Arkadaşlar bendeki 60 dk lık gıraf söyle
Printable View
Arkadaşlar bendeki 60 dk lık gıraf söyle
[QUOTE=flexy;189667]zamana satış sayfasında bugün geçen işlemleri görebilen var mı?Nisan vadelinin ki çalışıyor ama şubat vadelinin ki dün son işlemleri gösteriyor :([/QUOTE]
Zaman satış bende çalışıyor hocam...
[quote=halojen;189691]çoğu arkadaş gitmişti zaten kavgalar yüzünden... mbm,teo,mordak,catedral... vs...
forum bu çizgisini korudukça eminim ki geri dönüşler de devam edecek..[/quote]
evet giden çok kaliteli arkadaşlarımız vardı malesef.
Bu arada Teo bir yerde yazıyor mu? haberi olan var mı acaba?
[quote=positive;189681]ve 32.000'den beri sat tavsiyemizi de sürdürüyoruz demeyi unuttun :..::..:[/quote]
Yo değil..İnsan kararlarında yanılabilir, çok yanılabilir.40-50-500 bin trilyonlar kaybedebilir. Kendisi oynamıyordur ama bir çıkar gütmeden yorum yapıyor ve yanılıyor olabilir.. Yanılmıyor ve başarılı da olabilir..Buna hiç kimse bir şey diyemez.. Ama hiç bir durum, insanlara hakaret etme hakkı vermez.. Ha, bilmişken davul zurna ile gezmek, yanılmışken yer altına girmek için farklı mı düşünmeliyiz. Yo..Netekim farklı da düşünmedik, bir şey de demedik..Sonuçta herkes forumu okuyor herkes gördüğünü görüyor kendisine göre değerlendiriyor v.s. Ama biri çıkıp; "bakın ben hep haklı çıkarım, yine haklı çıktım, ama şunlar uşaktır sizi yanıltmaya çalışırlar" v.b. türü saçmalıklar yazar hem de hakaretler ederse biz ona şu yanıtları vermek zorundayız
1) Hep haklı çıkmadın
2) Haksız çıktığında kayıpsın
3) YAzdıklarına bakıldığında senin uşak olma ihtimalin daha fazla görünüyor (gerekçeleriyle)
4) Terbiyeli ol
5) Adam ol
Forumda kimsenin kimseye analizi yanlış çıktı diye kızma hakkı olamaz ama terbiyeli ol ve adam ol deme hakkı olabilir:..: Hikaye budur
[quote=positive;189695]evet giden çok kaliteli arkadaşlarımız vardı malesef.
Bu arada Teo bir yerde yazıyor mu? haberi olan var mı acaba?[/quote]
vob'u bıraktı teo, parite yorumları yapıyor...
forum.k e y b o r s a .com'un pariteler bölümünde yazmaya devam ediyor.
sn. haguan'ın o sanat eseri gibi olan grafiklerini özledim yaw...:)))
Birde şu var astatin, hep söylerim borsalar kesin konuşmaya gelmez. Borsada şuraya gidicek buraya gidicek diye kesin konuşmanın 2 yolu vardır;
1- Ya o borsadaki en büyük fonu yöneten kişi sizseniz o şekilde konuşabilirsiniz. Çünkü zaten siz yönlendiriyorsunuzdur.
2- Tahminleriniz ve tekniğiniz cok iyi olucak ama haksız cıkma ihtimaliniz her zaman vardır ve bunun bilincinde olmak fayda getirecektir.
o yüzden sistemcileri severim kesin konuşmazlar kıvraklardır :)
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13550652.asp?yazarid=249&gid=61[/URL]
[quote=positive;189700]Birde şu var [B]astatin,[/B] hep söylerim borsalar kesin konuşmaya gelmez. Borsada şuraya gidicek buraya gidicek diye kesin konuşmanın 2 yolu vardır;
1- Ya o [B]borsadaki en büyük fonu yöneten kişi [/B]sizseniz o şekilde konuşabilirsiniz. Çünkü zaten siz yönlendiriyorsunuzdur.
2- Tahminleriniz ve tekniğiniz cok iyi olucak ama haksız cıkma ihtimaliniz her zaman vardır ve [B]bunun bilincinde olmak fayda getirecektir[/B].
o yüzden sistemcileri severim kesin konuşmazlar kıvraklardır :)[/quote]
Biliyordum,biliyordum....:::::::::
[quote=halojen;189699]vob'u bıraktı teo, parite yorumları yapıyor...
forum.k e y b o r s a .com'un pariteler bölümünde yazmaya devam ediyor.[/quote]
teşekkürler sn halojen
arkhadaşlar [B][URL="http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-t5303.html"]seviyeli darthışma topingine[/URL][/B] lütfen gayri
[QUOTE=iyi çocuk;189716]Benim kopyaladığım yazılarda hakaret var.
