limit, acil 800 üstü lazım..bi müshıl falan atsan sen 68000 bilem yaparsın bunu be dostum :):D:rolleyes:
Printable View
limit, acil 800 üstü lazım..bi müshıl falan atsan sen 68000 bilem yaparsın bunu be dostum :):D:rolleyes:
[quote=excali;191143]Abi,
Kahvenin parasını göndermedin. Ben de kınıyorum..:D
Sıkıntı var , patron..:D[/quote]
sana niye kahve parası göndercem patron, sen iç faturayı adıma gönder.
para gönderirsem sen onun yarı parasına kalitesiz kahve içer yarı parasına da yatırım yaparsın. :D
[quote=Astatin;191145]limit, acil 800 üstü lazım..bi müshıl falan atsan sen 68000 bilem yaparsın bunu be dostum :):D:rolleyes:[/quote]
aman diyim, müshil içersem 66,800den bahseder oluruz. :..::..:
selçuklu abey, bana yanlışlıkla teşekkür etmişsiniz...
ne olursa olsun ben sizi çok seviyorum...
yani Kuzu Bey'in sizin hakkında yazdıklarına hiç katılmıyorum.
Ayrıca boz ayı ile ilgili yazdıklarına da katılmıyorum...
Değerli abey, ben at gözlüğü takmıyorum...Terbiyesizlik en sevmediğim şeydir...
saygılar...
[quote=Astatin;191145]limit, acil 800 üstü lazım..bi müshıl falan atsan sen 68000 bilem yaparsın bunu be dostum :):D:rolleyes:[/quote]
doping yasak patron :..:
bizde illa leblebili cola mı ikram edelim yani :::
[quote=unlimitted;191148]sana niye kahve parası göndercem patron, sen iç faturayı adıma gönder.
para gönderirsem sen onun yarı parasına kalitesiz kahve içer yarı parasına da yatırım yaparsın. :D[/quote]
Fena mı olur patron,
Hem kahve içer, hem spekülasyon yaparım...boks.
efg saf değiştirdi
short devam Stop 68150.
67850 de bir direnç var gibi:)
yürü selçuklu patron...kanalizasyonun ucunu 68xxx lere ver patron mümkünse..ehuheue
[quote=bull market;191155]short devam Stop 68150.
67850 de bir direnç var gibi:)[/quote]
Aynen.
yaw hep longcu arkadaşlar istekte bulundu, mecburen onları yerine getirdik.
düşür diyen kimse çıkmadı iyi mi.
hayır lazımsa söyleyin arkadaşlar, hazır kaç dersek o yapıyoruz endeksi, istekleri alabilirim yani. :..::..:
Bi haber var galiba, hiç bu kadar uzun yapan aracı kurum yoktu, birden uzun yapanlara zam geldi:)
puuu kaçtı dip, 500 puan için.. hesap hatası yaptık galiba...üüü
Ben Flat oldum.bu kadar tokat yeterli geldi.
Sazan bir iki saattir Matriks ekranını minimize etmişti, şöyle bir baktığında şöyle oldu :eek:
VOB tekrar LONG'ların maliyetine gelmiş.
Sazan sistems hala LONG.
[quote=unlimitted;191158]yaw hep longcu arkadaşlar istekte bulundu, mecburen onları yerine getirdik.
düşür diyen kimse çıkmadı iyi mi.
hayır lazımsa söyleyin arkadaşlar, hazır kaç dersek o yapıyoruz endeksi, istekleri alabilirim yani. :..::..:[/quote]
Sen yap bi şeyler,
Biz ayak uydururuz..
Kahve , çekirdek eksik etme yeter..
Asti'ye gazoz ısmarla...kom
[QUOTE=iyi çocuk;191151]selçuklu abey, bana yanlışlıkla teşekkür etmişsiniz...
ne olursa olsun ben sizi çok seviyorum...
yani Kuzu Bey'in sizin hakkında yazdıklarına hiç katılmıyorum.
