-
[QUOTE=zozo;190805]bunu ise göremedim işlerden, ağır abi alda bayadır değişmedi yeşil bar korelasyonu alda selçuklu patron tahminimce müsterih ol..
[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/857/zoro2.png[/IMG][/QUOTE]
Şu yeşil çizgiyi bi izah et bakalım ne menem bi şeydir...:confused:
-
forumdaşlar son yarım saattir matriks X30YVADE grafiklerim çalışmamaya başladı. Matriksi aradım cevap alamadım tabi bu saatte. aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
-
Nuni apla gol oldu Dj babında...
Ordi, MTX de grafda problem yok
-
[QUOTE=ordi;190884]forumdaşlar son yarım saattir matriks X30YVADE grafiklerim çalışmamaya başladı. Matriksi aradım cevap alamadım tabi bu saatte. aynı sorunu yaşayan var mı acaba?[/QUOTE]
Grafiklerin çalışmaması derken?
-
[quote=mur@t;190886]Grafiklerin çalışmaması derken?[/quote]
Grafiklerin çalışmasının tersi:D:D
-
[QUOTE=Astatin;190887]Grafiklerin çalışmasının tersi:D:D[/QUOTE]
Haa, şimdi anladım, sağol...:D
-
[quote=mur@t;190888]Haa, şimdi anladım, sağol...:D[/quote]
:p:p:p:p:peee çalışıyomu grafikler:D
-
Dow da son durum.....
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/305/dowson2.png[/IMG]
10 250 den aşağı düştüm....
Çıkmak istemedim çıkamadım.....
Tutunmaya çalışıyorum.....
Yarın kolay olmayacak...
Diyor....
.
-
[quote=mur@t;190886]Grafiklerin çalışmaması derken?[/quote]
yanlış ifade ettim ind var ama X30YVADE [B]barları [/B]YOK EKRANIMDA
-
[quote=mur@t;190882]Şu yeşil çizgiyi bi izah et bakalım ne menem bi şeydir...:confused:[/quote]
menem derken;):D
-
[QUOTE=Astatin;190889]:p:p:p:p:peee çalışıyomu grafikler:D[/QUOTE]
Her zaman...+.
-
sağ klik verileri sunucudan tamamla deyince barlar geldi arkadaşlar sağolun
-
[quote=ordi;190895]sağ klik verileri sunucudan tamamla deyince barlar geldi arkadaşlar sağolun[/quote]
mtx i silip yeniden mi yüklemiştin:)
-
İlgilenenlere halkbanktan satılık gayrimenkuller
[URL]http://www.halkbank.com.tr/items/items.asp?type=2[/URL]
-
yahu aramızda ürgüplü varmı? nevşehir de olur? bu Turasan bu işi biliyormuş ha...gönderseya ucuzundan 1 kasa
-
astatin sen istihdam sağlayacam diyodun, fabrikalar filan varmış :D
-
[quote=positive;190899]astatin sen istihdam sağlayacam diyodun, fabrikalar filan varmış :D[/quote]
ya tamam işte, tüketimi arttırırsam oda istihdam yaratır en azından olanı tutar..misal o arkadaş 1 kasa değil 12 kasa gönderirse daha da çok istihdam olur Turasan da
-
GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE BİNAEN;namık kemal ile bir fransız bir Gün palan dökene geziye çıkar. şanslarına çığ düşer ve en yakın mağaraya girerler. çığ mağaranın girişini kapatmıştır artık.
1 gün 2 gün bunlar açlıktan ölecek hale gelirler ve kurnaz Nam-ı Kemal akıllı bir fikir atar ortaya:
-Böyle olmaz aclıktan ölürüz böyle giderse gel sen benim ağzıma et bende senin der. herkes eşit miktarda... fransızda okey der. önce fransız eder 200 gr sıra namık kemale gelmiştir namık kemal ağzına ederken fransız da bunun pipisi ile oynar ve namık kemal 2kg eder...
