Garan'daki hacim ve leblebi satıyormuş gibi yapılan satışlar bir kaç gün kalbe zararlı hareketlere işaret. Kıpırdayanı vurabilirler.
Printable View
Garan'daki hacim ve leblebi satıyormuş gibi yapılan satışlar bir kaç gün kalbe zararlı hareketlere işaret. Kıpırdayanı vurabilirler.
[quote=excali;458392]Abzürdyen bubaaaaa,
Destekte miyiz şimdi? (grafa göre) üüüüüü[/quote]
üçgense, deeliz netekim üçgen deelse ivit lakin tahtiravalli sonna caarrttt...:..::..:
[quote=obsidyen;458396]üçgense, deeliz netekim üçgen deelse ivit lakin tahtiravalli sonna caarrttt...:..::..:[/quote]
ne cümle yapmışım yaww:D:D
[QUOTE=obsidyen;458397]ne cümle yapmışım yaww:D:D[/QUOTE]
Nıhahaha obsi patron yaw :..:
Aslanpat saldırısı...
Şu bollingerler varya..USDTRYde üst, vob30 daki alt band...ha işte onların yüzünden...amma....Durali, sen hala orda dur ali....
Günlük ve haftalığa bakınca durum vahim boğalar açısından ama uyumsuzluklar günlüklere yansıdı.
Totem çağıracaz veya edebiyata vuracaz olayı mecbur..
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dörtnala gelip 115000 lerden[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]Aylık dolar desteğinin altına bir kısrak başı gibi uzanan[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]bu trend, bizim.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]Pençeler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]ve kan rengi bir halıya benzeyen bu trend, bu vob[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]bu cehennem, bu cennet bizim.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]Kapansın long kapıları, bir daha açılmasın,[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]yok edin destekleri..[/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman]bu dâvet bizim....[/FONT][/SIZE]
Dolar 2 TL görseydi herkes rahatlardı. :)
İşin enter-hasan tarafı; gerek alına puan, gerek 1 aydır beklediğim 82000 hedefinin görülmesi, gerek kısa periyotlu sistemlerin durumuna bakarsak, tıreydır mantality açısından kapatmam lazım şortları...Ama şu "yatan proje" (imza) mevzu varya...o yüzden duruyorum....durali
[quote=aslan;458419]Dolar 2 TL görseydi herkes rahatlardı. :)[/quote]
üst boll band pis direnç yapıyor aslan başgan..yoksa sıkıntı yok..görecek bence
Bu da bizim vopcinin alt boll bandı...fiyat çok altına harkıt ve sarkıt yaptığı içün..depişgen hareketler oluyor
DÜn itibariyle "her yer graş her yer saldırı" olarak kullandığımız sloganı, fiyattaki yukarı tepki nedeniyle geçilen savunma pozisyonu itibariynen "Her yer graş, her yer direniş" e çeviriyoruz
[quote=Astatin;458424]DÜn itibariyle "her yer graş her yer saldırı" olarak kullandığımız sloganı, fiyattaki yukarı tepki nedeniyle geçilen savunma pozisyonu itibariynen "Her yer graş, her yer direniş" e çeviriyoruz[/quote]
Bu ne **..Uzlaşma fiyatı gibi habire slogan değiştiriyoruz..neyse son hali
[SIZE=5][COLOR=red][B]HER YER GRAŞ HER YER SALDIRI[/B][/COLOR][/SIZE]
Al bakalım, sür bakalım, gontratları al bakalım,
Şortları patlat, dirençleri kır delikanlı kim bakalım....
(diorum ama tırsıyorum da..o ayrı)
İnanmıyorum çizdiğin bu TOBOya palatron..Bence kıvranıyorsun, mal devrediyorsun..DAX la mikro pozitif ayrışmalarla v.s. atraksiyonlar yaratıyorsun...son iki haftadır olan her kısa vadeli periyottaki sıkışma gibi bunu da kullanıyorsun..bence tabi..yanılıyor olabilirim... aşık değilim olabilirim.. aşıksam da nefret ediyor olabilirim...her şey olabilir
[quote=Astatin;458296]hacıex...meraklı kalabalığa karışmış..ne olcak acaba diye bakıyor
[IMG]http://i39.tinypic.com/2zit47c.png[/IMG][/quote]
bizim kedi-ex takıldı kaldı herhalde böyle..sesi çıkmıyor
kimler gorkuyor...ben gorkuyorum..şortum hala şahsen... bir proce uğruna ya Rab ne tradeler kaçıyor
[IMG]http://i40.tinypic.com/2im0u1u.png[/IMG]
Hatırlar mısınız? Bir zamanlar, FDJ/VOB grafını koyarak, VOBun, DJI ya göre negatif ayrışmasının hızlanarak süreceğini iddia eden orta halli ama gururlu bir genç vardı:..: he işte hala aynı şeyi diyor o genç..ama artık orta halli sayılmaz..ama hala gururlu..hehe
[quote=obsidyen;458396]üçgense, deeliz netekim üçgen deelse ivit lakin tahtiravalli sonna caarrttt...:..::..:[/quote]
Abzürdyen buba,
Grafta eksik var bence...
30bin puan aşşağıdaki desteği çizmeyi unutmuşsun....boks..boks.
[quote=excali;458449]Abzürdyen buba,
Grafta eksik var bence...
30bin puan aşşağıdaki desteği çizmeyi unutmuşsun....boks..boks.[/quote]
Ben de kınayacaktım ama herhalde mevcut destek kırılınca çizecek aşşa diye üstüne gitmedim..
