[QUOTE=berdush;76360]herkese gunaydin,
future lar ne durumda acaba...birde futurelari nereden takip ediyorsunuz?[/QUOTE]
günaydın
fdow....-0.78
fdax ....-0.97
Printable View
[QUOTE=berdush;76360]herkese gunaydin,
future lar ne durumda acaba...birde futurelari nereden takip ediyorsunuz?[/QUOTE]
günaydın
fdow....-0.78
fdax ....-0.97
[quote=berdush;76360]herkese gunaydin,
future lar ne durumda acaba...birde futurelari nereden takip ediyorsunuz?[/quote]
yahoo finance'den 10 dakika gecikmeli izleyebilirsiniz...
[URL]http://finance.yahoo.com/indices?e=futures[/URL]
banking indexten sonra, transportların yeni dip yapmasına rağmen dowun buna ayak uydurmadığı görülüyor.
ancak transportlar göstergedir. dikkatli olunmalıdır.
B dalgalar bu şekil volatil ve şaşırtıcıdır.
aşağı bir düşüş TA da gözükse bile tecrübe bunun tuzak olacağını gösteriyor.
peki niye güçlenmedik?
borsalar belirsizliği sevmez, plan tartışılyor, tartişmalar hala sürüyor.
haftalık olarak tecrübe salıdan itibaren 4 şubata kadar güçlü görünüm der.
altın için ralli süreci devam ediyor. kısa vadeli kar satış bölgesine geldik, yeni bir alım fırsatı daha verecektıir bu hafta.
sevgiler.
günaydınlar herkese:)
bu hafta al sinyallerimde take profit seviyem:500-600 puan civarı,
sat sinyallerimde 200-300 civarı olacaktır kolay gelsin.
garan...vob da kimin bacagı spot açılsın bakalım....efg olabilir..
flata devam...
31.150 LONG lar 650 den kapandı...alan hayrını görsün...hsonu gezdik dolaştık 500 puan aldık sabah.bela mı isteyeceğiz daha?
ben tokatımı attım kenara çekildim.birazda siz pataklayın py yi :p
kalanlara bol şans!
[QUOTE=SEYYAH;76368]31.150 LONG lar 650 den kapandı...alan hayrını görsün...hsonu gezdik dolaştık 500 puan aldık sabah.bela mı isteyeceğiz daha?
ben tokatımı attım kenara çekildim.birazda siz pataklayın py yi :p
kalanlara bol şans![/QUOTE]
ben olsam acele etmezdim:D
Imf anlaşması bugün veya yarın açıklanacak diyorlar 25-30 milyar dolarlık bir anlaşma dolar/ytl'nin hızlı düşmesine neden olur herhalde? Dow yükseldiği zaman altın da yükselirdi şimdi garip hareketler oluyor, günlük veya haftalık al-sat sinyali olan var mı?
[QUOTE=traderx;76370]ben olsam acele etmezdim:D[/QUOTE]
cuma 31500 yarısını kapmıstım ya .. yarıyı 31325 yerine koydum .kom
Bugün pek fazla veri yokmuş: USD Mevcut Konut Satışları (Ara) 17:00 - USD Öncü Göstergeler (Ara) 17:00
[QUOTE=mersiyk;76372]cuma 31500 yarısını kapmıstım ya .. yarıyı 31325 yerine koydum .kom[/QUOTE]
cuma hepsini 500 den kapatmıştım al sinyali hala devam ediyor, ama sinyalin ortasından girilmez:D
tekrar 31500 gelirse manuel insiyatif kullanıp çeyrek yada yarım long deneyebilirim bende.brv
nokta atışı olmuş alım seviyeniz tbrler:)