fransız itiraz eder sen neden fazla ettin diye namık kemal da söz mü yok :
- kardeşim sende teraziyle oynamasyadın......BİZİM BORSANIN TERAZİSİYLE OYNANMIŞ......HA HA HA
-
Jani'den alıntı,
[QUOTE]agamın finoları havlıyor...hele küççük bi fino var...adı katip çelebi...seyahatnameyi yazdıgını sanıyor....bütün borsa yorumuda...oglu mıçtımı borsa düşüyormuş....
birinin ...hele cevap hakkı olmuyan birinin arkasından atıp tutmak....insanı fino yapar....bu türlere fino dedik mi...finolar bile alınıyor....[/QUOTE]
Türkoğlu'dan alıntı,
[QUOTE]onun bunun çocuğusun olum sen...totoşların kralısın hahahahahah...
fino senin babandır...itoğlu it! buban kuduzdu sanırım...sana da bulaşmış...
totoşların kralısın!
delikanlılık kim sen kim lem ayyaş bunak...sen benim mıçtığım bok bile olamazsın...[/QUOTE]
Bu iki yazıyı aynı ölçülerle değerlendirmek yanlıştır. Seans odasında zevzeklik derecesinde bir sürü gereksiz yazı yazılmaktadır. Bu yazılar içinde Kuzu'yu ti ye alan bir çok yazıyı okudum. Kuzu'nun yukarıda yazdığı yazı, artık canı burnuna gelmiş bir insanın yazdığı yazıdır.
Türkoğlu'nun yazısı ise edepsiz bir insanın yazısıdır. Burada kendi aralarında zevzeklik yapan, forumu babalarının çiftliği sanan 5,6 kişiye şirin görünmek için, lütfen yukarıda yapılan haksızlığa sessiz kalmayın.
Kuzu'nun yazılarında, Para Babası adlı terbiyesiz adam foruma yazmadan önce, bir tek küfür yoktur. Kuzu'nun Quin'e yazdıkları, eleştiridir. İnsanlar birbirlerini hakarette bulunmadan, çok ağır eleştirebilirler. Bu çok doğaldır.
Yukarıdaki iki yazıyı aynı ölçülerle değerlendirmek hakka, hukuka, insanlığa sığmaz.
Ben, yönetimden Jani'nin cezasının kaldırılmasını rica ediyorum.
Ayrıca anüsüne güvenen insanlar, cevap hakkı olmayan insanların arkasından atıp tutmazlar. Aşağıda alıntı yaptığım üye bence (önceden kavga da etmiş olsak) anüsüne güvenen bir üyedir. Adam gibi adamdır.
boz ayı'dan alıntı,
[QUOTE]cevap hakkım saklı kalmak üzere... ( arkadan konuşmak boz.a yakışmaz )[/QUOTE]
-
[QUOTE=iyi çocuk;190902]Jani'den alıntı,
Türkoğlu'dan alıntı,
[/QUOTE]
abi guzu abeydede turkoglu abeydede hata var.... daha deşme istersen altlarındada sakinleşmeleri gerektiği yazıyor zati valla gitcem daha gelmeycem zonra efiksçi nirde efiksçi nirde deyüü ararsıız.... beyle kavgalara gelemeyorum ben yafu ömrüm kavga ayırmakla geçti zati küçüklüümden beri........ sakin lüften
-
[QUOTE=nunu;190877]ne diosssunnnn kardesimmmmmmm?
[IMG]http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00520/Grizzly_Bear_682_520694a.jpg[/IMG][/QUOTE]
Sağ alt dişin kırılmış... .dng
-
[QUOTE=VOBiX;190904]Sağ alt dişin kırılmış... .dng[/QUOTE]
Bir de sanki uykusu gelmiş gibi, ya da yorgun düşmüş diyelim :)
-
[QUOTE=positive;190897]İlgilenenlere halkbanktan satılık gayrimenkuller
[URL]http://www.halkbank.com.tr/items/items.asp?type=2[/URL][/QUOTE]
Bende de satılık bir fabrika var. showroomu filan var. Manisa Akhisarda ticari buzdolabı ve çerez dolabı üretimi yapıyordu. 2 milyon TL. Ciddiyim bu sefer .
