sevgili okan taktın bu dow a eşşek meşşek
8180 için dayanağın ne
Printable View
sevgili okan taktın bu dow a eşşek meşşek
8180 için dayanağın ne
[quote=serkanyurttas;75596]bu ne rezalet dow 4 .kez 7900 den döndü kapanış beklentim 7882 puan py bugün nette 10000 satıs yapmış bugün yada yarın 27000 haftaya görülecek takasda destekledi artık bi arkadaş tüm yollarsa yeterli olur[/quote]
arkadaşlar 7900 altı tüm kapanışlar için teşekkürlerimizi esirgemeyelim :..: :d
[quote=catedral;75589]Aferim sana :..: :..:[/quote]
buğün ilk defa bu kadar gergin duydum seni, umarım benden kaynaklanmamıştır.
Sevgiler...
altın için yorum yapacak var mı uzun açmaya niyetim var uygun zamanmıdır???
[quote=canbaba;75606]sevgili okan taktın bu dow a eşşek meşşek
8180 için dayanağın ne[/quote]
oooo canbabada gelmış
hoşgeldın
derın tecrublerınızden yaralanacağız
arkadaşlar bır dedıkodu vereyım canbaba ozelıkle
emtıa pıyasalarının bılgı deposudur
dowa gelınce şu anda .dng
kapanışta konuşalım
[QUOTE=SEYYAH;75597]korkma bişey olmaz.soğuk su vardır inşallah buzdolabında :p
şaka bi yana sadece aracı kurum şubelerini fiziki olarak kapatıyor anladığım kadarıyla.aracılık işlemleri devam edecek yine.sadece bu işi bunun için açılmış ayrı şubelerde değil normal banka şubeleri içindeki özel bankacılık bölümünden devam ettirecek.benim haberden anladığım bu.sizde bi tekrar okuyun ama yanlış anlamışta olabilirim.
yani soğuk su olayı gerçeğe dönüşmesin :..:[/QUOTE]
ya komisyonlar yukselırmı acaba bankaya gecince puff.dng
[quote=klakyuvala;75592]eee benim hesabım ak yatirimda napıcam ben simdi .dng[/quote]
ohhhhhhh daha da olsunlarrrr zamanında mılletı soyarken dogru durust hızmet vermeyıp senın 10.milyarın var bız senınle ugrasamayız gıt baska kuruma derken sayın ak yatırım ust yonetımıne bu yakısırdııı.ellelemmeeee daha bu ıyı gunlerııı.
senın hesabına da bırsey olmaz tek subeye dusuruz hızmetını orada kendı kendıne takılırrrr.dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
longcular el birligiyle el atalım dowa yoksa aşagı dönüyor
[quote=klakyuvala;75623]ya komisyonlar yukselırmı acaba bankaya gecince puff.dng[/quote] kıı
yok canım komısyonun yukselmezz ama telefona bakacak ınsan da bulamaz 10 20 kademe kafaya yersınız.defalarca soyluyorum bu ıs bankalardan ya pı la mazzzzzz ıllakı aracı kurum herkes kendı ısını yapacak.piyasa da caal centerı ve ınternetı ıyı olan ve sube agı ıyı olan kurumlarıı secınn derımmmmm kıı komısyon pazarlıgı kolayy olsunnn..krızz esıttır fırsatttt
[quote=furkan;75627]longcular el birligiyle el atalım dowa yoksa aşagı dönüyor[/quote]
alacaklar mecburlar.lelele
sadece ak yatırımda değil yapı kredı suelerı kapattı tek merkezde topladı garantı yıne anı sekılde yatırım merkezı kurdu.global 6 sube kapattı.nurol menkul iş yatırım a devır olacak vs vs daha lıste uzuyor gıdıyorrrr.kucuk kurumlarda yatırım yerıne menkul degerler olarak işlemlerini kucultuyor yanı 2 sınıf kurum statusunde
[QUOTE=okansak;75632]alacaklar mecburlar.lelele[/QUOTE]
tesadüf mesajdan sonra biraz hızını arttırdı :)