-
68.225'ten 1/4 oranında Long oldum...Riskli oldugunu düşündügüm için agresif pozisyon almaktan çekindim...Stop-loss belli,gerçekleşirse yazacagım.Yukarıda hedefledigim ve geçilmesinin zor oldugunu düşündügüm 68.700-68.800 bölgesine yaklaşırsa Long'u kapayıp açtıgım Long miktarı kadar Short açmayı düşünüyorum...Böylece yukarı hareketin devamı halinde en fazla Long'dan ettigim karı riske etmiş olacagım...Stratejim böyle... Bol kazançlar...
-
[quote=EMEKDAR;190627]Genelkurmay baskanı orgeneral ılker [B]basbug[/B], ``[B]balyoz planı[/B]``na ılıskın
ıddıaların 7 yıl oncekı bır tatbıkat planı cercevesınde oldugunu ıfade ederek,
ıddıalarla ılgılı sorusturmanın [B]sonuclarının en kısa zamanda acıklanacagını bıldırdı[/B].
GENELKURMAY BASKANI ORGENERAL ILKER BASBUG, KAZIM KARABEKIR`IN ``VATANDAS! YANLIS BILGI FELAKET KAYNAGIDIR. HER ISIN EVVELA HAKIKATINI ARA VE OGREN, SONRA MUNAKASASINI ISTEDIGIN GIBI YAP`` SOZLERINI ANIMSATARAK, ``BUGUN BUNA COK IHTIYACIMIZ OLDUGUNU DUSUNUYORUM`` DEDI.
-AA-
|[/quote]
Şincik bu hususta bir detay vereceğim... Bu Balyoz planında "TGB" isimli Atatürkçü çizgideki bir derneğin de adı geçiyormuş "kullanılacak"lar arasında..Ancak TGB, 2006 yılında kurulmuş! Plan ise 2003 de yazılmış..Bunu fark eden gazeteciler, bu planı yayınlayan gazeteye sormuşlar, ne iş bu çelişki diye..Onlarda uzun bir sessizlikten sonra bir açıklama yaparak, meğersem kast edilen TGB bu değilmiş, başka bir dernek varmış o kast ediliyormuş diye 1 sayfa gerekçeyle açıklama yapmışlar..
ŞİMDİ SIKI DURALIM;
Balyoz Planı diye öne sürülen belgelerin hiç birinde sözü edilen TGB nin, yeni açıklamadaki TGB olduğuna dair bir bilgi olmadığı gibi son açıklamadaki detayların hiçbiri de belgeler içinde yok...
Fatih ALTAYLI bunu fark ediyor ve soruyor..Bu bilgiler bu evraklarda olmadığına göre siz bu bilgileri nerden aldınız:):) Yoksa bu belgeleri hazırlayanları tanıyor musunuz?...ve 4 gündür de yanıt bekliyor...
Bir iğrenç şarkı vardı neydi, "yaptığına şantaj denir böyle aşka montaj denir":..::..::..:...
Sonuç1: Askeri Darbe istemezük, Sivil Darbe de istemezük, Sınırötesi operasyolarla ülkemizin kurumlarının çökertilmesini de istemezük..
Katillerin cezalandırımasını isterük amma yanlarına muhalif herkes monte edilsin de istemezük..
Sonuç: Her Taraf **k kokuyor:D:D:D (Bu sloganı bulan müzik dergisini teprik ediyorum)
-
Genelkurmay baskanı orgeneral ılker[B] basbug, ``bız dıyoruz kı demokrasılerde[/B]
[B]en ıdeal husus ıktıdarların secımlerle, demokratık yontemlerle yer[/B]
[B]degıstırmesıdır`` dedı.[/B]
Orgeneral basbug, genelkurmay baskanlıgı
karargahı`nda duzenlenen kazım karabekır`ı anma toplantısının ardından
gazetecılerın gundemdekı konulara ılıskın sorularını yanıtladı.
Kazım
karabekır`ın ``vatandas! Yanlıs bılgı felaket kaynagıdır. Her ısın evvela
hakıkatını ara ve ogren, sonra munakasasını ıstedıgın gıbı yap`` sozlerını
anımsatan orgeneral basbug, ``bugun buna cok ıhtıyacımız oldugunu dusunuyorum``
dedı.
