-
[QUOTE=mozkan;75728]ah be teo, insan geçmişini inkar eder mi, bu eleştirdiklerinin benzerlerini sen de yapmadın mı, cci dan tut demark sayımına kadar kullanmadın mı, ne diye şimdi insanların yöntemlerini eleştirir, o yöntemleri kullananlara yukarıdan bakarsın, vallaha da billaha da ben senin ne demek istediğini anlamıyorum.[/QUOTE]
Boşver yaww sevgili mozkan
Teo ya takıl hayatın renklensin :..:
-
sn catedral onumuzdekı hafta ıçın ne duşunuyorsunuz?
-
[QUOTE=VOBiX;75809]catiiii FDOWda kedi mi var?[/QUOTE]
hemide kocaman anaç bir VAN KEDİSİ.kom
-
[QUOTE=okansak;75831]sn catedral onumuzdekı hafta ıçın ne duşunuyorsunuz?[/QUOTE]
Akşama yada yarın bakarız.. Şimdilik pek bir şey düşünemiyorum.. Kendimi yerimden kaldırabilirsem ev ahalisine kahvaltı hazırlamam gerekiyor.. :eek:
-
Amerikada bir banka daha battı, neyse ki ufaklardan
[B]SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- 1st Centennial Bank of Redlands, Calif. was seized by the Federal Deposit Insurance Corp. and state regulators on Friday. It was the third bank failure this year, and brings to 28 the number of banks that have closed since the beginning of the current credit crisis.[/B]
-
Makro ve [B]seans içi kuvvetli yorumlarını [/B]izlediğim Sayın [B]SEREN I[/B] i forumumuza davet ettim.. Umarım kabul eder..
-
sayın teo kapanısda dolara satıs geldı gece asya pıyasasında yukarı aldılar tahtaya bakdık dun 5000 longdan-1000 şort a gecdıler dunku hareket bır gel gelmı sızce yoksa dunku pıyasadan bıcbırsey anlamadım ama long gırdım sızın görusunuz nedır önumuzdekı hafta ıcın
-
Piyasa yatay sürece girdi 8200 ve 7900 arasında sıkıştı Dow kırılımın gerçekleştiği yöne trend oluşacak ben uzun girdim sistem yüzünden 300 500 puan alsam yeterli iyi haberler gelmiyor trend değişmedi paket imf yüzünden düşemiyor
-
[QUOTE=catedral;75549]bende long girdim :..: :..:[/QUOTE]
ya ben anlamıstım zaten farketmedigim bi koruyucu el arkamdan sırtımı sıvazlıyordu meger senmissin aplam :D
-
[quote=nigt blue;75836]sayın teo kapanısda dolara satıs geldı gece asya pıyasasında yukarı aldılar tahtaya bakdık dun 5000 longdan-1000 şort a gecdıler dunku hareket bır gel gelmı sızce yoksa dunku pıyasadan bıcbırsey anlamadım ama long gırdım sızın görusunuz nedır önumuzdekı hafta ıcın[/quote]
hiç bir görüşüm yok, bilmiyorum ne olacak.
Seans açılınca bir öngörü oluşur kafamda...Şu an ne desem boş, burada diğer uzmanlar yardımcı olabilir sanırım.
Sevgiler...
-
[quote=mozkan;75728]ah be teo, insan geçmişini inkar eder mi, bu eleştirdiklerinin benzerlerini sen de yapmadın mı, cci dan tut demark sayımına kadar kullanmadın mı, ne diye şimdi insanların yöntemlerini eleştirir, o yöntemleri kullananlara yukarıdan bakarsın, vallaha da billaha da ben senin ne demek istediğini anlamıyorum.[/quote]
Dostum burada beni anlayabilecek ender kişilerdensin,ama bunları sende bazı gerçeklerin farkındayken niye yazarsın,inan bende anlamış değilim...
Sevgiler...
-
[quote=Dantes;75818]bence sn teo yukaridan bakmiyor hatta elestirmiyor bile sn mozkan..[/quote]
Sayın Dantes bunu sizin dışınızda diğer dostlarımızın anlayamaması ne kadar üzücü,
Ben kimseye yukarıdan bakmıyorum,sadece tecrübelerimi aktarıp,sizlerinde bunlara bel bağlamayın diyerek kara mizah yapıyorum.
Herkes kendi kararını verir elbette,sadece bu kararlarda dikkatli olmalarını istiyorum bu kadar,
Sevgiler...