-
[QUOTE=iyi çocuk;190902]
Kuzu'nun yazılarında, [B][COLOR="Red"]Para Babası[/COLOR][/B] adlı terbiyesiz adam foruma yazmadan önce, bir tek küfür yoktur. Kuzu'nun Quin'e yazdıkları, eleştiridir. İnsanlar birbirlerini hakarette bulunmadan, çok ağır eleştirebilirler. Bu çok doğaldır.
[/QUOTE] La bu para babasının şu Para Babası ile alakası var mıdır? [url]http://bit.ly/4QRkFc[/url]
-
[quote=positive;190897]İlgilenenlere halkbanktan satılık gayrimenkuller
[URL]http://www.halkbank.com.tr/items/items.asp?type=2[/URL][/quote]
bunlar muhtemelen bankanın haciz yolu ile üzerine geçridiği taşınmazlar, insanın içi rahat olmuyor ya ve ayrıca pahallı bari ucuz yap:D
-
[quote=fXci;190903]abi guzu abeydede turkoglu abeydede hata var.... daha deşme istersen altlarındada sakinleşmeleri gerektiği yazıyor zati valla gitcem daha gelmeycem zonra efiksçi nirde efiksçi nirde deyüü ararsıız.... beyle kavgalara gelemeyorum ben yafu ömrüm kavga ayırmakla geçti zati küçüklüümden beri........ sakin lüften[/quote]
Abey, ben bu foruma ilk geldiğimde sen beni şikayet ettin, forumdan attırdın (ortada hiç bir sebep de yoktu). Boz ayı ile yazışıyorduk, herhalde kavga ettiğimizi sandın, aslında şaka yapıyorduk.
Peki, ben şimdiye kadar sana karşı herhangi bir gıcık yazı, yada üstü kapalı bir şey yazdım mı?
Ya da beni haksız yere attırdığını ima eden bir şey yazdım mı?
Yazmadım, çünkü samimi, dürüst biri olduğun kanaati oluştu.
Seans odasında Kuzu hakkında yazılan, ti ye alan bir çok yazıyı okuduk.
Kuzu'nun yazdığı yazı bunlara tepkidir.
Türkoğlu'nun yazdığı yazı ağır hakaretler içeriyor.
Bu iki yazıyı aynı ölçülerle değerlendirmek bence yanlıştır.
Ben senin sözünü dinlerim, sus dersen yine susarız...
Şunu da yazayım, Kuzu'yu bu kadar mülayim ilk defa görüyorum.
-
Ayının verdiği zararı karşılayın davası :)
[url]http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=30478[/url]
-
[QUOTE=zozo;190908]bunlar muhtemelen bankanın haciz yolu ile üzerine geçridiği taşınmazlar, insanın içi rahat olmuyor ya ve ayrıca pahallı bari ucuz yap:D[/QUOTE]
İcradan mal almak caiz midir?
-
[QUOTE=VOBiX;190911]İcradan mal almak caiz midir?[/QUOTE]
Güzel soru, bilmiyorum ama alan insanın içi rahat olmaz bence... Daha doğrusu benim olmaz mesela...
-
Batırılamayacak kadar büyük kurumların kaderi!..
[url]http://www.dunya.com/yazar.asp?authId=41[/url]
-
[quote=VOBiX;190911]İcradan mal almak caiz midir?[/quote]
degildir bildiğim kadarı ile......islam borç hukuğu bayağa zor ve derindir ben değildir diye biliyorum... yinede daha iyi öğrenmek lazım
-
[QUOTE=zozo;190914]degildir bildiğim kadarı ile......islam borç hukuğu bayağa zor ve derindir ben değildir diye biliyorum... yinede daha iyi öğrenmek lazım[/QUOTE]
Malı icraya kaptıran adamı bulup rıza alınsa sorun olmaz herhalde.