Ayrıca boz ayı ile ilgili yazdıklarına da katılmıyorum...
Değerli abey, ben at gözlüğü takmıyorum...Terbiyesizlik en sevmediğim şeydir...
saygılar...[/QUOTE]
sn iyiçocuk .. ben herkesi hoşgörürüm ..normal hayatımdada böyleyim... zaman zaman kızsamda .. kızgınlığım çabuk geçer ...çoğu zaman haklı olsamda sonradan karşımdakinden özür dilerim .. fani dünyada ..kimsenin kalbini kırmak istemem... .ama senin o şekildeki mesajların bence forumda hoş olmayan diyaloglara neden olabilir ...
lütfen kapatalım konuyu ... uzatmanın hiçkimseye faydası yok .....
[QUOTE=tutku;191157]Aynen.[/QUOTE]
67950 ye kadar hızlı aldılar, ilk direnç kırıldı, daha doğrusu düşüşün il geri alışı oldu, bu arada uzun yapan aracı kurum sayısındaki artış ürkütücü, her an herşey olabilir gibi görülmeye başladı:), ben flat için 68150 yi beklerim
[quote=sazan;191162]Sazan bir iki saattir Matriks ekranını minimize etmişti, şöyle bir baktığında şöyle oldu :eek:
VOB tekrar LONG'ların maliyetine gelmiş.
Sazan sistems hala LONG.[/quote]
Gaddar Safları sıklaştıralım .lelele.lelele
Reminder # : 150 :)))
Selam...Kritik direnç bölgesi olan 67.700-67.800'e geldik dayandık...Üzerine atamazsak tekrar 67.150-67.000 aralıgına kadar geri çekilebiliriz...Eger geçebilirsek önce 68.200 daha sonra da 68.700-68.800 bölgesi yükselişin hedefi olur...Ben dünkü 67.875 maliyetli 1/4 Short'larla devam ediyorum...Ancak saatlik sistem AL vermeye hazırlanıyor...Hepinize bol kazançlar...
Not: Yazıyı yazarken zaten üzerine atmaya başladı...Yuf yani!... :) Neyse gene de göndereyim bari boşa gitmesin... :) Belki sadece direncin üzerine taşma olarak kalır bu hareket...Hiç de öyle gözükmüyor ama... :)
[quote=excali;191164]Sen yap bi şeyler,
Biz ayak uydururuz..
Kahve , çekirdek eksik etme yeter..
Asti'ye gazoz ısmarla...kom[/quote]
asti bana ısmarlasın lem Alla alla 800 üstü dedi aha 950 yaptık daha naapalım.:..:
çekirdek senin işin hem. :..:
[B]gobidik gardaşs[/B] üüü sıkıldım yuaw
[IMG]http://i50.tinypic.com/2wnbntz.png[/IMG]
[quote=unlimitted;191169]asti bana ısmarlasın lem Alla alla 800 üstü dedi aha 950 yaptık daha naapalım.:..:
çekirdek senin işin hem. :..:[/quote]
doğru diyon unlimit.... klirli kanadian marka meyveli soda gönderem sana...sen meyvesini seç yiter...hem keyif olur hem rahatların.lelele+.
67700 desteği altına sarkmalar fake olarak kaldı diyebiliriz artık..
bu esnada en düşük 67 bin gördük ki 67000 / 67700 aralığında yeni bir destek bölgesi oluşturmuş olma ihtimalimiz oldukça fazla..
67 bin ve altına süpriz bir atak gelmediği sürece durum bu şekilde.
halen short olan sistemin ( 69325 ) long a geçmesi için 68300 ün üstüne çıkılması gerekiyor.tüm kötü yurtdışı kapanışlarına,imf nin akışına bırakılmasına oldukça iyimser yaklaşan piyasa ile inat edilmeden 68300 de short lar kapatılmalı bence..zira bu kadar iyimserliğin ardından yok artık dedirten hareketler görmeye alıştık..
