pelayı bekliyorum 68275 te,gözlerim kapalı :)
Printable View
pelayı bekliyorum 68275 te,gözlerim kapalı :)
67950 eklemeyle full betonladim..Artik tepkiyle mal verilir itinayla..
uc vakte kadar 63000 karlarimi realize etme ruyasi..bu iş bitti gibi artik.
Bende spot un 67000 e tekrar düşmesini bekliyorum. ne kadar adil açılış o kadar adil kapanış.
[quote=KIZILAGA;191232]67950 eklemeyle full betonladim..Artik tepkiyle mal verilir itinayla..
uc vakte kadar 63000 karlarimi realize etme ruyasi..bu iş bitti gibi artik.[/quote]
daha öncede yazdığım gibi tüm olumsuz kapanış ve haberlere kulak tıkayarak 67 bin üstünde kalmayı başaran piyasa ile inatlaşmak zarar yazdırabilir hemde kısa sürede ve ciddi oranda..daha önceki benzer durumlar hep böyle sonlandı..o yüzden 68275 yandığı an kesinlikle inat edilmemeli ve shorttan çıkılmalı diyorum..
her koyun kendi bacağındanda olsa uyarmak istedim..
üvvv alış baskısı .. fecii. .
[quote=KIZILAGA;191232]67950 eklemeyle full betonladim..Artik tepkiyle mal verilir itinayla..
uc vakte kadar 63000 karlarimi realize etme ruyasi..bu iş bitti gibi artik.[/quote]
kızıl agam saraylı kardeş bu işin piridir diyorki 73 civarına bir tur daha var diyor euro dolar günlükteki pu da bu görüşünü dogrular nitelikte dikkate alsan iyi edersin:)
Selçuklu gol olur
[quote=saraylı;191216]Bugünkü 67.000 dibinden yukarı çıkış bir tepkiye benziyor ama tabi belli de olmaz?
Dünkü tepe olan 68.400 kırılmadığı müddetçe,bugünkü dip olan 67.000 altında yeni dip gelme olasılığı var.
ya da:
Bugünkü dip olan 67.000 altında yeni dip gelmedikçe ,dünkü tepe 68.400 üstünde yeni tepe gelme olasılığı var.
:)[/quote]
kapanışı 68425 isterüük:D+..brv.brv.brv
68100 lere iki defa geldi aps 1000 er biner olmak üzere 2000 aşağıya indi 68250 lere gelirse aps de bakalım ne olacak
[quote=abdullah yıldız;191237]kızıl agam saraylı kardeş bu işin piridir diyorki 73 civarına bir tur daha var diyor euro dolar günlükteki pu da bu görüşünü dogrular nitelikte dikkate alsan iyi edersin:)[/quote]
bence saraylı'nın yazdıklarını bir kez daha okuyun.
yanlış yorumlamış olabilirsiniz. orada 2 ihtimal var. :)
[QUOTE=YAVUZHAN;191231]pelayı bekliyorum 68275 te,gözlerim kapalı :)[/QUOTE]
68,275 önemli patron .. geçilirse gol olur bencede ..
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6181/adszqg.png[/IMG]
est.Abdullah Bey,
Öyle bir iddiam yoktur.
bu arada meraklısına:
dünkü 67.450 dibinden 68.400 tepesine ...........4.a
68.400-67.000..............................................4.b
67.000- ?.....................................................4.c
ile 4.dalga bir "running flat "olmakta,ya da ben öyle görüyorum,bu durumda,2.dalga bir basit düzeltme olduğundan almaşıklığa uygun..
Bu durumda bu yapıyı 68.400 üzeri bile bozmaz...
Ancak tg ler kv lileri aşırı alımda,bu da 4.c nin buralarda bir yerde bitebileceğini gösteriyor.
Eğer öyle olursa DH=66.500 civarı 5.dalga yarın gelir...
:)
PALA bu ne dj sallar ne dax :)
Neyse stop olalım dedim bakalım:) stop
[quote=saraylı;191243]
Eğer öyle olursa DH=[B]66.500[/B] civarı 5.dalga yarın gelir...
:)[/quote]
üstad DH vurulursa tadından yenmez... lakin coşku geldi gibi piyasalara...umudum az.. :o
ah ah...pis kaçtı
68500 yakışır
[quote=halojen;191246]üstad DH vurulursa tadından yenmez... lakin coşku geldi gibi piyasalara...umudum az.. :o
ah ah...pis kaçtı[/quote]
az önce yazacaktım, vazgeçtim. şimdi yazayım.
zirve/dip avlarken gap'leri hesaba katmak gerekir.
gap-stoplar bu hesaba girmezse, av kaçabilir...
bu konudaki çalışmalarım bir kitap oluşturacak ölçüdedir.:)))
naçizane tavsiyemdir...
[quote=unlimitted;191249]az önce yazacaktım, vazgeçtim. şimdi yazayım.
zirve/dip avlarken gap'leri hesaba katmak gerekir.
gap-stoplar bu hesaba girmezse, av kaçabilir...
bu konudaki çalışmalarım bir kitap oluşturacak ölçüdedir.:)))
naçizane tavsiyemdir...[/quote]
yazda okuyalım patron :)
Saatlik grafiğe gör bu saat içinde 68700 lere kadar yükseliş olması gerekirdi ki al sinyali teyid olsun, ama olmayacak gibi, tekrar short yapabilirim, bakalım seyrediyoruz saçmalıkları.
