Ben biraz kaçem, biraz kar kokusu alıyım..
İyi seanslar...boks..boks..brv.brv
Printable View
Ben biraz kaçem, biraz kar kokusu alıyım..
İyi seanslar...boks..boks..brv.brv
67.925'ten 1/4 Short'ları kapadım ve 1/4 Long oldum...Daha piyasaya döner dönmez adamlar fırıldaga çevirdiler bizi resmen... :) Saatlik sistem AL'a geçti...Bol kazançlar...
[quote=excali;191182]Yalnız," sazan sistems Long" mesajı alınca, seni sistemler(histemler) rahatlıyo gibi anladım ben..[/quote]
Gizli bilgi değil:..::..: SS (Sazan Systems) ile ters pozisyonda olmak her zaman huylandırır beni...AYnı pozda olmak ise huzurlandırır...Aslolan kendi kullandığım sistem olsa da...Duygusal esintiler yani.kom.kom
[QUOTE=Astatin;191174]şşşş..sistemlere kızma bakem..hem ne biliyon belki o doğru diyo..daha seans kapanmadı ki...sistemini sev yeşili koru:..:[/QUOTE]
aaşkama pambıkı ziyarete gidelim özledim gayri ::: mapus pambıkı
Saatlik grafiklere bakınca 30 eylül 5 ekim arasındaki dönemle şimdi içinde bulunduğumuz dönem arasında büyük benzerlikler var sanki :)
[quote=Astatin;191167]Gaddar Safları sıklaştıralım .lelele.lelele
Reminder # : 150 :)))[/quote]
# of busy days & crazy nights : 149 .Sorry :o
Vay be, spota bakın, en düşüğün 1500 puan yukarısna ulaşmış neredeyse, bu havada bunu yapabilmeleri gerçekten süper kazık:) şimdi vob tutar 68000 de kapanmaya çalışrmı çalışır, vay vay vay, neyse kaybetmenin hazımsızlığını yapmiim, akşama daha çok var.
[quote=bull market;191196]Vay be, spota bakın, en düşüğün 1500 puan yukarısna ulaşmış neredeyse, bu havada bunu yapabilmeleri gerçekten süper kazık:) şimdi vob tutar 68000 de kapanmaya çalışrmı çalışır, vay vay vay, neyse kaybetmenin hazımsızlığını yapmiim, akşama daha çok var.[/quote]
Buralardan 65 binlere yonelirse sasirmam. aksama daha cok var.:)
Sabah gap'ini yeni çıkarttık... Pala sağolsun bir eliyle alırken öbür eliyle veriyor... :)
Kırmızı çizgiyle verdiğim düşüş kanalı üst çizgisini kırdık ama dün çok iyi çalışan mavi direnç yukarı eğimli olduğu için gitgide yükseliyor... Önümüzdeki dakikalarda kırmızı çizgiyi son bir kez test edip oradan tekrar yükseleceğimizi bekliyorum... Ben bunu bekliyorsam tersi daha muhtemeldir, dikkat edin long'larınıza... :)
velev ki 68.200 alır...69.500 e kadar bakmam gayri...
925 den ürkek bir şekilde geri koydum longları üwww (800lergelmedi **)
Garan ile işctr deki al satcı ky çıldırmak üzere, çoktan bırakmanız lazımdı didim onlara iyimi:)
60 dklık ziestem al pırtlatmaya başladı..lakin günlükde olan sattan feci tırsıyorum
limit...
sıkıntı var..acil 68200 üstü lazım
Bu arada, Opening Range Breakout (ORB) yine çalıştı... Sabah oluşturduğu bölgeyi son ralli ile kırdı ve oraya alım emri koyanları kara geçirdi... İlerleyen saatlerde ne olur bilinmez ama her gün az bir kar hedefleyip çıkmak isteyenler için bugün de sistem çalıştı... Bu kadar doğruluk oranı yüksek sistem azdır...
[quote=Strategist;191204]Bu arada, Opening Range Breakout (ORB) yine çalıştı... Sabah oluşturduğu bölgeyi son ralli ile kırdı ve oraya alım emri koyanları kara geçirdi... İlerleyen saatlerde ne olur bilinmez ama her gün az bir kar hedefleyip çıkmak isteyenler için bugün de sistem çalıştı... Bu kadar doğruluk oranı yüksek sistem azdır...[/quote]
Şöyle bir olay var.Açılış 68,075 aslında ama grafiğe yansımamış (en azından matriks dışında).Böyle bir durumda grafiğe yansıyan mı en yüksek olarak alınmalı yoksa aslında olması gereken açılış fiyatı mı?
