Kararsızım ama büyük ihtimal bende flat olucam.
Printable View
Kararsızım ama büyük ihtimal bende flat olucam.
Biz bu dukkanda [B]Donerciyiz, isimiz doner kesmek yani..[/B]
Mal sahibi baskasi, adam her sabah [B]50 KG lik doneri takiyor.[/B]
Biz elimizde bicak, [B]aksama kadar terleye terleye[/B] doneri [B]kesiyoruz.[/B]
[B]Makroymus, mikroymus 2 ci planda gelir.[/B]
Donercilikte bicagin keskin olacak, [B](Teknik analizin kuvvetli olacak-Hizli karar alabileceksin ve de uygulayabileceksin)[/B] eti doneri kesecegin zaman [B]Et guzel PiSMiS olacak.[/B]
Iyi tatiller..
Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.
[QUOTE=mersiyk;75517]ben 31700 gorurse ordan flat olurum yoksa longların yarısını kapatıcam :)
bu arada asti ve recip boynuzları fazla uzatmayın geyik topigine bisey kalmıyo ya :([/QUOTE]
Ben geyik topiğinden tırsıyorum sayın sevgılı yonetıcım, can guvenlıgım yok, ahanda bu konuda son mesajımdır, sız astatıne engel olun, konu kapansın:)
soyle serbest dusunun sistemi ta yi temel analizi cope atin %50 ihtimal var aldiniz ya dusecek ya cikacak. ne kadar kolay degilmi.:))
tek sorun bu ihtimali tutturduktan sonra nerede poz. kapayacaksiniz sorusu.
dolar shortladım.
31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)
fitflat...azcık nisan vade goldytl kontratoları saymazsak tabi... :)
geceye ve hsonuna [B][COLOR=blue]31.150[/COLOR][/B] LONG...
ya alırız biraz ya da veririz vergimizi...
poz. da kalanlara bol şans...
herkese iyi hsonları...
haftasonuna long girdim .. 5-15 dk alda .. ve dowda uyumsuzluklar var ..
[quote=mersiyk;75524]31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)[/quote]
Akşam ben sana pansuman yapacağım geyik topiğinde...Hiiiç merak etme.. HCL + Pamuk..üstüne tedavi tanımam...Biraz HCL de fanta kutusuna koyup recoya ikram edeceğim...Kankin jerfi sana yardıma gelirken kapı arkasına saklanmış olan CIRCIR tarafından pıçaklanacak :) :..:
[QUOTE=kegen;75520]Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.[/QUOTE]
ralli derken, hedef yeresi nedir, misal benım için 7940dan 7960 da bir rallidir.