``bız dıyoruz kı demokrasılerde en ıdeal husus ıktıdarların
secımlerle, demokratık yontemlerle yer degıstırmesıdır`` dıyen orgeneral
basbug, ``darbe ıddıalarının gundemde kalmasından kım menfaat saglıyor?`` dıye
sordu.
Orgeneral basbug, ``balyoz planı``na ılıskın ıddıaların 7 yıl
oncekı bır tatbıkat planı cercevesınde oldugunu ıfade ederek, ıddıalarla ılgılı
sorusturmanın sonuclarının en kısa zamanda acıklanacagını bıldırdı.
[B]Sılahlı kuvvetler`ın talımnamelerının hucumla ılgılı bolumlerınde, ``allah,[/B]
[B]allah`` dıye askere taarruz ettırıldıgını belırten orgeneral basbug, ``nasıl[/B]
[B]olur da tsk camıyı bombalattırmayı dusunur. Bu vıcdansızlıktır`` ıfadesını[/B]
[B]kullandı.[/B]
Orgeneral basbug, bugune kadar tsk ıcınde bılgı sızdırmalar
kapsamında acılan sorusturma sayısının 61 oldugunu belırterek, bunlardan 9
tanesının yargı safhasına donustugunu, 3 yıl hapıs cezası alan bır subayın da
tsk`dan uzaklastırıldıgını kaydettı. Orgeneral basbug, su anda 10 kısının de bu
suclamalardan tutuklu oldugunu soyledı.
-aa-
|
-
sevgili MASTER,
aramıza döndüğüne ben çok sevindim.yorumların,stratejilerin okunmaya değer.daha çok katılma fırsatın olur umarım bundan sonra.ben döndüğüne sevindim ama bak aramızda kalsın Astatin bana PM attı.ya bu MASTER niye geldi ya foruma diyor.şunun ayağını kaydıralım diyor :::
ben yok arkadaş dedim.git işine dedim.kimse duymasın aramızda kalsın taam mı? :D
[quote=MASTER;190629]68.225'ten 1/4 oranında Long oldum...Riskli oldugunu düşündügüm için agresif pozisyon almaktan çekindim...Stop-loss belli,gerçekleşirse yazacagım.Yukarıda hedefledigim ve geçilmesinin zor oldugunu düşündügüm 68.700-68.800 bölgesine yaklaşırsa Long'u kapayıp açtıgım Long miktarı kadar Short açmayı düşünüyorum...Böylece yukarı hareketin devamı halinde en fazla Long'dan ettigim karı riske etmiş olacagım...Stratejim böyle... Bol kazançlar...[/quote]
-
PALA sanki bugün breyk autcuları kucaklıyor hasretle :D
taktığımın PALA sı...bu forumu mu okuyon lem namıssız sporun takım kaptanı :D
-
buyrunuz .. 150 önemli destek yeresiydi .. kırılması iyi değil bence .. ..kvade destekler 68025 - 67,800 - 67,500 - 66,600 civarları .. üvvvv ..
100 ort shortcover ve flat .. dinlenecem biraz .. :o:o 5-15 satta ..
68025-68300 arası bezdirerici hareketler olabilir .. bence .. üvvvv ..
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/6744/adszbxo.png[/IMG]
-
Kültür dediğimiz sadece nok atmaktan ibaret olunca, haliyle hertaraf nok kokuyor, başka ne beklenirdi? sanatın toplumu ifade etme biçimi doğrudur:)
-
[quote=sazan;190623][COLOR=red]Hadi beni dolduruşa getirmiş ol[/COLOR].
Peki, Bende grafiğimi vereyim.
Aynı kulvarda çarpışsın diye Ana sistemin 15 dk'lık grafiği.
7 dogru 2 yanlış. (1 Ocaktan itibaren). .kom
(20 dk'lık sistemi ise motivasyonun bozulmasın diye esas design edildiği 20 dk'da grafik olarak vermiyorum, tabi ki hiç bir düzenleme yapmadan 15 dk'lık grafik üstünde çalıştırıp, verdim.) :..:
[/quote]
maksat bu değil.... taciz atışı açarak, seni tahrik etmek ve bir takım "açıcı" yanıtlar almak;) demesem daha iyi olurdu+.
