-
Olumlu havada 33750-34750 aralığında bi yere yükselebiliriz, yani bu seviyelerin 1000 bilemedin 1500 puan yukarısına.
Bilmiyorum bu riski geceye almanın mantığı yok, hatta kısada yatmaktan vazgeçmeninde mantığı yok bana göre, bu havada yukarı hareket fazla olamaz, kafaya malı yerler:) saygılar.
-
[QUOTE=SEREN I;76606]arkadaşlar eş zamanlı trade den rahatsız olan varsa .....ben gider.............[/QUOTE]
İzlemedeyizz:)
-
kanımca bu imf işi gece açıklanacak..yoksa bu kadar gözükaralık nasıl açıklanır ki... bugün 34.000 yakın yerlerden kapatıp,yarın sert bir ralli ile iş bitecek gibi..
-
[QUOTE=SEREN I;76606]arkadaşlar eş zamanlı trade den rahatsız olan varsa .....ben gider.............[/QUOTE]
Sn. Seren siz devam edin. Sizi izleyen izliyor, canınızı boş yere sıkmayın...
-
sn SEREN hızlı yazımdan dolayı gokhan fındıkla karıstırılıyorsunuz sanırım arkadaslar o sanmıs olabılır.
ayrıca topiginizdeki yazılarınız muhtesem
-
[quote=abka;76612][B]kanımca bu imf işi gece açıklanacak..[/B]yoksa bu kadar gözükaralık nasıl açıklanır ki... bugün 34.000 yakın yerlerden kapatıp,yarın sert bir ralli ile iş bitecek gibi..[/quote]
açıklansın artık temcit pilavına döndü.3 günde bir ısıtılıp ısıtılıp önümüze konuyor.
hoş o gelecek parada değiştirmeyecek ya ülkenin kötüye gidişini neyse :cool:
-
Sn SEREN I yazmaya devam, rahatsız olan kendi gider.
Sizden ancak burada milleti ütmeye alışmış olan BY rahatsız olur, .
Sizin sayenizde bugün forumu izliyorum, yoksa sadece ara sıra uğrardım.
-
İzlanda başbakanı açıklama yapmış
Koalisyon hükümeti istifa etmiş, bu gelişmekte olan ülkelere nasıl etki yapar? saygılar.
-
33325 yeresine dikat olun.. üstesi oldumu terkar yukarya atıak ivme olur 34200 yeresine gider..
amma 33325 su an onem yer
-
formasyonun adı: durmak yok yola devam..ilk hedef 33500-34200
-
[QUOTE=abka;76596]kamu bankasının batması sözkonusu olabilir mi...benim bildiğim kamu bankasını zaten devlet memuru yönetir..en fazla zarar eder,oda hazineden takviye olur...ama [B]asla batamaz[/B],halka açık hisselerine el konulamaz..yanlışım var mı...mesela halkbnk,vakıfbank gibi..batmaktan kastım hiselerin el konulmasından dolayı işleme kapatılması gibi..demirbnk,egebnk gibi..kamu bnk. en kötü olarak hisse fiyatı çok çok düşer ..[/QUOTE]
Geçmişte Anadolu Bankası ( ismini yanlış hatırlıyor olabilirim ), Etibank ve Emlak Kredi Bankası Devletin elindeydi ve kapandı. Bence halka açık olsalardı hisseler giderdi. Yani borsada garanti olmaz diye düşünüyorum.
Yatırımda sıfır risk olmaz düşük risk olur.
-
burada mı okudum diğer forumda mı hatırlamıyorum.gavurlar VOB takas işinin değiştirilmesini istiyorlarmış.virman serbest olsun ya da takas görünmesin diyorlarmış.
oldu canım görürsem söylerim.
alıştılar tabii yıllardır spotta ky yi tavuk gibi yolmaya takas oyunlarıyla, a dan olmayan malı satıp b den virmanlamaya falan.şindi burada kırk takla atıyorlar yine de kral çıplak.
eğer VOB yönetimi virman olayını serbest bırakırsa bu buradaki küçüklere atılacak en büyük kazık olur.umarım gavurların böyle bir talebi varsa VOB yönetimi bunlara haydi ikileyinde motor sesi duyak der.