üvv de üvvv gene çarpıldık... yaf sabretsem süper şeyler olacak da işte elli kere poz değiştirince carpılıyoz piuvvv
650 shortlar kapatamadan carpıldı :) 875 de kapattık zırveye yakın :D
[quote=fXci;191170][B]gobidik gardaşs[/B] üüü sıkıldım yuaw
[/quote]
şşşş..sistemlere kızma bakem..hem ne biliyon belki o doğru diyo..daha seans kapanmadı ki...sistemini sev yeşili koru:..:
[quote=Astatin;191174]şşşş..sistemlere kızma bakem..hem ne biliyon belki o doğru diyo..daha seans kapanmadı ki...sistemini sev yeşili koru:..:[/quote]
Asti,
LONG'undan bi sistem çeeekk.boks.
[quote=Astatin;191171]doğru diyon unlimit.... klirli kanadian marka meyveli soda gönderem sana...sen meyvesini seç yiter...hem keyif olur hem rahatların.lelele+.[/quote]
şeftali! :..::::
Bir haber olmasa böyle almazlardı ama bakalım ne zaman çıkacak haber, bize ne zaman ulaşacak?
[quote=excali;191175]Asti,
LONG'undan bi sistem çeeekk.boks.[/quote]
yok bakma sen aynı çatı altındayız ama bugün yatayda çarptı biraz...aramız limoni sistemle...biraz kapris yapıyorum kendisine...onu bugün ATR ile adattım biraz..yatay piyasa hesabı :) acil 1500 puan verirse affederim..::::::
ahanda kazık çıktı .... unlimit abi . teprik ederim ...dur çizdiğin projeksyonu bulayım .. ehehuehue:D:D
[quote=unlimitted;191176]şeftali! :..::::[/quote]
Tirbiyisiziz.biz sitesine üye kabulune başlamışlar..:::
ahanda projeksyon .. limited version ... çok kıymetli graftır .. :D:D:D
[QUOTE=unlimitted;191045]bak bakem beğenecek misin bu proceksiyonu Selçuklu. :..:
yalnız son 20 dakikada paritelere bu proceksiyonu baltalayıcı şöyle bir cümle sarfettiler:
dağılın leeeeeynnn!!!! :D
he bizimkiler yine çok iplemedi o ayrı...:..:
[URL="http://img195.imageshack.us/i/adsznfd.png/"][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/1421/adsznfd.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
[quote=Astatin;191178]yok bakma sen aynı çatı altındayız ama bugün yatayda çarptı biraz...aramız limoni sistemle...biraz kapris yapıyorum kendisine...onu bugün ATR ile adattım biraz..yatay piyasa hesabı :) acil 1500 puan verirse affederim..::::::[/quote]
Yalnız," sazan sistems Long" mesajı alınca, seni sistemler(histemler) rahatlıyo gibi anladım ben..
kısa vadeli ilk direnç bölgesinde...67,75/68,00... geçebilirse büyük ihtimalle dibin tamamlandığına işaret edecek...
stoploss 66,50
sleçuklu patron, 68500 den geçen bir kanal varmı patron...:)
[quote=excali;191180]Tirbiyisiziz.biz sitesine üye kabulune başlamışlar..:::[/quote]
senin için fesat ben naapam. .lelele
[quote=unlimitted;191185]senin için fesat ben naapam. .lelele[/quote]
bence dışı da fesat..hatta dişi de...tridiş:::
[QUOTE=Astatin;191183]sleçuklu patron, 68500 den geçen bir kanal varmı patron...:)[/QUOTE]
patron kanalizasyon çok karışık ... her 100 puanda bir kanal var .. :o:o
68000 deb flat operasyonu..az aşağıdan yerine koymak üzere...15 dk boll band bir geri ittirecek sanki...-400 en +300 e geçtim..yuppi derim.. kucaklarım pozitif puanları