Onları niçin görmüyorsunuz?[/QUOTE]
Yönetime bildir butonunu kullanmanız geriyor.
[URL="http://www.voborsa.com/forum/report.php?p=189707"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/report.gif[/IMG][/URL]
İlgili mesajları tartışma bölümüne taşıyorum.
[quote=EMEKDAR;189631]Dayan benim göz bebeğim,yüreğim,az kaldı dayan...
Tezgahları başlarına geçecek sıkıştılar,dahada saldıracaklar...
yaa haciy sabııııır....sabır yaa haciyyyyy.....:cool:[/quote]
TSK : Darbe iddalarıyla ilgili herhangi bir bulguya rastlanmadı..
Soruşturmayla ilgili dava açılacak...NTV.....:cool:
şubat başı pasta rica etsem nasıl olur
[quote=perfectt;189730]şubat başı pasta rica etsem nasıl olur[/quote]
vade başından
oğzuhanın koyduğu desteği bende takip ediyorum ve tam oradan çevirdiler...şimdilik en azından...bu çizgiye dikkat etmek lazım...kırmazlarsa yeniden yukarı dönebilir piyasa...
70.300 den inişte bir tuhaflık var...dün 70.100 den başlayan basış kılçıksız İTKİ.cillop gibi...
ama öncesi acaip duruyor...yani dün başlayıp bugün biten dalga a-b-c düzeltmeye ait bir c dalgası olabilir...bilemiyorum...
piyasa bu seferki tabanını 68 bin üzerindemi oluşturuyor göreceğiz..
sabah gab inden bu yana kayda değer bir değişim olmadı fiyatta.
71350 hareketinin başladığı seviye 67700 lerdi.bu seviye 3/4 kez denenip altına sarkma gerçekleşmemişti..bu sefer tabanı daha üstte oluşturursak durum gerçekten enteresan bir hal alacak ?
bu arada short stop seviyesi 69200 de an itibariyle..
hayırlı cumalar !
tepkiler zayıf.. öğle paydosunda abd den gelecek bilançolarla yeni bir satış dalgası gelme olasılığı yüksek gibi.. indikatörleri yatayda düzelttiler..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189744]oğzuhanın koyduğu desteği bende takip ediyorum ve tam oradan çevirdiler...şimdilik en azından...bu çizgiye dikkat etmek lazım...kırmazlarsa yeniden yukarı dönebilir piyasa...
70.300 den inişte bir tuhaflık var...[COLOR="Red"]dün 70.100 den başlayan basış kılçıksız İTKİ.cillop gibi...[/COLOR]
ama öncesi acaip duruyor...yani dün başlayıp bugün biten dalga a-b-c düzeltmeye ait bir c dalgası olabilir...bilemiyorum...[/QUOTE]
5 dalgayı nasıl saydın ki?
[quote=Cerphin;189747]tepkiler zayıf.. öğle paydosunda abd den gelecek bilançolarla yeni bir satış dalgası gelme olasılığı yüksek gibi.. indikatörleri yatayda düzelttiler..[/quote]
Yenimi uyandın,akşam erkende uyumuştun...:)
[quote=mur@t;189748]5 dalgayı nasıl saydın ki?[/quote]
bekle geliyor...dur koyayım grafı...aşağıda grafta iki sıfır noktası arasını çözemedim.İTKİ gibi durmuyor.dalgalar iç içe girmiş.daha çok bir düzeltme gibi...yukarı 70.100 e kadar olab ufak geri alış düzeltme zaten o belli...o nedenle bu aşağı inişin 5 dalgalık bir c dalgası olması ihtimali var...
Herkese hayırlı cumalar ben kaçar...
[QUOTE=EMEKDAR;189749]Yenimi uyandın,akşam erkende uyumuştun...:)[/QUOTE]
saat 10 da uyanabildim..:))) sorma, son günlerde tembellik, derbederlik dizboyu..:..::o
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189750]bekle geliyor...dur koyayım grafı[/QUOTE]
1 dk graftan büyük olsun ama :)
sabahki satış dalgasını kaçırdım.. gerçi graflara bakaraktan pek de satış fırsatı vermeden inmişler gibi..
