buldun mu, bilirsin her çağ bir isimle anılır.[/quote]
Buldum tabii.... Cilalı Recep Çağı :..::..::..: (daha kırdı sayılmaz..üstünde kapanış lazım)
[QUOTE=bikmisbroker;75485]Belki yeri degil amma, DOHOL un grafiklerini begenmeye basladim.[/QUOTE]
keşke biraz tepse endeks de güzel yerlerden kısa yapsak babom
twisting the strangle grip won't give no MERCY....al moderatör sana cümle..
[QUOTE=rcp;75487]Bundan kelli bana guvenip astatıne savas acma, anında satarim, bilgin olsun:)[/QUOTE]
yaf niye böyle yapıyorsunuz, dost görünmem lazım ki hain planlarımı şüphe uyandırmadan gerçekleştirebileyim dimi;)
[QUOTE=jerfin;75489]keşke biraz tepse endeks de güzel yerlerden kısa yapsak babom[/QUOTE]
keske tepse bugunki seni kurtarma girisimimdeki yaraları sarsam jerfincim :) kaşıma 5 dikiş attırdım kanama durmuyor valla hexen babayı merak ettim insallah saglık sıhat yerindedir
bedava pansuman yapılır...Hidroklorik asit ile