[QUOTE=catedral;76589]süt danası olarak devammmm[/QUOTE]
apla destegin icin sagol :D haftasonuna da benle long girdin 31000 den beri yanındayım 34000 e rahat gidermiyizki ya sanki cok yıpratcaklar
Printable View
[QUOTE=catedral;76589]süt danası olarak devammmm[/QUOTE]
apla destegin icin sagol :D haftasonuna da benle long girdin 31000 den beri yanındayım 34000 e rahat gidermiyizki ya sanki cok yıpratcaklar
burada kar realizesi bekleyin.............
burada gelmezse kar satışı sortlar kötü yola düşer........benden söylemesi......
flat oldum..........................
kamu bankasının batması sözkonusu olabilir mi...benim bildiğim kamu bankasını zaten devlet memuru yönetir..en fazla zarar eder,oda hazineden takviye olur...ama [B]asla batamaz[/B],halka açık hisselerine el konulamaz..yanlışım var mı...mesela halkbnk,vakıfbank gibi..batmaktan kastım hiselerin el konulmasından dolayı işleme kapatılması gibi..demirbnk,egebnk gibi..kamu bnk. en kötü olarak hisse fiyatı çok çok düşer ..
teknik değil tamamen duygusal......çok para ...bereket versin demesinide bilmek gerek...
[quote=SEREN I;76594]burada gelmezse kar satışı sortlar kötü yola düşer........benden söylemesi......[/quote]
göstere göstere kazandırırlar mı dediniz nerdeyse 600 puan dah aldılar, burdan kar satışı gelir flat oldum vs. vs. , sn. kardeşim eline göre yorum yapma, msn sohbeti yapar gibi tarzın var, çok heyecanlısın
[QUOTE=bonnie;76599]eski kegen şimdi SEREN I mı oldu?
merak ettim
yanılabilirim[/QUOTE]
Hayır değil svgili bonnie..
Sayın seren in topiğinde makro yorumlarını izleyebilirsiniz..
32800 aşağısı short olur, bundan dolayı artık dow açılana kadar yatayda kalabiliriz, mal toplarlar..
graf yakından son guncel
[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/4408/hexen2ad2.png[/IMG]
[quote=mozkan;76598]göstere göstere kazandırırlar mı dediniz nerdeyse 600 puan dah aldılar, burdan kar satışı gelir flat oldum vs. vs. , sn. kardeşim eline göre yorum yapma, msn sohbeti yapar gibi tarzın var, çok heyecanlısın[/quote]
kim göstere göstere demiş.iyi oku...
arkadaşlar eş zamanlı trade den rahatsız olan varsa .....ben gider.............
[QUOTE=SEREN I;76606]arkadaşlar eş zamanlı trade den rahatsız olan varsa .....ben gider.............[/QUOTE]tebrikler..ilgi ile izliyorum..
Sayın seren
Fincan kulp mu oluşuyor? hexen babanın grafiğine göre?