ex...itiraf et...biroce ye inanıorsun
Printable View
ex...itiraf et...biroce ye inanıorsun
[QUOTE=Astatin;458502]ex...itiraf et...biroce ye inanıorsun[/QUOTE]
.dng.dng
bi ara bi okazyon yakalyıp vade geçişi yapmamız lazım..yvadedeki şortları kapat, sonra vob tepsin, ekim vadede yukarıdan aç filan..okazyon lazım okazyon
[quote=Astatin;458502]ex...itiraf et...biroce ye inanıorsun[/quote]
Viyoplar altında 30 bin puan procesi...
[QUOTE=Astatin;458505]bi ara bi okazyon yakalyıp vade geçişi yapmamız lazım..yvadedeki şortları kapat, sonra vob tepsin, ekim vadede yukarıdan aç filan..okazyon lazım okazyon[/QUOTE]
hacı ben genelde son gün taşıyorum, yine de 100-150 point okazyon oluyor..Tabi okazyonlar,renkler ve zevkler kişiye göre değişir :)
valla benim yediğim kuru fasulye buraya kadar..öyle hissediyorum..basınç açısından :)..umarım sizden de bılgır yada kuru yiyen vardır
şu 81500-81900 dönüşünden kıllandım..artık iyi bişi mi kötü bişimi siz karar verin hadjilar
tahvilu: %10.23
usdtry: 1.9925
bişiler "comming" :) hehe
No okazyon,
Yes Dambıra.....
[quote=flexy;458508]hacı ben genelde son gün taşıyorum, yine de 100-150 point okazyon oluyor..Tabi okazyonlar,renkler ve zevkler kişiye göre değişir :)[/quote]
abi yok..okazyonduğuna değmeli...misal kapatacan şortları..sonra yükselecek vob..uzak vadeyi bi 600-700 pian filan yukardan açacaksın gibi.. bugün mümkündü ama ekimvadede hacim çok az..bi ters durumda kapatmak işkence olur diye yapmadım.... ex-in değimi ile "hacim az":D
-30000 by Sazan Gral / Astatin Demonstration on VOB30 Weekly Graph
[IMG]http://i39.tinypic.com/16j51f6.png[/IMG]
Yannız almışlar 82200 e kadar..gıllandım yine
[quote=Astatin;458522]abi yok..okazyonduğuna değmeli...misal kapatacan şortları..sonra yükselecek vob..uzak vadeyi bi 600-700 pian filan yukardan açacaksın gibi.. bugün mümkündü ama ekimvadede hacim çok az..bi ters durumda kapatmak işkence olur diye yapmadım.... ex-in değimi ile "hacim az":D[/quote]
üjü beji arama. On bin puan almadın mı? Bahşiş at biraz...:::
[quote=excali;458525]üjü beji arama. On bin puan almadın mı? Bahşiş at biraz...:::[/quote]
yani son stres ve dehşet gorkulu poz taşıdığımız ve piroje muhabbeti ile şortta ısrar ettiğimiz 92000 den sayarsan puan olarak 10000 ediyo...ama biliyosun ben sabit kontrat sayısı ile değil sabit kaldıraçla trade eden bir neslin (makul miktar piramit) evladıyım::: ha birde 115000-92000 kısmı var ama ona hiç girmeyelim:p neeeee..şımaracaz tabi..kaybedince veya pozisyon marjin kollll eşiğine yaklaşınca zırlıyoruz ağlıyoruz..kazanınca da şımarak deil mi...
ne kadar bahşiş lazımdı? bi çokonat yeter mi:p
[quote=Astatin;458527]yani son stres ve dehşet gorkulu poz taşıdığımız ve piroje muhabbeti ile şortta ısrar ettiğimiz 92000 den sayarsan puan olarak 10000 ediyo...ama biliyosun ben sabit kontrat sayısı ile değil sabit kaldıraçla trade eden bir neslin (makul miktar piramit) evladıyım::: ha birde 115000-92000 kısmı var ama ona hiç girmeyelim:p neeeee..şımaracaz tabi..kaybedince veya pozisyon marjin kollll eşiğine yaklaşınca zırlıyoruz ağlıyoruz..kazanınca da şımarak deil mi...