Şu PTIR (PTI- Reloaded :) konusunda tacizlerim olacak bu hafta sanırsam)..Çiçek banko da çikolota olarak özel bir tercih var mı:cool::cool:
-
71.350 den düşüş bir a-b-c düzeltme ise a=c mesafesi 66.775 te duruyor...
son yüksek biraz enteresan oldu.mızrak gibi kaldı öylece.aslında genelde son tepe öncesi YATAY bir süreç olur...şu an o süreç içinde olabiliriz...yani tipik bir 4.dalga yapılıyor olabilir....
izliyoruz...yukarıda 70.425 çok önemli görünüyor...aşarsa PALA shortçuları kıstırabilir çok fena...
-
[quote=Astatin;190630]Şincik bu hususta bir detay vereceğim... Bu Balyoz planında "TGB" isimli Atatürkçü çizgideki bir derneğin de adı geçiyormuş "kullanılacak"lar arasında..Ancak TGB, 2006 yılında kurulmuş! Plan ise 2003 de yazılmış..Bunu fark eden gazeteciler, bu planı yayınlayan gazeteye sormuşlar, ne iş bu çelişki diye..Onlarda uzun bir sessizlikten sonra bir açıklama yaparak, meğersem kast edilen TGB bu değilmiş, başka bir dernek varmış o kast ediliyormuş diye 1 sayfa gerekçeyle açıklama yapmışlar..
ŞİMDİ SIKI DURALIM;
Balyoz Planı diye öne sürülen belgelerin hiç birinde sözü edilen TGB nin, yeni açıklamadaki TGB olduğuna dair bir bilgi olmadığı gibi son açıklamadaki detayların hiçbiri de belgeler içinde yok...
Fatih ALTAYLI bunu fark ediyor ve soruyor..Bu bilgiler bu evraklarda olmadığına göre siz bu bilgileri nerden aldınız:):) Yoksa bu belgeleri hazırlayanları tanıyor musunuz?...ve 4 gündür de yanıt bekliyor...
Bir iğrenç şarkı vardı neydi, "yaptığına şantaj denir böyle aşka montaj denir":..::..::..:...
Sonuç1: Askeri Darbe istemezük, Sivil Darbe de istemezük, Sınırötesi operasyolarla ülkemizin kurumlarının çökertilmesini de istemezük..
Katillerin cezalandırımasını isterük amma yanlarına muhalif herkes monte edilsin de istemezük..
Sonuç: Her [B][COLOR=red]Taraf **k kokuyor[/COLOR][/B]:D:D:D (Bu sloganı bulan müzik dergisini teprik ediyorum)[/quote]
Herkes kendi pisliğini temizler sonunda...:cool:
-
cistem alda..duruyor..şimdilik..
-
şimdi yurtdışı sert düşerken biz onlar kadar düşmedik.. yurtdışına tepkiler sert gelirken biz de ciddi yukarı çıkışlar beklememek lazım sanki..
-
66.25/66.50 bölgesine düşüş ihtimali belirdi.. dikkat etmeli..
-
70.150 den sat veren sistemin hala satta.. bense on kere poz değiştirdim:))
-
[QUOTE=QUEEN;190639]cistem alda..duruyor..şimdilik..[/QUOTE]
Hangi cistem ?
-
[quote=Cerphin;190642]70.150 den sat veren sistemin hala satta.. bense on kere poz değiştirdim:))[/quote]
O halde bir ayu olaraktan,cezayı hak ettin...
Ayuluk notun düşürülmüştür....tekerrür ettirilmemesi...Yunanistan seviyesine idirildin...:::.dng
-
[quote=TÜRKOĞLU;190637]71.350 den düşüş bir a-b-c düzeltme ise a=c mesafesi 66.775 te duruyor...
son yüksek biraz enteresan oldu.mızrak gibi kaldı öylece.aslında genelde son tepe öncesi YATAY bir süreç olur...şu an o süreç içinde olabiliriz...yani tipik bir 4.dalga yapılıyor olabilir....
izliyoruz...yukarıda 70.425 çok önemli görünüyor...aşarsa PALA shortçuları kıstırabilir çok fena...[/quote]
evet,onun için 68.600 den sonra 66.800 dip hedefi verdim,şu anda bir a-b-c ,4.dalgası yapılmakta ve DH=66.800.
66.800 den sonra da 75.000 hedefli 5.dalga gelebilir..
1.dalga; 8450 puan olduğu için
66.800+8450= [B]75.250[/B]
hedefini yukarda verdim...
:)
-
[QUOTE=EMEKDAR;190644]O halde bir ayu olaraktan,cezayı hak ettin...
