[quote=Astatin;189861]yaw vobarey senin önceki avatar daha iyiydi bence..diego:rolleyes:[/quote]
ilk lost bölümünü izleyeyim hele geri dönerim özüme:..:
Printable View
[quote=Astatin;189861]yaw vobarey senin önceki avatar daha iyiydi bence..diego:rolleyes:[/quote]
ilk lost bölümünü izleyeyim hele geri dönerim özüme:..:
[QUOTE=vobarey;189854]Bende bir dizi hastası olarak kesinlikle Fringe öneririm bi de Trueblood tabiki de:)[/QUOTE]
Trueblood vampir dizisi mi hocam?
Uzun yaptım daaa:) Biraz erken ama ralli ralli ralliii.lelele
günlüklerde [B]gecici[/B] sat var...
[COLOR="Red"]başka günlükleri sat da olan var mı[/COLOR]..ilk al 2 aralık 60800 imiş...
temiz 8.000 puan..oh ne güzel..tabi yapana...
[QUOTE=enorton;189810]Görmüş abi 1 adet :) Ama grafikte neden yok o da ayrı soru :confused: Grafikte açılış fiyatı 68.800 ama o işlem 7. sırada... Yani ondan önce 6 işlem daha olmuş neden gözükmüyor anlamadım... Şimdi mail atacağım matrikse :)
[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/6660/adszlp.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=enorton;189818]Bundan önce vob ile matriks arasında 12 sn fark var demiştim ve bazılarımız 12 sn de kaç kademe kalkar ki demişti (o kişi kendini biliyor :D ) İlk 4sn de kaç kademe oynamış gördünüz :) Bu arada şuanda da 1sn fark var..[B] Bu fark yüzünden o işlemler grafiğe yansımamış olabilir[/B], dikkat ederseniz ilk 1 sn deki işlemler yok grafikte ;)[/QUOTE]
[B]MAtriks grafiği güncelledi arkadaşlar :D Açılış 69.000 oldu... Oklara dikkat yer değiştiren olabilir ;)[/B]
[quote=enorton;189863]Trueblood vampir dizisi mi hocam?[/quote]
Yani içinde her türlü öğe var ama genelde erotik içerik çok özellikle ilk sezon onun dışında komedi aksiyon gerilim ne ararsanız var... Vampirler evet baş köşede, şekildeğiştirenler ve bazı henüz güçleri belli olmayan insanlar gibi ilginç şeylerde mevcut:) Bazılarına çok saçma gelebilir bu dizi ama bu kadar farklı öğeyi harmanlayıp böyle bi dizi oluşturulmasını şahsen şaşkınlıkla ve ilgiyle karşılıyorum...
sabah 200 puanlık GAP vardı MTX grafta şimdi yok...la bu nasıl iş?
en yüksek fiyat olarak 69.000 di ama grafta 68.800 görünüyordu...matRİSK işte...hakkaten matRİSK...
şaka gibi ya şimdi farkettim.5dk grafta GAP yok 1 dk grafta GAP var...verileri ikisi içinde güncelledim yine de böyle.olacak şey mi ya?
[quote=abka;189865]günlüklerde [B]gecici[/B] sat var...
[COLOR=red]başka günlükleri sat da olan var mı[/COLOR]..ilk al 2 aralık 60800 imiş...
temiz 8.000 puan..oh ne güzel..tabi yapana...[/quote]
6 GÜN ÖNCE 68250 DEN SATTA BENİMKİ:p:p AMAN DİYEYİM APKE, GÜNLÜK SİSTEMLE TREYD İŞİ SAKAT..PİYASA 2 AY YATAYA GİRSE SERMAYEYE BAYBAY
[quote=TÜRKOĞLU;189868]sabah 200 puanlık GAP vardı MTX grafta şimdi yok...la bu nasıl iş?
en yüksek fiyat olarak 69.000 di ama grafta 68.800 görünüyordu...matRİSK işte...hakkaten matRİSK...[/quote]
Data düzeltilmiş
[QUOTE=enorton;189866][B]MAtriks grafiği güncelledi arkadaşlar :D Açılış 69.000 oldu... Oklara dikkat yer değiştiren olabilir ;)[/B][/QUOTE]
İçersinde bar açılışı ya da barın yüksek değeri olan tüm sistemler az ya da çok etkilenmiştir bu durumdan...
