-
demekki abi piyasa yokmuş adam kafasına göre önce aşşa verdi sonra aldı :)
gidecektim görünce saldırıyı gidemedim
valla 1 kaldıraca ulaştım endeks shortlarda hayırlı olsun 97200 dende cörtledik yaa seydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
merede bulaştık gene vay arkadaşşşşşşşşşşş
-
[quote=seagate;422054]demekki abi piyasa yokmuş adam kafasına göre önce aşşa verdi sonra aldı :)
gidecektim görünce saldırıyı gidemedim[/quote]
belkide aydınlığa en yakın nokta, gecenin...........:o (belki ama..kesin değil..karanlığın karanlığı var:))
-
google ada kıl oldum zaten...ula nexus4 ü çıkardığın olmuş 1 ay...hala googleplay de sold out... o nasıl planlama o nasıl bir öngörüsüzlük yaw...hevesimiz kursağımızda elimiz başka bir yerimizde kaldı ** ..heh
-
görülen en yüksek seviye 97225 :) kapanışta 97200 den cörtleri badem etmezse ayıp olur
-
istanbul'u orhan veli gözüyle izliyorum hacular..seviorum okshuyorum onu..bi nevi foreplay...:)
-
[quote=seagate;422057]görülen en yüksek seviye 97225 :) kapanışta 97200 den cörtleri badem etmezse ayıp olur[/quote]
hacı sen yinede temkinli olaydın...malum, pozlarının başında hep "full" sıfatını kullanan arkadaşlarımızın çok büyük kısmı artık forumlarda değil
-
[quote=Astatin;422059]hacı sen yinede temkinli olaydın...malum, pozlarının başında hep "full" sıfatını kullanan arkadaşlarımızın çok büyük kısmı artık forumlarda değil[/quote]
he biliyom patron :) temkinliyim paranın 10 da 1 iyle shorta ulaştım bugun kaldıraç 1 sıkıntı yok şuan :) daha da açmammmmmmmmmmmmmm tiyatroyu izleyecemmmmmmmmm
-
[quote=Astatin;422059]hacı sen yinede temkinli olaydın...malum, pozlarının başında hep "full" sıfatını kullanan arkadaşlarımızın çok büyük kısmı artık forumlarda değil[/quote]
ei hacılardı onlar da...ne de güzel sevans döndürürdük...hepsi için hayırlısı olmuştur umarım..
-
[quote=ATHLON;422061]ei hacılardı onlar da...ne de güzel sevans döndürürdük...hepsi için hayırlısı olmuştur umarım..[/quote]
:) para biriktirip dönerler kumarhaneeden kaçış yokkkkk
-
hacılar bu arada haftasonu şans oyunu performansımı paylaşayım...spor toto da 13 de kaldım..evet şaka değil... ** Napolisi Interi yeneydi, Şalke de ştutgartla berabere kala veya yeneydi 15 oluyorduk..ve bu iki sonuç sürprizsonuç olacağından tek başıma alacaydım 15 i..kısmet...du bakalım bir kaç hafta devretsin yine oynarık
-
[quote=Astatin;422056]google ada kıl oldum zaten...ula nexus4 ü çıkardığın olmuş 1 ay...hala googleplay de sold out... o nasıl planlama o nasıl bir öngörüsüzlük yaw...hevesimiz kursağımızda elimiz başka bir yerimizde kaldı ** ..heh[/quote]
sağa diyor sold out, bağa diyor oraya göndermiyoh, adalet istiyor.us :D de hayde eyi akşamlar :::
-