ne kadar bahşiş lazımdı? bi çokonat yeter mi:p[/quote]
Ferrarinin Sağ ön lastiğiyle , direksiyonunu versen yeterli. 43000 puan bu. :p
yannız hacı fena gıllanıyorum.. forumlar şort...TVdeki besililer şortik konuşuyor...Bahçeye çıktım baktım, binanın köpeği bile hav hav diye değil "şort" "şort" diye havlıyordu... gıl gıl gıl kıl kıl
[quote=excali;458532]Ferrarinin Sağ ön lastiğiyle , direksiyonunu versen yeterli. 43000 puan bu. :p[/quote]
yedek parçacıdan alıp versem olur mu bu parçaları...hayır yani arabadan söküp sana verirsek, hem yenisini takmanın işcilik maliyeti olur hem de arabanın orjinalliği bozulur..o açıdan.dng
kapanış tahminlerini alayım
[quote=Astatin;458535]yedek parçacıdan alıp versem olur mu bu parçaları...hayır yani arabadan söküp sana verirsek, hem yenisini takmanın işcilik maliyeti olur hem de arabanın orjinalliği bozulur..o açıdan.dng[/quote]
Uzaylı olduğun için kabul edilebilir bence...:p
Misal burda okazyon vermiş...81500 hülülülü düşüşünde indiklerin alayı PUPUlamış..O düşüş barından sonraki barda şortlar kavırlanıp, yukarı tepkide indikler yatay veya aşşa döndüğü an reşortulabilirmiş ekimde... 500 puan için değer mi..değer..50 puan için bile değerçç:p
hacıex,
sabah DAX ın -%0.35 ini yukarı yaparak 83300lerde karşılayan VOB, DAX ın %0.4 artısında -%0.8 aşağıda 81900
piroceyi inanıyon mu demedin hala :)
Filex,
Günlükteki formasyon raning mi ranamaying mi trıyengıl sorusunun yanıtı belli oldu bir kaç gündür..
Peki sence daha "comming" mi "commamaying" mi sürecek formasyon..hayır yani kavramı icat eden sen olduğundan bize laf düşmez sana soralım diye şeettim
Opsiyon açayım bi dane: USDTRY bu gece 24:00 a kadar 2.00 a dokanır mı dokan maz mı?
[quote=Astatin;458544]Opsiyon açayım bi dane: USDTRY bu gece 24:00 a kadar 2.00 a dokanır mı dokan maz mı?[/quote]
Onu nereden açıyorsun? Kutuda opsiyon da mı var?
[quote=excali;458545]Onu nereden açıyorsun? Kutuda opsiyon da mı var?[/quote]
Pandora abiden rica ediyosun..Kutuya koyuyo...Saati gelince açıyo kutuyu:p
[quote=Astatin;458546]Pandora abiden rica ediyosun..Kutuya koyuyo...Saati gelince açıyo kutuyu:p[/quote]
Ne kadar komisyon alıyo?
hala kapnış tahmini yapmadın filex..farkında deilim sanma.. bu arada benim tahminim 80275...
Bu arada fark ettin mi bilmem..bir süredir işkemden attığımız aşağı kapanış tahminleri ertesi gün tutuyor.. :)
[quote=excali;458547]Ne kadar komisyon alıyo?[/quote]
komisyon yok..ciğerini alıyo yada bir tane daha veriyor..herro merro gibi..yada ying yang
5 dakıkalıkardaki pupuyu ne konuşturdu lebron..bööğğ..dünkü gibi reklam mahşyetindemi yoksa şortcuları kucağa alma harekat plansı mı var acaba..kıllanıyorum
[QUOTE=Astatin;458543]Filex,
Günlükteki formasyon raning mi ranamaying mi trıyengıl sorusunun yanıtı belli oldu bir kaç gündür..
[B]Peki sence daha "comming" mi "commamaying" mi sürecek formasyon..hayır yani kavramı icat eden sen olduğundan bize laf düşmez sana soralım diye şeettim[/B][/QUOTE]
Şimdi hacı, olay tvler'de şort feryatlarına gidince direk flat olur.Aşağı gitmeye hevesli ama bi 3-2 yapıp motoru canlandırması lazım diyerekten.
[QUOTE=Astatin;458549][B]hala kapnış tahmini yapmadın filex[/B]..farkında deilim sanma.. bu arada benim tahminim 80275...
Bu arada fark ettin mi bilmem..bir süredir işkemden attığımız aşağı kapanış tahminleri ertesi gün tutuyor.. :)[/QUOTE]
:D 80.9xxx diyorum
çok fena kıllanıyorum
Pazartesi de sallanır durur bu, kapanış tahminim 82.100.
Normalde temkinli sallarım ama bugün abarttım :) 80,9 :D
edit : 81,9xx çekiyorum abi yukarı, sallamanın da bi adabı var
Altın'a gazı verdiler.
dolar 2.xxxx
istoopppp...
mevcut görüntüsü ile USDTRY de tepede haç var hacılar
yavaş lebron, herkes mi flat oldu la?
[QUOTE=aslan;458563]Pazartesi de sallanır durur bu, kapanış tahminim 82.100.[/QUOTE]
aslan patron, takriben 20dk sonra tebriklerimi sunacağım :D
Garan'da gene iyi hacim yaptılar. 6.74 etrafında dolanıp duruyor.
hani taban olacaktık ayyyuu...ehuheu..böğğüüü..dur abi yaw ağlama hepi topu %0.24 artı :)