[quote=enorton;189866][B]MAtriks grafiği güncelledi arkadaşlar :D Açılış 69.000 oldu... Oklara dikkat yer değiştiren olabilir ;)[/B][/quote]
VOBORSA veri yayını düzeltme kurulu başkanlığından açıklama:.kom.kom
[quote=flexy;189870]Data düzeltilmiş[/quote]
Sabahki veri problemini çözdün mü? (Dününkünü gösteren)
[quote=abka;189865]günlüklerde [B]gecici[/B] sat var...
[COLOR=red]başka günlükleri sat da olan var mı[/COLOR]..ilk al 2 aralık 60800 imiş...
temiz 8.000 puan..oh ne güzel..tabi yapana...[/quote]
henüz yok bende.66250 nin aşağı ihlali sata çevirir gözüküyor şuan için..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;189868]sabah 200 puanlık GAP vardı MTX grafta şimdi yok...la bu nasıl iş?
en yüksek fiyat olarak 69.000 di ama grafta 68.800 görünüyordu...matRİSK işte...hakkaten matRİSK...
şaka gibi ya şimdi farkettim.5dk grafta GAP yok 1 dk grafta GAP var...verileri ikisi içinde güncelledim yine de böyle.olacak şey mi ya?[/QUOTE]
[QUOTE=flexy;189870]Data düzeltilmiş[/QUOTE]
Ben mail atınca uyandılar galiba duruma, birazdan cevap gelir... Bundan sonra bu gibi durumla karşılanlar vakit geçirmeden Matriks üzerindeki [B]Öneri ve İstekler[/B] bölümünden durumu bildirirlerse çok iyi olur... Unlimitted üstada da teşekkürler, farketti uyardı bizi :)
[quote=excali;189873]Sabahki veri problemini çözdün mü? (Dününkünü gösteren)[/quote]
Çözdüm evet.Derinlik datalarını tutan klasörü sildim programı yeniden açtım düzeldi
geçmişte gapla başlayan uzun vade düşüş yok... bunlar olsa olsa hazırlık dalgalarıdır kanaatimce.. spotta bugün oluşan boşluğu kapatırlar bi ara..
Akbank dan long yapan arkadaş, burayı okuyorsan dikkat et bak piyasanın düşmesine sebep oluyosun, bozuşuruz bak, longlarımı yedirmeye niyetim yok.
[QUOTE=excali;189872]VOBORSA veri yayını düzeltme kurulu başkanlığından açıklama:.kom.kom[/QUOTE]
Abi sistemcinin işi zor valla... Avrupa yakasındaki Burhan gibi 10 tane saat takip et, yok veri güncelle, işlemlerle grafiği karşılaştır, matrikse haber vs... İşimiz çok :D
[quote=excali;189872]VOBORSA veri yayını düzeltme kurulu başkanlığından açıklama:.kom.kom[/quote]
Aslında geçen haftadan beri gerçekten veri yayıncı firmaların böyle bir departmanı olması şart diye düşünüyorum.Ben geçen hafta aradım düzelttiler.Bugün yine telefonla arandı düzeltildi.Birinin işlemleri kontrol edip hata varsa sürekli düzeltmesi gerekiyor :D
matriks sistem alarmları nasıl kapatılıyor arkadaşlar ?
Stop oldum vay anasını, spota veriyolar, kısada yapamıyorum iyimi:)
[B]vobdigobidik zistem[/B]
[IMG]http://i49.tinypic.com/2j1vbbn.png[/IMG]
Hıldır hıldır heyriye ...
Cani ömri çüriye...
Gel beriye beriyeeeee....
[URL="http://i47.tinypic.com/2vbv1mu.jpg"][IMG]http://i47.tinypic.com/2vbv1mu.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=YAVUZHAN;189881]matriks sistem alarmları nasıl kapatılıyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
flash haber mi, sistem alarmı mı?
[quote=enorton;189879]Abi sistemcinin işi zor valla... Avrupa yakasındaki Burhan gibi 10 tane saat takip et, yok veri güncelle, işlemlerle grafiği karşılaştır, matrikse haber vs... İşimiz çok :D[/quote]
Ara sıra , bende Matrisk'te Uzun barlar oluşuyor durup dururken.. (Dün yazmıştım - öğlen altın grafiğinde(XAUUSD)). 5 dk sonra düzelttiler.. Verilerle böyle oynanırken sistem çalıştırmak, ne kadar güvenli siz karar verin..