Bu arada kedi bey, sabah şerifleriniz hayırlı olsun saat 12 ama..mart ayı da değil, hayırdır geç intikaliniz:::
[quote=Astatin;458450]Ben de kınayacaktım ama herhalde mevcut destek kırılınca çizecek aşşa diye üstüne gitmedim..
Bu arada kedi bey, sabah şerifleriniz hayırlı olsun saat 12 ama..mart ayı da değil, hayırdır geç intikaliniz:::[/quote]
Dombıra dombıra....:..:
[quote=excali;458455]Dombıra dombıra....:..:[/quote]
dombıra derken? :D teprik ederim....
yalnız bu aralar hakkaten pisi-şiksin.... şimdi aklımdan dombıra totemini çağırıyımmı diye geçiyordu..ikinci seans çağırayım diyorum
[quote=Astatin;458456]dombıra derken? :D teprik ederim....
yalnız bu aralar hakkaten pisi-şiksin.... şimdi aklımdan dombıra totemini çağırıyımmı diye geçiyordu..ikinci seans çağırayım diyorum[/quote]
1 tabak totem ye, bence....brv
[img]http://www.damak.net/wp-content/uploads/2010/05/bulgur-pilav%C4%B1.jpg[/img]
Excali : The pşişik "Paranormal Cat Activity..!" Comming soon...!!!
imdb : dı most pişiko ket in dı vorld.
Bakkal hamza abi : ben böyle şey görmedim.
Robert de niro : WTF?
Ankaralı turgut : Bayıra karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni.
Hande Yener- Bodrum /Astatin Reloaded :)
Desteklerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim
Eksi uzlaşmaların aktığı bir yerde şortlamak isterdim
Boğaların olmadığı ülkelerde yaşlanmak isterdim
QE'lerin olmadığı bir günde piramitlemek isterdim
Şortlara vize verecek kişi çok çok çok çok
Lonkkları hep rezil edecek kişi çok çok çok çok
(Demekki canım, vob ekranı önümde açık, tatil çekti yine...)..böğğüü
[quote=flexy;458462]Excali : The pşişik "Paranormal Cat Activity..!" [B][COLOR=red]Comming[/COLOR][/B] soon...!!!
Ankaralı turgut : Bayıra karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni.[/quote]
tehlikeli bir yazış olmuş::: rtük den ban yiyebilirsin:..:
[quote=flexy;458462]Excali : The pşişik "Paranormal Cat Activity..!" Comming soon...!!!
Ankaralı turgut : Bayıra karşı yatır beni, tırmala beni kaşı beni.[/quote]
.dng.dng.dng
Süper....
[QUOTE=Astatin;458465]tehlikeli bir yazış olmuş::: rtük den ban yiyebilirsin:..:[/QUOTE]
bir coşku anı yaşadım sanırım :D :p
[quote=flexy;458471]bir coşku anı yaşadım sanırım :D :p[/quote]
Tünelde coşku?:..:
[QUOTE=excali;458472]Tünelde coşku?:..:[/QUOTE]
:..::..: Yankı yapıyo bazen
bılgır baydı..kuru fasulye yedim..bir de kahve söyleyek...3 dakika sonrada curcuna başlıyo..sıkıldım ben..acil tatil lazım..
tesbih.....
[quote=excali;458484]tesbih.....[/quote]
Yediğiniz bılgılar, kuru fasulyeler, salladığınız desbihler yolunuzu aydınlatsın,
Gazınız bol tepmesi aşağı olsun....
BIL-GENÇ :D
[quote=Astatin;458486]Yediğiniz bılgılar, kuru fasulyeler, salladığınız desbihler yolunuzu aydınlatsın,
Gazınız bol tepmesi aşağı olsun....
BIL-GENÇ :D[/quote]
Dinlediğiniz Dambıralar ve Seyredeceğiniz "Viyoplar altında 30 bin puan" belgeselini unutmuşsun...üüüüüüü
Eksi makas var. Bu bir işaret mi??
Excali patron, senin yiteneklerinden faydalanmak istiyırım :)
Elimde iki dene seçenek var diyelim ;
Bunlardan 1. mi, 2.mi ?
Aklına ilk geleni yaz garii :D
[quote=Astatin;458463]Hande Yener- Bodrum /Astatin Reloaded :)
Desteklerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim
Eksi uzlaşmaların aktığı bir yerde şortlamak isterdim
Boğaların olmadığı ülkelerde yaşlanmak isterdim
QE'lerin olmadığı bir günde piramitlemek isterdim
Şortlara vize verecek kişi çok çok çok çok
Lonkkları hep rezil edecek kişi çok çok çok çok
(Demekki canım, vob ekranı önümde açık, tatil çekti yine...)..böğğüü[/quote]
öne alalım..özel bir nedeni yok..çok uzun zamandır bir mesajı öne almamışız da...
[quote=flexy;458491]excali patron, senin yiteneklerinden faydalanmak istiyırım :)
elimde iki dene seçenek var diyelim ;
bunlardan 1. Mi, 2.mi ?
Aklına ilk geleni yaz garii :d[/quote]
1...........
tabi abi..sistemlere uymak lazım..ama bu devirde sadece sat sinyallerine..ah ah ah..hancı ekmek getir et getir
[IMG]http://i44.tinypic.com/2r5ry2s.png[/IMG]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=GeJLnz9V-hc[/url]
:D Yorumlardan
Merkez: -Sahile cık
Hovercraft: -Anlaşıldı
Merkez: -Simdi tankları indir
Hovercraft: -ZzZz
Merkez: -Hovercraft!!!
Hovercraft: -Ben Vedat dinliyorum
Merkez: -Vedat kim lan
Hovercraft: -Açık tribünden davulcu vedat
Merkez: -E***** ***