[quote=catedral;76542]çok fena shor sıkıştırıyorlar.... Shortlar tanga olabilir..:)[/quote]
Yakışır... :D
Printable View
[quote=catedral;76542]çok fena shor sıkıştırıyorlar.... Shortlar tanga olabilir..:)[/quote]
Yakışır... :D
Arkadaşlar bugün dow iyi bir + yaparsa altın gevşeyebilir mi düşer mi , bilen yok mu? :(
[QUOTE=hexa;76544]Arkadaşlar bugün dow iyi bir + yaparsa altın gevşeyebilir mi düşer mi , bilen yok mu? :([/QUOTE]
dow future solim...
dow future
78xx--8100 arası yon belirsiz yeresi ne yapca beli olmaz vob gun sona guzel malyet yok eger pozisyonla girme risk gun icte alt peryot system gore harket uygun
32700 yeresi ustesinde x potanstayız amma ilerki zaman destek yeresi 32500 kadar geri geler kanal dolayı..
32500-32700 yeresinden short eden gun icte traders 32850 kadar stop etmez teyit aldımı stop eder stop etikten sonra 32700 asayasına gelsede daha short etmez... onlar short icun artık 32475 asayası olmasını bekler ozaman short icun malyet eder.
systems
5dakk long
15 dakk long
gun notr
[QUOTE=hexa;76544]Arkadaşlar bugün dow iyi bir + yaparsa altın gevşeyebilir mi düşer mi , bilen yok mu? :([/QUOTE]
altın iyidir uzun vadeciysen eğer,
artık usd wc kağıdı bu kadar kağıt parçası başka bir işe yaramaz
piyasa basılan usd nin haddi hesabı yok trilyon dolarlar hala devam ediyor, öyle bir batağa girdilerki kimsenin haberi yok
altına dönüş yakındır bu sene sonu gibi,
zamanında 2007 başı 2006 sonu gibi hissenette yazmıştım abd nin düşeceği bu hali, abd niye ırağa girdi afganistana girdi niye iranı tehdit ediyor sanıyorsunuz, ingiltere niye euroya geçmedi sanıyorsunuz,
abd ırağa girmeden çok değil 2-3 sene öncesine kadar, saddam satarım bu dünyanın anasını dedi, artık petrol isteyen bana euroyla gelsin dedi dolar kullanmıyorum kardeşim dedi,
iranda benden bende deyince büyük ortadoğu çıktı 1 taşla kuş katliamı hesabı yani, yazılacak şey çokta uzatmayalım:D
vob destek...32250..e yükseldi....şimdi 32500-32800 aralıgında göğüs göğüse muharebe var..............
32800..ün üstü çabuk ..hızlı para...32500..ün altı zor..bölge....
[quote=hexa;76544]Arkadaşlar bugün dow iyi bir + yaparsa altın gevşeyebilir mi düşer mi , bilen yok mu? :([/quote]
Bir süre, borsalar çıkarsa altın çıkıyor idi..son 1-2 haftadır altın biraz ayrıştı...DJ çıkarsa Altının da çıkmasını beklemek gerekir ama 905 haftalıkda ciddi diren. ve altın poz. larını kapatıyorum
cumadan 31 malietli longlarla tek işlemsiz devam
efg spotta 20 milyonla 1. alıcı.
teorik fiat 33100....
server çok agır....
hücum allah allah allah :)
kar realizesi başladı..