APSD de iyyimiş...62xx..hımmm
[quote=Astatin;191203]limit...
sıkıntı var..acil 68200 üstü lazım[/quote]
senden önce 67,550 isteği geldi asti.
sıraya gir. :D
[quote=flexy;191205]Şöyle bir olay var.Açılış 68,075 aslında ama grafiğe yansımamış (en azından matriks dışında).Böyle bir durumda grafiğe yansıyan mı en yüksek olarak alınmalı yoksa aslında olması gereken açılış fiyatı mı?[/quote]
Bence Matriks'i mail bombardımanına tutup adam gibi çalışmalarını sağlamak lazım. "Yanlış veri ile nasıl sistem çalıştırırım" diye birşey olmaz. Ben doğru veri sağlamanın bu kadar zor olmaması gerektiğini düşünüyorum...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJdcnw4A[/URL]
bu tür inişi bekleyenlere ve board çulara gelsin...:)
Konu harici ama paylaşmak istedim..:))
Bu arada, şu adreste gördüğünüz TTM Squeeze denen indikatörü MetaStock'da yazdım. İlgilenen varsa kodunu atabilirim. Yalnız nasıl kullanıldığıyla ilgili açıklama yazacak zamanım yok. Buradaki videoyu izleyin, ilginizi çekerse kodunu atayım...
[URL]http://www.tradethemarkets.com/products/item5.cfm[/URL]
şöyle DAX a verirlerken burayı alsalar 200-300 puan, anında IMF ve SP korkusu hatırlara gelir bir 300-500 de eyle gider :) ehuhuehu
[B]Gelgelelim libya konusundan sonra ; piyasanin nin su anki durumuna,
Valla ben 65 den uzunlari satip gitmistim. Sonra piyasa 71 lere kadar gordu [U]gazetelerden[/U] takip ettim . iyi de etmisiz.. simdi sortlama ve hic dokunmama zamani.
[U]Bu ulkede internet cok zayif[/U] adamlar hala 56 k modemle baglaniyorlar sinir oldum... Internet cafeleri bizim kahvehanelere benziyor nargileci gibi....Allahtan biz uyduyla felan evden baglanmanin bi cozumunu yeni bulduk daha . Simdi iyi.
Neyse gelgelelim piyasa 70 lerdeyken nereye gidecegini bilmiyorduk. O yuzden bekledim. Aslinda yasaklanmam la Uzunlari satip uzun bi sure uzaklasman yurtdisina cikisim felan ayni doneme geldi tesaduf...
Biliyosunuz bi ara ben bi ara [U]uc harflii yabanci[/U] felan takmistim. Gerci adamin soyledikleri harfi harfine dogru cikti da tesekkur ettim. O olmasa belki evlenemezdim.. . Bi miktar para var simdi elimde yine.
[U]Seytan diyor yap 20 25 tane kisa surdan git 3 ay daha yat.
[/U]
Tr a dondugumde kucuk capta bi servetim olsun.
Aga ne yaparsan yapsin kandiramasin beni...
Eveet 3 4 ay gibi bir sure surekli uzuncu olduktan sonra uzunlari satmISTIM. Simdi tabii yapilacak bi tek sey var tabii benim icin . Kisaci olmak ve yatmak/
. Uzundan kazandigim paranin aynisini kisadan da kazanmak.
EFT yaptim daha hesaba gecmedi... Neyse hele su 53300 bi daha asagi kirilsin bakalim bugun yarin. yine konusuruz.[/B]
[QUOTE=flexy;191205]Şöyle bir olay var.Açılış 68,075 aslında ama grafiğe yansımamış (en azından matriks dışında).Böyle bir durumda grafiğe yansıyan mı en yüksek olarak alınmalı yoksa aslında olması gereken açılış fiyatı mı?[/QUOTE]
Bence gerçekleşen fiyat önemli, sonuçta orası görülmüş ve işlem olmuş ama veri sağlayıcı hata yapmış grafiğe yansıtmamış... Zaten matriks sonradan düzeltti hatayı...
[quote=enorton;191212]Hocam senin veriler doğru mu?? Sabah ilk bar en yüksek 68075 ama sen 67700 olarak almışsın ;)[/quote]
Abi ben sistem çalıştırmadığımdan beni etkilemiyor fazla...
Zaten zamanında ORB kullanırken eğer ilk çubuk çok uzunsa onu dikkate almazdım, çok daha iyi çalışırdı....
Bugünkü 67.000 dibinden yukarı çıkış bir tepkiye benziyor ama tabi belli de olmaz?