[quote=mur@t;189754]1 dk graftan büyük olsun ama :)[/quote]
koydum geri sayfada kaldı...bişey yok zaten sadece 1-2-3-4-5 :D
ama hakikaten öyle ben naapıym? 7-8-9-10 diye devam edecek bir durum yok :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189756]koydum geri sayfada kaldı...bişey yok zaten sadece 1-2-3-4-5 :D
ama hakikaten öyle ben naapıym? 7-8-9-10 diye devam edecek bir durum yok :D[/QUOTE]
68.000 altına bir dalga daha inecekler ama... onu kaç olarak etiketleyeceksin..:)))
[quote=Cerphin;189757]68.000 altına bir dalga daha inecekler ama... onu kaç olarak etiketleyeceksin..:)))[/quote]
valla cerfo dediğim gibi ben 70.300-69.375 e ilk inişi çözemedim...eğer orası İTKİ sayılıyorsa biten bu hareket 3 olabilir şimdi 4 yapılıyordur aşağı 5 iner...
ama dediğim gibi üst kısmı ben çözemedim...
[quote=Cerphin;189755]sabahki satış dalgasını kaçırdım.. gerçi graflara bakaraktan pek de satış fırsatı vermeden inmişler gibi..[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;189756]koydum geri sayfada kaldı...bişey yok zaten sadece 1-2-3-4-5 :D
ama hakikaten öyle ben naapıym? 7-8-9-10 diye devam edecek bir durum yok :D[/quote]
PAMBIH
hımmmmm....endeks 5 dalgasını yaparken nerelerdeydin, kimleydin..hıı..cevap yok di mi....aha bu da uşak:..::..::..:
Cerfin
Sen de uşak değil süsü verilmiş uşaksın kesin..Sırtınla KY nin aklını başından alıyor ve yanlış işlem yapmaya zorluyorsun...ehueheue:..::..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189758]valla cerfo dediğim gibi ben 70.300-69.375 e ilk inişi çözemedim...[COLOR="Red"]eğer orası İTKİ sayılıyorsa biten bu hareket 3 olabilir şimdi 4 yapılıyordur aşağı 5 iner...[/COLOR]
ama dediğim gibi üst kısmı ben çözemedim...[/QUOTE]
evet bu olasılık yüksek.. bir aşağı 68.000 in biraz altına vurup itkiyi tamamlayıp yukarı vurabilirler.. ve benim kafamdaki senaryo da bu..
CCI ve türevleri bir hayli yükseldi..Ancak MFI ve güç endeksleri zayıf...Kısa bir aşağı hareket daha makul gibi duruyor
eee, ne olmus boyle, cika cika 500 puan gap mi cikti kutudan?
[QUOTE=Astatin;189759]PAMBIH
hımmmmm....endeks 5 dalgasını yaparken nerelerdeydin, kimleydin..hıı..cevap yok di mi....aha bu da uşak:..::..::..:
Cerfin
[COLOR="Red"]Sen de uşak değil süsü verilmiş uşaksın kesin..Sırtınla KY nin aklını başından alıyor ve yanlış işlem yapmaya zorluyorsun[/COLOR]...ehueheue:..::..:[/QUOTE]
melaba uşaglar...:..::..::p:p
[quote=nunu;189762]eee, ne olmus boyle, cika cika 500 puan gap mi cikti kutudan?[/quote]
Kutudan bide 68.000-67.800 aralığına göre güzel bir oyun hazırlanması cıktı :) graflara bakıyorumda o aralığa cok güzel oyun hazırlanabilir gibi duruyor.
[quote=TÜRKOĞLU;189758]valla cerfo dediğim gibi ben 70.300-69.375 e ilk inişi çözemedim...eğer orası İTKİ sayılıyorsa biten bu hareket 3 olabilir şimdi 4 yapılıyordur aşağı 5 iner...
ama dediğim gibi üst kısmı ben çözemedim...[/quot
Ustad bu yapiya bir goz at:)
w x y seklinde olmali.
[quote=nunu;189762]eee, ne olmus boyle, cika cika 500 puan gap mi cikti kutudan?[/quote]
:..::..::..::..: çarpı 4-5 olması gerekiyordu:..: daha doğrusu gerekiyormuş..daha doğrusu gerekiyormuştu
Beğenmediysen,yenisini ısmarlayalım nunucum...:)
Bak yazar ve senaristimizde cerphinimiz var...he he he...
[quote=positive;189764]Kutudan bide 68.000-67.800 aralığına göre güzel bir oyun hazırlanması cıktı :) graflara bakıyorumda o aralığa cok güzel oyun hazırlanabilir gibi duruyor.[/quote]
hadi bakalim soyle guzel bir trend olsun biz de katilalim. yaza kadar boyle 67-70000 arasinda gitmesin de!:o
[quote=Astatin;189766]:..::..::..::..: çarpı 4-5 olması gerekiyordu:..: daha doğrusu gerekiyormuş..daha doğrusu gerekiyormuştu[/quote]
valla arkadas ben boyle basi dik ve gururlu bir borsa gormedim yaf:..: