[quote=SEREN I;75857]selam miilet....[/quote]
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz +.
Printable View
[quote=SEREN I;75857]selam miilet....[/quote]
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz +.
SEREN I [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5190"]Uc kaat ekonomisi[/URL] konusunda yazıyor.
[B][COLOR="Red"]Eyvah! Borsalar % 40 daha düşebilir[/COLOR][/B]
Borsa yatırımcıları hayatlarının en kötü günlerini geçirirken toparlanma umutları da hergeçen gün biraz daha erteleniyor
Borsa yatırımcıları hayatlarının en kötü günlerini geçirirken toparlanma umutları da hergeçen gün biraz daha erteleniyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelen “kriz kahini” olarak ünlenen New York Üniversitesi proföserlerinden Nouriel Roubini, borsaların yüzde 20 daha değer kaybedeceğini söyledi. Roubini, özellikle dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi olan Çin’deki büyümenin hız kesmesinin borsalar için büyük tehdit oluşturduğu görüşünde. Çin’in 2007 yılında dünyadaki toplam büyümeye yüzde 19.5’lik katkı yaptığının altını çizen Roubini, “Hükümetin yüzde 6.8’lik dördüncü çeyrek büyüme rakamlarına rağmen Çin, resesyonda. Üretim ciddi oranda düştü. Çin’de talep de azalıyor” dedi.
2007 yılının Mart ayında tüm dünya borsalarında büyük düşüşlerin olacağını tahmin eden Societe Generale’ın Global Stratejisti Albert Edward da borsalarda düşüşlerin devam edeceğini düşünüyor. Edward da Çin ekonomisindeki yavaşlamanın şirket kârlarını olumsuz etkileyeceğini ve Wall Street’te S&P 500 Endeksi’nin yüzde 40 daha gerileyerek 500 puana ineceğini tahmin ediyor.
[B]Buffett hala hisse alıyor[/B]
ABD’li milyarder yatırımcı Warren Buffett ise kredi piyasasında son bir ayda yaşanan düzelmeye karşın, reel ekonomide tüketicilerin kaygıları nedeniyle harcamaları kesmelerinin işleri iyice yavaşlattığını söyledi. Buffett, “Şirket kredilerindeki sıkışıklık bir ay öncesine göre düzeldi ama işlerdeki düşüş alarm veriyor. Satın alma eğilimleri değişti. Korku egemen oldu ve korkuyu yenmek zordur” dedi. Buffett, durgunluğun kısa sürmeyeceğini ancak ABD ekonomisinin düzeleceğine ve hisse senedi piyasasına olan güveninin sürdüğünü belirterek kendisinin bugün de hisse aldığını da söyledi.
32600 geçilemezse Roubini kehanetleri ve catedral kedileri devreye girer.
Ben geldim.Selammm.Oh yav.O * siteden kurtulduk.Nasılsınız görüşmeyeli cemaat?
[quote=hıdırogluhıdır;75955]Ben geldim.Selammm.Oh yav.O * siteden kurtulduk.Nasılsınız görüşmeyeli cemaat?[/quote]
arıza geliyorum der...kendini binbir surat zanneden deyyüs.....sen git kankanla chat yap..poker oyna...vob sana birkaç numara büyük gelir....
adam yalvarıyor küfür et bana...ben küfürle beslenirim....ben beslemeyim....ne olur bana biraz küfür......
[quote=SEREN I;75971]arıza geliyorum der...kendini binbir surat zanneden deyyüs.....sen git kankanla chat yap..poker oyna...vob sana birkaç numara büyük gelir....
adam yalvarıyor küfür et bana...ben küfürle beslenirim....ben beslemeyim....ne olur bana biraz küfür......[/quote]
Beni çok yanlış anladınız vallaha ha.Ayıp oldu şimdi.İsteseniz giderim.Bir daha da yazmam.
masum genç kız ...hatta çıtır....bırak bu ayakları...
[quote=hıdırogluhıdır;75978]Beni çok yanlış anladınız vallaha ha.Ayıp oldu şimdi.İsteseniz giderim.Bir daha da yazmam.[/quote]
iyi olur..giderken doktora uğra mutlaka...yoksa bu gece uyuyamazsın.......
yeşil reçeteni unutmuşsun.....
Emmoğlu kim bu ya...Çıtır,mıtır.Hayır beni büyükcan * ile karıştırdın diyecen ama o erkek.
[quote=SEREN I;75904]
.[FONT=Verdana][COLOR=black]..[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]-kriz aslında gerçek değil...halisinasyon görüyorlar..psikolojik....[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]....[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]-bu kriz bizim krizimiz degil...[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=black][FONT=Verdana]....[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/quote]
Sayın SEREN I,
Öncelikle hoşgeldiniz.Gördük ki boş gelmemişsiniz.Ağzınıza sağlık.Akşam akşam çok iyi geldiniz, kahkahalarımı merak etti ev ahalisi.Yukarıda ki beyanları verenler bizde [B]kriz[/B] olmadığına inanıyor da olabilirler; bizde [B]keriz[/B] çok, onu biliyorlar nasılsa.
Bol şanslar...
Bu yazıya göre vergi yok vobta bu yıl da.Bence hiç gelmeyecek voba.Voba vergi getirilmeme nedeni gelişmesi lazım bayağı.Bir de arbitraj yapanlara vergi gelirse arbitrajın anlamı kalmaz.