[QUOTE=kegen;75520]Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.[/QUOTE]
ralli ralli ralli .. ayrılmaya gerek yok .... :D :D
Printable View
[QUOTE=kegen;75520]Bu gece bu dow jones ralli yapmazsa aranızdan birisi ayrılıyor.Borsayı bırakıyorum.Gece don gömlek full long.[/QUOTE]
ralli ralli ralli .. ayrılmaya gerek yok .... :D :D
[quote=Astatin;75528]Akşam ben sana pansuman yapacağım geyik topiğinde...Hiiiç merak etme.. HCL + Pamuk..üstüne tedavi tanımam...Biraz HCL de fanta kutusuna koyup recoya ikram edeceğim...Kankin jerfi sana yardıma gelirken kapı arkasına saklanmış olan CIRCIR tarafından pıçaklanacak :) :..:[/quote]
Recooooooo.................seans bitti recooooo...senin seans başlıyo......geeellll:..::..:
[QUOTE=Astatin;75531]Recooooooo.................seans bitti recooooo...senin seans başlıyo......geeellll:..::..:[/QUOTE]
nireye gelem kardaşım!
geceye kısa girdim.......
üç gündür iyi zıpladık....geceleri
bu gece sistemler alda kapattı ben kısa girdim......
içimden geldi.....
dow ralli yapsında kessinler cezayı......
Eğerki bir ralli olursa varyaaaaa
Tahminim 33000 olan spot sayesinde vob çok güzel bir satış fırsatı verir, o zaman tadından yinmez bu ralli, bu sebepten akşama flat kalmak faydalıydı, ama kısada kalanıda tebrik ederim, uzuncuların sonu kötü, bu havalarda al sinyallerine pek güven olmaz, ii akşamlar, iyi tatiller, saygılar.
[QUOTE=mersiyk;75524]31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)[/QUOTE]
+.+.+.
[QUOTE=rcp;75532]nireye gelem kardaşım![/QUOTE]
vayy kardaşım haaa... seni hain senii.. sırtımda bıçak darbesi hissediyorum sankiii.dng
şu teşekkür butonunun yanına bir de kınama butonu eklense de tepkilerimizi de ifade edebilseekkkk
[QUOTE=jerfin;75540]vayy kardaşım haaa... seni hain senii.. sırtımda bıçak darbesi hissediyorum sankiii.dng[/QUOTE]
senın kahve içmenle gerekcesı aynıdır.
bizde ihanet olmaz,
Bırakman zor. Bu iş özellikle her gün ekran seyredenler için uyuşturucudan beterdir. Bir defa bulaştın mı bırakamazsın. Bana ekran bulun diye yalvarmaya başlarsın. .dng
[QUOTE=mbm;75534]geceye kısa girdim.......
üç gündür iyi zıpladık....geceleri
bu gece sistemler alda kapattı ben kısa girdim......
içimden geldi.....
dow ralli yapsında kessinler cezayı......[/QUOTE]birtek benim sistem sat da...olurya 8.000 altında ölümüne dow a verirler..
[QUOTE=mersiyk;75524]31500 yarısı gitti longların yarısı duruyor jerfiin dikisler tuttu kanama durdu gibi :)[/QUOTE]
bende long girdim :..: :..: