Yeni avatarım mükemmellik derecesinde mesaj yoğunluklu..."Kurda kuşa yem olmak isteyen varsa beklerim" - İmza: Kuşkurt
Printable View
Yeni avatarım mükemmellik derecesinde mesaj yoğunluklu..."Kurda kuşa yem olmak isteyen varsa beklerim" - İmza: Kuşkurt
[quote=kegen;75568]Onlar herşeyi hakediyor.Namıssızlar.[B]Batarsa batsınlar.[/B]Hala 50 lira aidat kesmeyi biliyorlar bankamatik kartlarından akbank yada yapı kredi.Bunlara haktır herşey.Krizmiş falan filan.[/quote]
bende batsınlar diyeceğim ama orada maaşla çalışanlar ortada kalır.yoksa faizle şunla bunla kan emiyorlar zaten bankaları vasıtasıyla 3-5 aracı kurum şubesi kapatsalar zerre kadar üzülmem.ama işte dediğim gibi maaşla çalışanlar ortada kalıyor.o kötü.
hamdolsun kriz bizi teğet geçiyor.ne ben gemicik sahibi olabildim ne de çevremde gemicik sahibi olan eşim dostum var.ne ben CEO olabildim genç yaşta ne çevremdeki arkadaşlarımdan CEO olan var.
ama bakıyorsun tayyip amcanın damadı daha 32/33 yaşlarında sanıyorum koca ÇALIK grubuna CEO.yine bakıyorsun tayyip amcanın oğlu yine sanıyorum 32/33 yaşlarında gemicik sahibi.hepsi tesadüf herhalde.insan kötü şeyler düşünmek istemiyor.ne de olsa bunlar KATIKSIZ MÜSLÜMAN.
öte tarafta soracaklar hesabını.bunlar dünyasını şaşırmış, ahiretini unutmuşlar bana göre.
[QUOTE=Sunrise;75572]İMKB'de öğle tatili kalkıyor
İMKB'den krize karşı şok önlemler geliyor. Sefer Yüksel'in haberi
23 Ocak 2009 Cuma, 17:14
[IMG]http://www.haberturk.com/2009/01/23/resim/manset_ic_123394.jpg[/IMG]
Krizden dolayı düşen işlem hacimlerini artırmak ve dünya borsalarıyla entegrasyonu daha da sıkılaştırmak için İMKB öğle tatili kalkıyor ve seans süresi uzatılıyor. Bu uygulamayla krizden ağır darbe alan aracı kuruluşların da biraz olsun nefes alması hedefleniyor.
Global piyasalarda yaşanan krizin en fazla vurduğu sektörlerin başında gelen aracı kuruluşlar, krizde ayakta kalabilmek için çıkış yolları arıyor. Likidite sıkışıklı dolayısıyla işlem hacimlerinin dip yaptığı sektöre nefes aldırmak için Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği’nin (TSPAKB) ve İstanbul menkul Kıymetler Borsası (İMKB) yönetiminin kolları sıvadığı ve işlem hacimlerini artırmak yapılan çalışmaların sonuna gelindiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, TSPAKB ve İMKB yönetimi kriz ortamında işlem hacimlerini artırmak ve sektöre biraz olsun nefes aldırmak için İMKB’de öğle tatilini kaldırmayı planlıyor. Buna göre, İMKB’de her gün 12:30-14:00 saatleri arasında verilen bir buçuk saatlik öğle tatili kalkacak ve bu saatlerde de işlem yapılabilecek. Uzmanlar, İMKB’nin benzer borsaları yakalamak için bu adımın artık zorunlu olduğunu belirtiyor. Bilindiği gibi yurtdışı borsalarda öğle tatili bulunmuyor.
[B]AMAÇ DÜNYA BORSALARINA ENTEGRASYON[/B]
Krizden dolayı düşen hacimleri artırmak için alınan bir başka önlem ise saat 17:00 kapanan seansı saatini uzatmak. Global piyasalarda son dönemde yaşanan gelişmeler ve dünya borsalarının artık neredeyse tek borsa gibi hareket etmesinden dolayı, İMKB’nin artık dünya borsalarına daha da entegre olması için seans süresinin uzatılması gerektiği belirtiliyor. Bilindiği gibi İMKB, ABD borsaları açıldıktan sadece 30 dakika sonra kapanıyor. Edinilen bilgilere göre, ilk planda İMKB’nin kapanışının Türkiye saatiyle saat 19:00’da kapanan Avrupa Borsaları ile aynı saate uzatılması.
Uzmanlar, yabancı payının yüzde 70’e yakın olduğu İMKB’de bu adımın işlem hacimlerini artıracağını ve bunun zor durumda olan aracı kuruluşlara da biraz olsun nefes aldıracağını belirtiyor.[/QUOTE]
Eğer gerçekleşirse güzel olur. En azından öğle gapı olmaz vadeli de öğle arası artistik hareketler yapamaz. .lelele.brv.dng
[quote=Astatin;75576]Ooooooooo neeeeeeeeeeeeeee xauusd : 902 !!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D[/quote]
ustad usd-ytl için ne düşünuyorsun
[QUOTE=SEYYAH;75578]bende batsınlar diyeceğim ama orada maaşla çalışanlar ortada kalır.yoksa faizle şunla bunla kan emiyorlar zaten bankaları vasıtasıyla 3-5 aracı kurum şubesi kapatsalar zerre kadar üzülmem.ama işte dediğim gibi maaşla çalışanlar ortada kalıyor.o kötü.
hamdolsun kriz bizi teğet geçiyor.ne ben gemicik sahibi olabildim ne de çevremde gemicik sahibi olan eşim dostum var.ne ben CEO olabildim genç yaşta ne çevremdeki arkadaşlarımdan CEO olan var.
ama bakıyorsun tayyip amcanın damadı daha 32/33 yaşlarında sanıyorum koca ÇALIK grubuna CEO.yine bakıyorsun tayyip amcanın oğlu yine sanıyorum 32/33 yaşlarında gemicik sahibi.hepsi tesadüf herhalde.insan kötü şeyler düşünmek istemiyor.ne de olsa bunlar KATIKSIZ MÜSLÜMAN.
öte tarafta soracaklar hesabını.bunlar dünyasını şaşırmış, ahiretini unutmuşlar bana göre.[/QUOTE]
Valla ben altında baska sebep aramıyorum, tamamen iman gücü,
misal zaid akman, baaazıları der ki yok yok fenermiş yok denizmiş, ne alaka,
eğer ortada bir yolsuzluk varsa RTE el koymazmı meseleye, partılarının adı adalet bir kere!
Bir de basbakanın oğlunun gemı meselesı var,
işte iman gucu nelere kadir, başımız secde görmemiş ki girişimci olalım gemı alalım filo kuralım.lelele
Acaba akp yi kefil gösterip körfezden filo kurma kredisi alabilir miyiz?
topikte bu işe meyledecek ortaklar aranıyor.
[QUOTE=rcp;75582]Acaba akp yi kefil gösterip körfezden filo kurma kredisi alabilir miyiz?
topikte bu işe meyledecek ortaklar aranıyor.[/QUOTE]
aslında bu gemi işi fena fikir değil,
somalili korsanlara gemiyi rehin bırakıp aldıgımız kaporayla vobda hergun bi tavan bi taban yaptırtabiliriz:)
[quote=okansak;75580]ustad usd-ytl için ne düşünuyorsun[/quote]
15 short
30 short
60 flat
gün long
hafta long
der sistem.. yani kısa perıyottan uzun periyoda domino taşı kısaya dönüyor sistem.. bugün 1.6960 dan longları kapattım..IMF faktörü etkisi tamamen fiyatlara girmeden bulaşılmaz..orta vadede, IMF dükkan sizin demediği sürece, USDnin yönüne etkisi olmayacasktır diye düşünüyorum..
Sonuç: Bırak IMF anlaşması olsun, balıklar avlansın, kanlar dökülsün, ortalık durulunca az riskli av dönemi gelecektir.
obu bunu bilmem, özellikle gecelere oynamak bence kumardır diyecem ağır olacak ama yarım kumardır:D
ben hükmedemeğim, benim iradem altında olmayan poza poz demem.
benim stratejim sistemim al verince al, realize için ise sinyal beklemiyorum genelde 300 puan buldummu kapatıp köşeme çekiliyorum, isterse 3000 gitsin beni pek üzmez,
geceleri ise pozsuzum her halükarda,
nedenmi böyle, 2 sene önce voba başladım yanlış hatırlamıyorsam, ara verdiğim fxle ilgilendiğim imkb ile ilgilendiğim zamanlarda oldu , şimdiye kadar totalde çok şükür artıdayım,
benimde herkes gibi çok kazandım çok kaybettiğim oldu, en çok psikolojimi ve trademi etkilyen sorun akşam artıdayken sabah gepler yüzünden ekside kapattım,
bir ikinciside yatay piyasada 200-300 puan artıdayken üst üste defalarca eksi kapatmak.
çözümü buldum 300 al ve çekil, gerisi beni bağlamaz
tek sorun bu 300 ün sabit olması ikinci bir sistem yada strateji geliştirmeye çalışıyorum bu sistem yada strateji pozu açmadan önce tp yi belirlyecek, mesela 300 al çekil 500 al çekil yada 100 al çekil diyecek, bunuda becerebildimmi benden kralı olmaz:D
bu arada boğalığa gönül verdik 2-3 günden beri buranın boğası bendim:D ama dowa bakınca sefasını başkaları sürecek gibi görünüyor:D
[quote=Astatin;75584]15 short
30 short
60 flat
gün long
hafta long
der sistem.. yani kısa perıyottan uzun periyoda domino taşı kısaya dönüyor sistem.. bugün 1.6960 dan longları kapattım..IMF faktörü etkisi tamamen fiyatlara girmeden bulaşılmaz..orta vadede, IMF dükkan sizin demediği sürece, USDnin yönüne etkisi olmayacasktır diye düşünüyorum..
Sonuç: Bırak IMF anlaşması olsun, balıklar avlansın, kanlar dökülsün, ortalık durulunca az riskli av dönemi gelecektir.[/quote]
ustad çok olacağım ama altına ne dersın uzuna girilirmi.lelele
[QUOTE=berdush;75555]ayvayi yedik yani[/QUOTE]
Bu havada kısa donlamı dolaşmaya kalktın yoksa?:..:
[quote=okansak;75586]ustad çok olacağım ama altına ne dersın uzuna girilirmi.lelele[/quote]
xausd mi vobgold mu?