Yurtdışında da bu tip sorunlar var mı bilmiyorum???
[quote=enorton;189886]flash haber mi, sistem alarmı mı?[/quote]
yok ya sistem alarmı ?
evet, 68.000 altına vurduk.. bundan sonra pala'nın ne edeceğini bilmiyorum..:) o yüzden 67.875 den flatladım..
[quote=Cerphin;189890]evet, 68.000 altına vurduk.. bundan sonra pala'nın ne edeceğini bilmiyorum..:) o yüzden 67.875 den flatladım..[/quote]
Önceden ne edeceğini, biliyor muydun??::::::
[QUOTE=YAVUZHAN;189881]matriks sistem alarmları nasıl kapatılıyor arkadaşlar ?[/QUOTE]
Sol üstteki matriks yazısına tıkla, altta alarmlar seçeneğinden düzelt.
67600-67700 aralığından yukarı gibi bir düşüncem var şimdi..
[QUOTE=excali;189891]Önceden ne edeceğini, biliyor muydun??::::::[/QUOTE]
ee dedim ya sabah beahhh... öğlen bi satış dalgası daha gelecek ve 68.000 altını göreceğiz diye.. hatta pambık a o dalgaya kaç etiketi koyacaksın diye takıldım...boks..boks..kom
[QUOTE=YAVUZHAN;189889]yok ya sistem alarmı ?[/QUOTE]
Abi sistem grafiği üstünde sırasıyla [B]KHN - Sistem Ayarı- Seçenekler[/B]
Sağ üstteki tiki kaldırdın mı alarm vermez daha...
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7610/adszsd.jpg[/IMG]
[quote=Cerphin;189895]ee dedim ya sabah beahhh... öğlen bi satış dalgası daha gelecek ve 68.000 altını göreceğiz diye.. hatta pambık a o dalgaya kaç etiketi koyacaksın diye takıldım...boks..boks..kom[/quote]
evet, dedi, ben de sahitim.lelele
[quote=excali;189887]Ara sıra , bende Matrisk'te Uzun barlar oluşuyor durup dururken.. (Dün yazmıştım - öğlen altın grafiğinde(XAUUSD)). 5 dk sonra düzelttiler.. Verilerle böyle oynanırken sistem çalıştırmak, ne kadar güvenli siz karar verin..
Yurtdışında da bu tip sorunlar var mı bilmiyorum???[/quote]
Türkiyede programların firmaları ayrı ama yazılımın bir bölümü bence hepsinde ortak.Aynı çekirdeği kullanıyorlar diye düşünüyorum.O nedenle çoğunda aynı problem var.Aslında asıl problem client larda değil server tarafında çalışan bölümde.
[quote=enorton;189896]Abi sistem grafiği üstünde sırasıyla [B]KHN - Sistem Ayarı- Seçenekler[/B]
Sağ üstteki tiki kaldırdın mı alarm vermez daha...
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7610/adszsd.jpg[/IMG][/quote]
oradaki e-broker'a sinyal gonder ne oluyor enorton?:rolleyes:
[quote=bull market;189883]Stop oldum vay anasını, spota veriyolar, kısada yapamıyorum iyimi:)[/quote]
sırf bu durumda kalmamak için 2.300 puandır yerimden bile kıpraşmıyorum. ne kadar rahat bişeymiş Allahım:..:
o bişey değil, işlere daha çok vakit ayırabilmek bu tarz trade'in en güzel yanı.:)
[quote=nunu;189897]evet, dedi, ben de sahitim.lelele[/quote]
Ben Pela'nın ne edeceğini dedim bi kerem..::::::
[quote=nunu;189899]oradaki e-broker'a sinyal gonder ne oluyor enorton?:rolleyes:[/quote]
Heveslenme düşündüğün şey değil..(otomatik emir gönderme değil) :) Sadece e-broker uygulamasını açıyor:..: ki zaten genelde o herkeste açık durur
[quote=unlimitted;189901]sırf bu durumda kalmamak için 2.300 puandır yerimden bile kıpraşmıyorum. ne kadar rahat bişeymiş Allahım:..:
o bişey değil, işlere daha çok vakit ayırabilmek bu tarz trade'in en güzel yanı.:)[/quote]
sizi hisse senetlerine alalim. 5 yil hic ellemezsen acayip kazandiranlari var:..:
pasta vericek arkadaşa sahlep ismarliycam :)