Ayuluk notun düşürülmüştür....tekerrür ettirilmemesi....:::.dng[/QUOTE]
düşürün harbi, hakettim.. bu düşüşte layıkıyla ayuluk yapamadım..:o
-
[QUOTE=bull market;190643]Hangi cistem ?[/QUOTE]
az önce koydum grafını..sat verirse yazarım..68den al vermişti
-
[quote=saraylı;190645]evet,onun için 68.600 den sonra 66.800 dip hedefi verdim,şu anda bir a-b-c ,4.dalgası yapılmakta ve DH=66.800.
66.800 den sonra da 75.000 hedefli 5.dalga gelebilir..
1.dalga; 8450 puan olduğu için
66.800+8450= [B]75.250[/B]
hedefini yukarda verdim...
:)[/quote]
saraylı abi hoşgeldin.... :)
-
[IMG]http://i45.tinypic.com/308xsli.jpg[/IMG]
67950 yeresi = sistem al fekab TGG=2 yeresi...burdan açılacak longların istopu çok yakın yerede olur..çünküm şort sinyal yakın az aşağıda gelir...fekat ben işlemsiz devam...
-
ahada 925 den geçici sat çıkmaya başladı..emir hazır..beklemece
-
sat verdi..cistem..pardon sildi..az bekleyelim..
-
[quote=TÜRKOĞLU;190632]sevgili MASTER,
aramıza döndüğüne ben çok sevindim.yorumların,stratejilerin okunmaya değer.daha çok katılma fırsatın olur umarım bundan sonra.ben döndüğüne sevindim ama bak aramızda kalsın Astatin bana PM attı.ya bu MASTER niye geldi ya foruma diyor.şunun ayağını kaydıralım diyor :::
ben yok arkadaş dedim.git işine dedim.kimse duymasın aramızda kalsın taam mı? :D[/quote]
:D Sagolasın sevgili Türkoglu...Döndügüme bende sevindim.Zaten şu son bir kaç aydır iyice asosyalleşmiştim...Sanal ortamda olsa sizlerle birlikte olmak bana iyi gelecektir diye umuyorum...En azından önümüzdeki 2 hafta boyunca full-time sizlerle birlikteyim...
Astatin'in de canı sagolsun...Kendisi bu forumun rengidir...Onun esprili yazılarına güldügüm kadar hiç bir şeye gülmüyorum valla...:D
-
[quote=halojen;190648]saraylı abi hoşgeldin.... :)[/quote]
Hoşbulduk svg.halojen ,
seni görmek iyi bişey..:)
Yukarda dediklerime ilave olarak,68.600 civarı dediğim tepe , az önce 68.325 te olmuş olabilir; bu durumda doğrudan 66.800 e ineriz?
Hatta 66.800 ün az altı da mümkün...
-
[quote=QUEEN;190651]sat verdi..cistem..pardon sildi..az bekleyelim..[/quote]
KUIN Graliçe, bugün de formundasın:D:D:D:D
-
kanalizasyon karıştı biraz ama buyrun . .. 875 longum .. 800 altı istop ..
[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/1583/adszqz.png[/IMG]
-
[quote=saraylı;190653]Hoşbulduk svg.halojen ,
seni görmek iyi bişey..:)
Yukarda dediklerime ilave olarak,68.600 civarı dediğim tepe , az önce 68.325 te olmuş olabilir; bu durumda doğrudan 66.800 e ineriz?