-
[quote=VOBiX;190915]Malı icraya kaptıran adamı bulup rıza alınsa sorun olmaz herhalde.[/quote]
olabilir mi bilmiyorum valla bi kere işin temelinde sanki bi bozukluk var icra haciz nasıl olur kişi iflas ederse islam hukuğuna göre kişi iflas ederse malını mülkünü alacaklara vermek zorunda lakin alacaklı tanımı öle bankayım ben zorla koparırım mantığıyla değil kişi x borcu vardır y tutarında mal mülk para vs toplamı vardır bu toplam x den küçük olabilir bu duurmda eşit kesintilere gidilir tüm alacaklılardan y değer bulununcaya kadr.... böle bi hacizden alınan maldan bu gözetilmişmidir yani bi bakıma banka alacağını tahsil ederken kişide iflas etmişse banka yüzünden diğer alcaklılarda mağdur olmuşmudur?? olmuşsa ne olur ? bilmiyorum akla geliyor sadece...
-
Bu tartışma ortamı hiç hoşuma gitmiyor. Kimsenin kimseyle kötü olmak istediğini zannetmiyorum ama önce biri birşey diyor, sonra öbürü ona birşey diyor, sonra olay kontrolden çıkıyor, olay kimsenin gitmesini istemediği bir yere gidiyor.
Bu doğal bir süreç olsa da yine de bize yakışmıyor. Forumu vahşi batı forumuna çevirmememiz lazım. İnternette biraz eski olan her trader o forumdaki durumları bilir.
Bizim kendimize yakışan şekilde tartışmamız gerek. İnternet'te, tüm dünyanın okuyabileceği bir ortama sizin kullanıcı adınızla, sizin avatarınızla yazılan bir yazının size yakışması gerek. Okuyunca kendinizle gurur duymuyorsanız yazmayın.
Bu koşulları sağlamakta zorlananlar var ise moderatör de bu duruma müdahale etmekte gecikmemeli diye düşünüyorum...
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]26 Ocak Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Beklentiler) (Oca) 11:00 99,1 99,1 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (İş Dünyası Eğilimi) (Oca) 11:00 95,1 94,7 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER IFO Reel Sektör Güven Endeksi (Mevcut Durum) (Oca) 11:00 91,3 90,5 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Cari İşlemler Dengesi (Kas) 11:00 -€4,6Mlyr Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP GSYH (q/q) (Q4) 11:30 %0,4 -%0,2 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP Bankalar Birliği Konut Kredileri Hacmi(Ara) 11:30 45750 44713 Yüksek[/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] USD S&P/Case-Shiller Konut Fiyat Endeksi (Kas) 16:00 146,58 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD S&P/Case-Shiller Bileşik 20 Endeksi (a/a) (Kas) 16:00 %0,37 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Tüketici Güveni (Oca) 17:00 53,5 52,9 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Konut Fiyatları Endeksi (a/a) (Kas) 17:00 %0,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Oca) 17:00 0 -4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD API ABD Ham Petrol Stokları (22 Oca) 23:30 -1802K Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]DuPont (DD) 0.41$ (Açılış öncesi- TSİ 13:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Verizon (VZ) 0.54$ (Açılış öncesi)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Johnson & Johnson (JNJ) 0.97$ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]United States Steel Corp. (X) -1.44$ (Zaman belli değil)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yahoo, Inc. (YHOO) 0.11 $ (Kapanış sonrası)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB 2009 - 4.çeyrek Enflasyon Raporu(10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Hazine , 10 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek. [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
[B]Cümleten Günaydın, Bol Kazançlar..[/B] :o
Şelale başlayacak mı ne? :confused:
FDJI [B][COLOR=Red]%-0,67[/COLOR][/B]
FSPX[B][COLOR=Red] %-0,89[/COLOR][/B]
SHCOMP [B][COLOR=Red]%-2,64[/COLOR][/B] (Çin)
NIKX [B][COLOR=Red]%-1,78 [/COLOR][/B](Japonya)
PKHSX [B][COLOR=Red]%-2,25 [/COLOR][/B](Hong Kong)
-
cümleten günaydın bol kazançlar .. longlar badem olacak gibi .. üvvv .üüü
-
[quote=selçuklu;190922]cümleten günaydın bol kazançlar .. longlar badem olacak gibi .. üvvv .üüü[/quote]
1 senedir hangi long badem oldu da seninki olsun lem :)))
-
cümleten günaydın , bol kazanclar..
-
Günaydın Forumun güzel İNSANLARI!