[quote=halojen;191246]üstad DH vurulursa tadından yenmez... lakin coşku geldi gibi piyasalara...umudum az.. :o
ah ah...pis kaçtı[/quote]
Daha bişey kaçmadı halojen.
Yukarda söylediğim yapı zannedersem yürüyor.
Özellikle bu sabahki aşağı gap tipik bir b dalgası özelliği idi.
Diyelimki yanıldık,ov li dalga yapısına göre yukarda yine yol çok,tam dipten almak zorunda değilizki?
iyi,iyi...:..:
[quote=unlimitted;191241]bence saraylı'nın yazdıklarını bir kez daha okuyun.
yanlış yorumlamış olabilirsiniz. orada 2 ihtimal var. :)[/quote]
benim bildigim...her zaman iki ihtimal vardir:..:. ha bir de ucuncu ihtimal vardir, yatay gidebilir diye ama onu genelde pek kimse kullanmaz:::
pele benim 68275 stobu vurdu ve çekildi şimdilik..
geçen hafta 69325 ten açılan shortlar stop oldu..
[QUOTE=YAVUZHAN;191254]pele benim 68275 stobu vurdu ve çekildi şimdilik..
geçen hafta 69325 ten açılan shortlar stop oldu..[/QUOTE]
teprik ederim abi .. bereket versin diyelim .. sistemli ve disiplinli bir trade oldu .. az ama öz .. +.+.+.
[quote=saraylı;191252]Daha bişey kaçmadı halojen.
Yukarda söylediğim yapı zannedersem yürüyor.
Özellikle bu sabahki aşağı gap tipik bir b dalgası özelliği idi.
Diyelimki yanıldık,ov li dalga yapısına göre yukarda yine yol çok,[B]tam dipten almak zorunda değilizki?[/B]
iyi,iyi...:..:[/quote]
dipten alamazsam fena küsüyorum dalgaya sonra hocam :)
hayırlısı bakalım...gelirse hoş olur..
[quote=nunu;191253]benim bildigim...her zaman iki ihtimal vardir:..:. ha bir de ucuncu ihtimal vardir, yatay gidebilir diye ama onu genelde pek kimse kullanmaz:::[/quote]
aynen öyle.
zaten dünyada alımı-satımı yapılan bir metanın grafiğini açan birisinin "bunun fiyatı şu öyle gidecek" demesi benim için hiçbir şey ifade etmez.stop noktası muhakkak belirtilmelidir zannımca.
bu işlerde kesin konuşmanın sonucunu forumlarda 10 dakikalık bir tur atan görebilir...
en sevdiğim mesaj formatı:
xx.xxx şort/long
yy.yyy stop.
;)
[quote=selçuklu;191255]teprik ederim abi .. bereket versin diyelim .. sistemli ve disiplinli bir trade oldu .. az ama öz .. +.+.+.[/quote]
patron 1000 puanı beğenmiyormusun yoksa :eek:
pela duymasın vallahi kesinti yapar :::
Zerre kadar inanmadım şu son hareketlere amma stop oldum bikere..
Ben nacizane spot 30 u 64000 seviyelerine bekliyorum, vob 65000 diyebiliriz, ama işte bugünkü gibi saçmalıklar beni sinirlendiriyor.
Sazan sistem hala LONG.
[QUOTE=YAVUZHAN;191259]patron 1000 puanı beğenmiyormusun yoksa :eek:
pela duymasın vallahi kesinti yapar :::[/QUOTE]
patron 2000 e yaklaşmıştı karın o bakımdan dedim ..
göstergeyi bekliyorum..biraz gecikti randevuya :)
ucuz almak istemiyorum,niyetim hakkını verip almak 300 üstünden :)
[IMG]http://i50.tinypic.com/avnc7k.gif[/IMG]
Artık geceye flat kalırız bu gidişle, yada 20 dakikalık bolinger band ortası şu anda 67575-67600 gibi bir yerlerde, oralara sert düşersekde gözünün yaşına bakmam short olurum.
[quote=selçuklu;191262]patron 2000 e yaklaşmıştı karın o bakımdan dedim ..[/quote]
sağlık olsun patron test yayındayız zaten.
şubatta ağırlık verecez kısmetse..
data öncesi direnç çalışıo...son yarım saat hareket var...
[IMG]http://i45.tinypic.com/2mhh6l2.jpg[/IMG]
sırf şekil olsun diye...Aynı numarayı çekermi pala...Olabilir..Ama olmayabilirde...seans sonu na çok var bu NU lar düzelebilir...(dünden farklı olarak)..ne DAx ne DJ marjinal denilebilecek bir artıda değiller...NUNU hoşgeldin bu arada
fit-flat devam ben
buyrunız .. koyu yeşil çizgi üstünde kapatırsa müsterih olurum ..
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/1966/adszpm.png[/IMG]
Sazan SW'de Sistem portföylerinin yarısı kadar SHORT açar.
68,300 şort
stop 68,425
[quote=unlimitted;191271]68,300 şort
stop 68,425[/quote]
çok yakın değilmi stop seviyesi ?
yoksa gün sonu olduğu içinmi ?
Fdow artıya geçti, amma akşama 10000 altına sarkarsa ne olcak?
ahhhaaa ...