ben uzunlarımı kaptırmam...
yön yukarıdır...[B]benim açımdan...[/B]
düşsede beklerim.....
Printable View
düşsede beklerim.....
düşsede beklerim.....
[QUOTE=hdioxyde;19057]Benim ADX ile ilgili çalışmalarım sırasında farkettiğim setuplardan biri de şöyleydi.
adx<25 ve adx<di+ ve adx<di- olduğunda eğer dx de adx'i alttan yukarı doğru keserse o an di+>di- ise yukarı di+<di- ise aşağı bir trendi hemen başında yakalayabiliyorsunuz.
çok az sinyal veren bu sistemde adx ne kadar küçük ise o kadar güçlü bir trend oluyor.
bu arada RAV göstergesini adının açılımını yazabilir misiniz?[/QUOTE]
range action verification index (RAVI)
RAVI = Absolute value (100 x (7-SMA-65-SMA)/65-SMA)
gunluklerde, haftalık ıse 7 yerıne 10 ,65 yerıne 13 olmalı,
Ama yukarıda kullanım sekıl nedenı ıle Adx tercıh nedenım,sızınde belırtmıs oldugunuz gıbı ADXR,DI+,DI- kesmelerıde oncu olabılıyor...
[QUOTE=hdioxyde;19057]Benim ADX ile ilgili çalışmalarım sırasında farkettiğim setuplardan biri de şöyleydi.
adx<25 ve adx<di+ ve adx<di- olduğunda eğer dx de adx'i alttan yukarı doğru keserse o an di+>di- ise yukarı di+<di- ise aşağı bir trendi hemen başında yakalayabiliyorsunuz.
çok az sinyal veren bu sistemde adx ne kadar küçük ise o kadar güçlü bir trend oluyor.
bu arada RAV göstergesini adının açılımını yazabilir misiniz?[/QUOTE]
range action verification index (RAVI)
RAVI = Absolute value (100 x (7-SMA-65-SMA)/65-SMA)
gunluklerde, haftalık ıse 7 yerıne 10 ,65 yerıne 13 olmalı,
Ama yukarıda kullanım sekıl nedenı ıle Adx tercıh nedenım,sızınde belırtmıs oldugunuz gıbı ADXR,DI+,DI- kesmelerıde oncu olabılıyor...
Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.
Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.
[QUOTE=sentinus;19062]Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.[/QUOTE]
çok dolaşmanıza gerek yok....
biraz üstte yurtdışı sahte düşüyor,yön yukarıdır diye defalarca yazdım...
he heeee:)
[QUOTE=sentinus;19062]Forumları dolaştım biraz sentiment olumsuz çoğunluk aşağı konusunda hemfikir gibi. Bunu yukarı tepki için öncü gösterge olarak almak gerek bence. EFG dipten satış yapıyor yine bunu da öncü gösterge olarak not ettim. PSAR alta geçti bunu da not ettim.[/QUOTE]
çok dolaşmanıza gerek yok....
biraz üstte yurtdışı sahte düşüyor,yön yukarıdır diye defalarca yazdım...
he heeee:)
slm ,arkadaşlar
futureleri canlı izliyecegim site varmı acaba ?
slm ,arkadaşlar
futureleri canlı izliyecegim site varmı acaba ?
[url]http://www.eltee.de/quotesfuturesym.php[/url]
bu site çalışmıyor ne olduysa artık
[url]http://www.eltee.de/quotesfuturesym.php[/url]
bu site çalışmıyor ne olduysa artık