evet..mtx de fiyat ekranı ve graflara veri gelmiyor..sadece gerçekleşen tüm işlemlerden izlenebiliyor..mtx in **
Printable View
evet..mtx de fiyat ekranı ve graflara veri gelmiyor..sadece gerçekleşen tüm işlemlerden izlenebiliyor..mtx in **
Matrikstede sorun var derinlik penceresinde gerceklesen işlemler ve en iyi alici satici gorunuyor ancak derinlik kademeleri gorunmuyor
Teknik servisleri tabiki meşgulllll
[QUOTE=thracian;272460]Günaydın,
Matriksten veri alabilen var mı?[/QUOTE]
Hayır sadece derinlik bilgisinin bazı bölümleri çalışıyor aktif vade bilgisi gelmiyor.
günaydın,iyi seanslar !
derinlik yok,sadece gerçekleşen işlemler gözüküyor tahtada..
ne yapacağız? :))) lisede öğretmenin derse gelmemesi gibi bir duygu oluştu
PEKİ ARAYAN VARMI zotrixi ben bunların vereceği hizmetin :mad: uff ya bide utanmadan dünya kadar para alıyorlar
Yemişim matriksi sankoya can kurban....dng.dng
verı gelmıyr üvvvv
biri bez getirsin :::
Zistemin sinyal verdiğini varsayarak biraz kısaldım... Ben seni gibi zortrikisi...Ya sabır...
veri saglayıcılarda genel bır sorun sanırım .. baska kurumların verı yayınlarında da sıkıntı var..
[quote=Sekube;272470]Yemişim matriksi sankoya can kurban....dng.dng[/quote]
bir gün bunu duyup da hak vereceğim aklımın köşesinden geçmezdi ::::..::..:
Aradim ama genel sorun oldugu icin herkes yuklenmiş telefonlara tabiki meşgul caliyor, derinlik neysede grafik datasi gelmiyor :( ya sistem al verirse
Matrikste ve forekste ayni anda data akısında sorun olduguna gore VOB kaynakli olmasi muhtemel
[QUOTE=Kennym;272474]veri saglayıcılarda genel bır sorun sanırım .. baska kurumların verı yayınlarında da sıkıntı var..[/QUOTE]
o zaman sorun vobda demektir
[QUOTE=fXci;272472]verı gelmıyr üvvvv
biri bez getirsin :::[/QUOTE]
Patron veri gelmese yüzünü göremiyecez.
eee şimdi sistemi nasıl takip edecez ki asti bu durumda ne yapıyorsun diyelimki bugün bu zotrix düzelmeyecek ne etceksin :(
Açıklama geldi. Bence işlemler durdurulmalı
VERI YAYıNı HK.
BORSAMıZ VERI YAYıNıNDA SORUN YASANMAKTADıR.
acaba sadece matrikstemi sorun yoksa diğer platdormlarda da varmı sorun
enorton şuan matriksi fırçalıyordur eminim :)
VOBaş kadar çiftlik kebap başka bir kurum var mıdır acaba....3 yıldır yaptık yapıyoruz dedikleri vadeden diğer vadeye prim ödeyerek geçiş altyapısı uganda borsasında bile vardır herhlade...yaptıkları sadece veri sağlama..onu da yüğzlerine gözlerine bulaştırıyorlar
dün kaçtan kapamıştık arkadaşlar? şu an fiyat 76.900
77325 dunku kapaniş
30/07/2010 09:25:30 *borsamız veri yayınında sorun yaşanmaktadır-vob
Vob: Borsamız verı yayınında sorun yasanmaktadır
-matrıks-
Asti bu durum diyelimki 2-3 saat gelmedi daha sonra geldiğinde sistemi etkiler demi arada işlme hacimleri adetleri yada diğer veriler eksik kalıcak ve buda sistemi olumsuz etkileyecek acaba daha önceleri böyle bir sorun yaşadınmı ben pek görmemiştim.
Makineye format atsınlar, herşey sıfırlansın.
EFG nin de longlar sıfırlansın...
Temiz bir sayfa açalım...
Bence....kom
Zortrikisi afettim... Ben böyle vobun....dng...Durdursana işlemleri:mad:
günaydın..
foreksde veri akışı var.. 76.900-925 şu anda..
kim çekti fişi :D
[quote=seçilmiş böcük;272473]Zistemin sinyal verdiğini varsayarak biraz kısaldım... Ben seni gibi zortrikisi...Ya sabır...[/quote]
ya vermediyse :::
adamı kuşku bitirir,heleki traderı :..:
[quote=flexy;272502]kim çekti fişi :D[/quote]
pala sistemcilere kızmıştır sanırım bundan sonra sistemcilere savaş açmış pala ve adamları ::: ::: :::
[quote=Kanaatkar;272476]Aradim ama genel sorun oldugu icin herkes yuklenmiş telefonlara tabiki meşgul caliyor, derinlik neysede grafik datasi gelmiyor :( ya sistem al verirse
Matrikste ve forekste ayni anda data akısında sorun olduguna gore VOB kaynakli olmasi muhtemel[/quote]
sorun matrikste olsa paritelerin grafik dataları da gelmezdi.
paritelerde sorun yok.
bence sorun VOBAŞ kaynaklı.
[quote=a.kaya;272495]Asti bu durum diyelimki 2-3 saat gelmedi daha sonra geldiğinde sistemi etkiler demi arada işlme hacimleri adetleri yada diğer veriler eksik kalıcak ve buda sistemi olumsuz etkileyecek acaba daha önceleri böyle bir sorun yaşadınmı ben pek görmemiştim.[/quote]
Sisteminizi daha önce seans arası olduğu zamanlarda da deneme şansınız olduysa, fazla bi sıkıntı olmaz..
[QUOTE=a.kaya;272495]Asti bu durum diyelimki 2-3 saat gelmedi daha sonra geldiğinde sistemi etkiler demi arada işlme hacimleri adetleri yada diğer veriler eksik kalıcak ve buda sistemi olumsuz etkileyecek acaba daha önceleri böyle bir sorun yaşadınmı ben pek görmemiştim.[/QUOTE]
Neden eksik kalsın ki. Gırafı yenile veriler işlenir.
hallolmazsa işlemler durdurulacakmış..
ama büyük ihtimal halledeceklermiş :)
vob genel müdürü bloomberg e bağlandı..
[QUOTE=unlimitted;272505]sorun matrikste olsa paritelerin grafik dataları da gelmezdi.
paritelerde sorun yok.
bence sorun VOBAŞ kaynaklı.[/QUOTE]
Vobaş palayla ortak çalışan örgüt değilmi.
Pala dün den kısalamadı çok eminlerdi dowun yukarı gideceğinden son dk ya kadar bizi bırakmadılar.
bence habersiz yakalandı pala
Veri bir yana, bence yine güçlü açıldı VOB.
100 punalık fdowa 400 puanla cevap verildi:)
günaydınlar.... what the fak is going on? no veri no sistem nothing:)
hellim aplayı uzdüüz dün olacaa buydu :D işlerdende hayır gelmeyor şinci. kalbisini kırdık melekh gibin kadının Allahında sopası yok tabi :::
neaayyy vobaş da mı long yakalanmış :..::..::..:
30/07/2010 09:36:14 *vob gm dönmez: Veri yayın ekranındaki veriler güncel değil, dikkat edilmeli-bloomberg ht