Hatta 66.800 ün az altı da mümkün...[/quote]
saraylı üstat sizi buralarda görmek ne güzel paylaşımlarınız için teşekkürler
-
[QUOTE=Astatin;190654]KUIN Graliçe, bugün de formundasın:D:D:D:D[/QUOTE]
savol sat virdi..ne yapacağuz..yukarı gider şimdi..:D
-
sistemli şortlar 850 den 1/5....sanki çarpılacağız ama du bakalım
-
-
Vob-Di-Gobidik 20
[IMG]http://i49.tinypic.com/bg1vzk.png[/IMG]
-
[quote=QUEEN;190657]savol sat virdi..ne yapacağuz..yukarı gider şimdi..:D[/quote]
aplacım sistem bu..eyle yada beyle uyacaksın..(laf aramızda bende o anki alış satışın yönğne göre sinyalden sonra bazen 1 dk ya kadar bekleyebiliyorum..yani mesela sat verdi ama 725 den başlayıp löp löp alıyorlardı hemen öncesinde bekliyorum az.. 1dk lığa bakıyorum aldaysa daha da bekliyobiliyorum:..::..:) ama sonuçta şortluyom muhakkak
(yaww bu arada sen yeni yıla fıkra anlatarak mı girdin....:D:D:D...cem yılmazla yarıştırcaz seni ha)
-
[quote=QUEEN;190657]savol [B]sat virdi..ne yapacağuz..[/B]yukarı gider şimdi..:D[/quote]
demoysa SHORT la gerçek hesapsa garışmam :D
-
15,30 da iş bitiyomus bugun :) yollar kapanacak deyu tatil ettiler :)
eve gidip biraz sistem kasayım :) hatta ustaların basını agtırayım bıraz.. sole yapsam ıyı olurmu bole yapsam nasıl olur deyu :)
bu arada dırenc yıkılır dedım hakkaten yıktılar ne var ne yok 300 den assa devrıldı hepsı :) uahuah
yaf cıddı cıddı kendım 1 lotla oynayıp dıger hesapta tam tersını gerı kalan portfoyle yapıcam allahım gunde 1000 puan garantı :) uehuehuh
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/2s6k0w5.jpg[/IMG]
KUIN apla, olası bir yükseliş kanalının tam dibinden şortlamış olabiliriz:..::..:
ama sistmci olunca kanal banal sanal şeyler olmayacak aklında..ok ne diyosa o:..::..:
(Çok geyik yaptık arada bir de graf yapıştırayım..geyik demişken, emortın nerde?):)
-
-
spot iyice bozmaya başladı..
-
[quote=Astatin;190666]full şortos bu arada...[/quote]
SS halen LONG.
-
[quote=EMEKDAR;190631]Genelkurmay baskanı orgeneral ılker[B] basbug, ``bız dıyoruz kı demokrasılerde[/B]
[B]en ıdeal husus ıktıdarların secımlerle, demokratık yontemlerle yer[/B]
[B]degıstırmesıdır`` dedı.[/B]
Orgeneral basbug, genelkurmay baskanlıgı
karargahı`nda duzenlenen kazım karabekır`ı anma toplantısının ardından
gazetecılerın gundemdekı konulara ılıskın sorularını yanıtladı.
Kazım
karabekır`ın ``vatandas! Yanlıs bılgı felaket kaynagıdır. Her ısın evvela
hakıkatını ara ve ogren, sonra munakasasını ıstedıgın gıbı yap`` sozlerını
anımsatan orgeneral basbug, ``bugun buna cok ıhtıyacımız oldugunu dusunuyorum``
dedı.
``bız dıyoruz kı demokrasılerde en ıdeal husus ıktıdarların
secımlerle, demokratık yontemlerle yer degıstırmesıdır`` dıyen orgeneral
basbug, ``darbe ıddıalarının gundemde kalmasından kım menfaat saglıyor?`` dıye
sordu.
Orgeneral basbug, ``balyoz planı``na ılıskın ıddıaların 7 yıl
oncekı bır tatbıkat planı cercevesınde oldugunu ıfade ederek, ıddıalarla ılgılı
sorusturmanın sonuclarının en kısa zamanda acıklanacagını bıldırdı.
[B]Sılahlı kuvvetler`ın talımnamelerının hucumla ılgılı bolumlerınde, ``allah,[/B]
[B]allah`` dıye askere taarruz ettırıldıgını belırten orgeneral basbug, ``nasıl[/B]
[B]olur da tsk camıyı bombalattırmayı dusunur. Bu vıcdansızlıktır`` ıfadesını[/B]
[B]kullandı.[/B]
Orgeneral basbug, bugune kadar tsk ıcınde bılgı sızdırmalar
kapsamında acılan sorusturma sayısının 61 oldugunu belırterek, bunlardan 9
tanesının yargı safhasına donustugunu, 3 yıl hapıs cezası alan bır subayın da
tsk`dan uzaklastırıldıgını kaydettı. Orgeneral basbug, su anda 10 kısının de bu
suclamalardan tutuklu oldugunu soyledı.
-aa-
|[/quote]
AKP nin komplolari ortaya ciktikca AKP hukumeti dahada camura batiyor.
bir sure oncede Basbakan yardimcisi Bulent Arinc ve milli egitim bakani Huseyin Celik PKK teror orgutunun yaptigi hain RESADIYE saldirisini TSK nin uzerine atmaya calismislardi.