Dünkü tepe olan 68.400 kırılmadığı müddetçe,bugünkü dip olan 67.000 altında yeni dip gelme olasılığı var.
ya da:
Bugünkü dip olan 67.000 altında yeni dip gelmedikçe ,dünkü tepe 68.400 üstünde yeni tepe gelme olasılığı var.
:)
Bu arada, 30dk'lık grafikte 50 EMA son zamanlarda iyi destek/direnç görevi görüyor....
[QUOTE=Strategist;191210]Bu arada, şu adreste gördüğünüz TTM Squeeze denen indikatörü MetaStock'da yazdım. İlgilenen varsa kodunu atabilirim. Yalnız nasıl kullanıldığıyla ilgili açıklama yazacak zamanım yok. Buradaki videoyu izleyin, ilginizi çekerse kodunu atayım...
[URL]http://www.tradethemarkets.com/products/item5.cfm[/URL][/QUOTE]
İlgimizi çekti, bekliyoruz...
AYrışta geeeelll
eheheeh DAX da neymiş...yemişim DAX ı...
Sn Strategist TTM Squeeze nin metastock kodunu alabilirmiyim :)
pelanın ekşın saati geldi..
cumadan beri 67 binlere beton döktümü dökmedimi göreceğiz..
short stop 68275 !
imkb 100 zirvenin 2000 puan altında sadece, yurt dışı göçmüş... Sonuç bu borsa düşmez :D
Son zamanlarda gördüğüm en alıcılı piyasa, ne oldu ki? adam duruyor duruyor, aniden çziyor:) coşuyor coşuyor.
[quote=mur@t;191218]İlgimizi çekti, bekliyoruz...[/quote]
Bunların ikisini de indikatör olarak yazıp ayrı pencerelerde çalıştırıyorsunuz. Squeeze 0'a düşerse hazırola geçiyorsunuz. 1'e geri döndüğünde momentum yönünde işlem yapıyorsunuz. Momentum düşmeye başladığında da pozisyondan çıkıyorsunuz.
Mantığı şu: eğer Bollinger bantları Keltner kanalının içine girdiyse volatilite düşmüş demektir. Volatilite tekrar yükseldiğinde ise yüksek puanlı bir hareket gelir, bunun yönünü de momentum belirler. Arkasındaki mantık çok sağlam ve ben gözle test ettiğimde fena görünmüyor. Tüm zaman dilimlerinde kullanılabilir. Parametreleri ben göz kararı ayarladım, siz oynayarak daha iyisini bulabilirsiniz.
Momentum oscillator'unu (Chande) Wilders ile yumuşattım. Siz ağırlıklı ortalama ile yumuşatırsanız Matriks'de de aynen çalışması lazım...
(Benim gibi radikal teknikçiyi de sistemci yaptınız sonunda.... :) )
Squeeze:
-------------------------------
BT:=BBandTop(C, 20, S, 2);
BB:=BBandBot(C, 20, S, 2);
KT:=Mov((H+L+C)/3, 20, S)+ATR(20)*1.5;
KB:=Mov((H+L+C)/3, 20, S)-ATR(20)*1.5;
If(BT<KT OR BB>KB,0,1)
Momentum:
--------------------------------
PD:= 12;
MI:= ((Sum(If(CLOSE,>,Ref(CLOSE,-1), (CLOSE-Ref(CLOSE,-1)),0),pd)) -
(Sum(If(CLOSE,<,Ref(CLOSE,-1), (Ref(CLOSE,-1)- CLOSE),0),pd))) /
((Sum(If(CLOSE,>,Ref(CLOSE,-1), (CLOSE-Ref(CLOSE,-1)),0),pd) +
(Sum(If(CLOSE,<,Ref(CLOSE,-1), (Ref(CLOSE,-1)- CLOSE),0),pd))))*100;
MIS := Wilders(MI,3);
[IMG]http://i49.tinypic.com/sb5xly.jpg[/IMG]
PU lar hoş..fekat kritik yerelere geldik..zaten...
Vob-di-Gobidik bigh birader son turum
[IMG]http://i45.tinypic.com/25s1vnm.png[/IMG]
Hülülülülül hareketler ve sonra kal geliyor kıl oluyorum, saçmalık.
[QUOTE=Astatin;191226]
PU lar hoş..fekat kritik yerelere geldik..zaten...[/QUOTE]
Evet 1000 puan teptik zaten, sağolsun benim ciyak en dipten sat en tepeden AL verdi .dng
son poz maliyetine flat....bir türkiş kafke içtim..bir de sigara içeyim don cansından önce