33250 den flat, stres yordu
Printable View
33250 den flat, stres yordu
[QUOTE=furkan;76619]formasyonun adı: durmak yok yola devam..ilk hedef 33500-34200[/QUOTE]
Bastır viking formasyonu:)
33500 dedik kapatamıyorum şimdide iyimi :(
Fincan kulp hedefi yaklaşık 33.800 dür 15 dakikalıklara göre...
31000 maliyet longları 33300 den kapadım:) hayırlı olsun bana:)
[quote=catedral;76625]Fincan kulp hedefi yaklaşık 33.800 dür 15 dakikalıklara göre...[/quote]
o fiyata gelince o fincana bana bir kafke yaparmısın kati... yorgunluk kafkesi :) endkes ve gold güzel gün oldu...dng.dngbir kafkeyi hakettim ve hakettik...
Benim günlükler ala geçti buranında yukarılarını bekliyorum.Arkama yaslandım bi cigara yaktım bide çay aldım. Günlüklerde alda zaten keyfime bakıyorum stress yapmaya hacet yok. Bırakınız götürsünler yukarı!
Blokeli olduğu için grafik koyamıyorum.Özür...
bende ogleden sonrası kahvemi alayım bari..
[QUOTE=mersiyk;76626]31000 maliyet longları 33300 den kapadım:) hayırlı olsun bana:)[/QUOTE]
geçen haftadan beri ralli ralli diye yırtınıp durdum hatta o anki kontenktürde
komik durumada düştüm belki ama alın size ralli:)
sağlıkla harcayın mersi hanım:D
[QUOTE=Astatin;76627]o fiyata gelince o fincana bana bir kafke yaparmısın kati... yorgunluk kafkesi :) endkes ve gold güzel gün oldu...dng.dngbir kafkeyi hakettim ve hakettik...[/QUOTE]
sen kafke falu da istersin şimdi.dng
[QUOTE=Astatin;76627]o fiyata gelince o fincana bana bir kafke yaparmısın kati... yorgunluk kafkesi :) endkes ve gold güzel gün oldu...dng.dngbir kafkeyi hakettim ve hakettik...[/QUOTE]
Yapmazmıyım asticim... Bi kadeh cak danyels bile ikram ederim :..:
[quote=catedral;76632]Yapmazmıyım asticim... Bi kadeh cak danyels bile ikram ederim :..:[/quote]
cak danyels hakkım baki kalsın hoş sadam gibi...hastayım şimdi onu içersem hüvel baki olurum :) kafke yeterli..saolasın...:))):))) ne varsa ayu kardeşlerimde var zatei..bu mod ve dealer kısmısından hayır yok..diyim ben sana