[quote=enorton;189193]Ben logdayım ama huzursuzum, sankim longdakiler temkinli olsunlar gibi hissediyorum :)[/quote]
Pek hoşuma gitmeyen birşey var sanki yukarı yapacaklar gibi temkinli olmakta fayda var.:..:
Printable View
[quote=enorton;189193]Ben logdayım ama huzursuzum, sankim longdakiler temkinli olsunlar gibi hissediyorum :)[/quote]
Pek hoşuma gitmeyen birşey var sanki yukarı yapacaklar gibi temkinli olmakta fayda var.:..:
istop ve long .. vay a* .. ...
Temkinliler flat olsun bence. Daha garanti bir şey olabilir. :o
[QUOTE=selçuklu;189197]istop ve long .. vay a* .. ...[/QUOTE]
Tamam patron atalım golü :..:
lem Efiksim,
O dediğin tarihten bu yana graf çizdirince 15 dklık, ot ..ka karışmış görünüyo her şey pire gibin???? ne edecen bunu? ben sağa matriks çıktısı işlemlerini gönderem .xls de? ister miyin? yok beni zaten sinyaller değil, getiri eğrisi ilgilendiriyo diyosan onu ancak akşam yaparım..neden dersen işyerindeki laptopda getiri sapık sayılar gösteriyor (nw sec policiy olsa gerek bazı eski veriler kesik sanırsam).bazen gerçeğin yarısı bazen 3 katı:..::..::..: onun essahlıklısını akşam evden çiziktirebilirim..meyk yor çoys:D
En iyisi flat olanlar temkinli olsun daa:::::: karar verin artık:)
YYLD..way** disiplinime bak be...TYRANT SAZAN görseydi şu disiplini gözleri yaşarırdı..ehuehueeh
700 den ben de long:) 5 verisine kadar bırakmazlar artık piyasayı gibi gibi..
artik yukari RALLI yi baslatiyorum.ralliye binmek icin son firsat..lelele
piyasa hareketlerine bakaraktan, önce bi yukarı çekip saat 17 den sonra da aşağı verecekleri gibi duruyor...
sıkıldım feci ... hareket olsun .. yön farketmez .. üvvvvv ..
[quote=Larossıan;189196]Pek hoşuma gitmeyen birşey var sanki yukarı yapacaklar gibi temkinli olmakta fayda var.:..:[/quote]
benimde 6.hissim 70 bin üzerine kalıcı bir atakante yapacaz diyor abi :)
5 dk graf fincan kulp gibi oldu ..
bu arada stop seviyem 69275 e ulaştı..
yanlız benim 15 dk.lık zistem hala shortta.. ben ise longda heheheee
[QUOTE=Astatin;189201]lem Efiksim,
O dediğin tarihten bu yana graf çizdirince 15 dklık, ot ..ka karışmış görünüyo her şey pire gibin???? ne edecen bunu? ben sağa matriks çıktısı işlemlerini gönderem .xls de? ister miyin? yok beni zaten sinyaller değil, getiri eğrisi ilgilendiriyo diyosan onu ancak akşam yaparım..neden dersen işyerindeki laptopda getiri sapık sayılar gösteriyor (nw sec policiy olsa gerek bazı eski veriler kesik sanırsam).bazen gerçeğin yarısı bazen 3 katı:..::..::..: onun essahlıklısını akşam evden çiziktirebilirim..meyk yor çoys:D[/QUOTE]
yok yok bana sadece resmisi lazım gayri kucukte olsa sorun deel VIX0300210 ile x30yvade karsılastırabilim yeter
işsizlik verisini hesaplamada yönetimsel hata yaptık- o sebeple veri yi ciddiye almayın diye haber düştü bloomberg e ne iştir lo:)
[QUOTE=selçuklu;189211]5 dk graf fincan kulp gibi oldu ..[/QUOTE]
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/4180/adszpko.jpg[/IMG]
[quote=kafayı_yemis_dusler;189217]işsizlik verisini hesaplamada yönetimsel hata yaptık- o sebeple veri yi ciddiye almayın diye haber düştü bloomberg e ne iştir lo:)[/quote]
müdürü yeni işten atmışlar, onu düşmediler heralda.:p
69400 seviyesi bugünkü minumum olarak korunursa 70 bin üstüne yeni atak umutları canlı kalacaktır ki bu seviyenin hemen altındada referans ortalaması var..
[IMG]http://i45.tinypic.com/sy0zk9.gif[/IMG]
selcuk hocam nere kadar gider sence kulp:)
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;189226]selcuk hocam nere kadar gider sence kulp:)[/QUOTE]
hiç bir fikrim yok abi .. longum ben stopum 500 altı .. çok zor yereler ..çok uyuz bir piyasa var .. :o:o
kafayı yemiş düşler ::: 3 ayda 3500 mesaj bravo .dng Dolarcı yokmu hiç?:rolleyes:
[quote=hexa;189229]kafayı yemiş düşler ::: 3 ayda 3500 mesaj bravo .dng Dolarcı yokmu hiç?:rolleyes:[/quote]
yok hocam yav ben sadece burdaki arkadaşları takip edip öğrenme çabasındayım burda gerçekten güzel ortam ve güzel insanlar var gerisi hikaye+.
alalaaa benim 15 dk hala satta bekliyor.. kötü çarpacaklar sistemi galiba..:)
IMF ile iki yıllık stand-by masada
21.01.2010 15:52:45 Son Güncelleme:21.01.2010 15:53:48 finanstrend.com
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın ekonomi yazarlarıyla yaptığı toplantıda IMF ile görüşmelerin detaylarda devam ettiği ve yakın zamanda bir sonuca ulaşılacağı konuşuldu.n hay sizin ,imf nizi..............:)
[quote=Cerphin;189232]alalaaa benim 15 dk hala satta bekliyor.. kötü çarpacaklar sistemi galiba..:)[/quote]
Sistemi çarpamazlarsa,sisteme uymayanları çarparlar...:::
Allah korusun seni kimse çarpmasın tabikide şaka...üüü
Buralardan flat..sıkıntıdan:)
[quote=selçuklu;189211]5 dk graf fincan kulp gibi oldu ..[/quote] çanak çömlek o abi :D
69600 altında short olmayı düşünürüm, haricinde şimdilik tribündeyim:)
FLAT oldum sikintidan gina geldi yahuuu.PALA yi dikkatle izliyorum.
feci bunaldım üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
full kısa a* ..
zilddddd
10 dk lıkta 2 li tepe 60 lıkta tobo göründü bakalım hangisi galip çıkacak :)
günlükler ziro işlem longda
pala kafana taşlar düşsün emi biraz hareket ya
böyle giderse benim analizimdede yarın 13:00 den sonra iyi bir hareketin başlayacağını söylüyor
pala djı bügün 10500 altına giderse ne yapacan sabaha süprizin varmı :) :0
[quote=selçuklu;189250]feci bunaldım üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[/quote]
bence her zamanki gibi kapanışa kadar kasıp duracaklar ama kapanış muhteşem olacak+. ee muhteşem olmazsa da idare edin artıkın:::
[QUOTE=selçuklu;189250]feci bunaldım üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff[/QUOTE]
ee abi ben boşunamı dathilldeyim gayri :::
20 dekko 69.850'den flat (+200)
saatlik ve günlük long devam
çelik bir çark gibi sert ve gaddar bir disiplinle sinyale uymaya devam :) YYLD