25,800 deki direncimiz ciddi bir direnç.. denedik ve geçemedik.. 26,000 üstünde günlükler ala geçeceği için o bölgede satışlar yoğun olur..
onun için 33,250 den ilk posta shortlar açılmıştır:))
Printable View
25,800 deki direncimiz ciddi bir direnç.. denedik ve geçemedik.. 26,000 üstünde günlükler ala geçeceği için o bölgede satışlar yoğun olur..
onun için 33,250 den ilk posta shortlar açılmıştır:))
[quote=VOBiX;76631]sen kafke falu da istersin şimdi.dng[/quote]
yok valla istemem.. nikkei gibi nalları dikkei pozisyonundayım..pis hastayım.. bir de kapris naz ve bencillik yapıyorum burda...hasta olan benim ama abimi karantinaya aldırdım..olduğu yerde sabit dursun hastalık ona bulaşmasın ve benim hareket alanım daralmasın diye:..::..:... fal lazım deeel..3 vakte kadar toprak felan çıkar şimdi neme lazım
[QUOTE=jerfin;76634]25,800 deki direncimiz ciddi bir direnç.. denedik ve geçemedik.. 26,000 üstünde günlükler ala geçeceği için o bölgede satışlar yoğun olur..
onun için 33,250 den ilk posta shortlar açılmıştır:))[/QUOTE]
33400..33900 yeresi yavas harket eden kitle 32200 üstesinde realiz ettiyi 1/2 short terkar acma yeresi 33900 üstesinde yavas harket eden kitle short flat eder
[QUOTE=Astatin;76635]yok valla istemem.. nikkei gibi nalları dikkei pozisyonundayım..pis hastayım.. bir de kapris naz ve bencillik yapıyorum burda...hasta olan benim ama abimi karantinaya aldırdım..olduğu yerde sabit dursun hastalık ona bulaşmasın ve benim hareket alanım daralmasın diye:..::..:... fal lazım deeel..3 vakte kadar toprak felan çıkar şimdi neme lazım[/QUOTE]
geçmiş olsun ve acil şifalar dielrim o zman sana kafkeden daha çok nane limon lazım gibi.
gunluklerdeki güvendigim sistem uzun siynali verdi genelde sinyalleri başarılı bakalaım ne olucak
systems
5 dakk halen long
15 dakk halen long
gun halen short amma direnc yeresine yakın
[QUOTE=Astatin;76635]yok valla istemem.. nikkei gibi nalları dikkei pozisyonundayım..pis hastayım.. bir de kapris naz ve bencillik yapıyorum burda...hasta olan benim ama abimi karantinaya aldırdım..olduğu yerde sabit dursun hastalık ona bulaşmasın ve benim hareket alanım daralmasın diye:..::..:... fal lazım deeel..3 vakte kadar toprak felan çıkar şimdi neme lazım[/QUOTE]
şu günlerde hep hastasın astatin.. kendini birazda türk doktorlarına emanet etmeyi denesene:..:
Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,
bugün iyi iş yaptık yalnız 17:00 daki data çok önemli, lastik patlasa patlasa bu datayla birlikte patlar:D bu saatten sonra dikkatli olmak lazım.
33.600 civarında 20 günlük ortalama var.bakalım atabilecekler mi üstüne?
dahada önemlisi atsalarda tutabilecekler mi :p
bir günde %6 yapıyorsak vardır bi bildikleri.yine kuşlar uçurmuştur haberleri.o kuşlar yok mu o kuşlar.
bizim PY çok kıro aldığı zamanda sattığı zamanda ölçüsüz ayarı yok :..:
[COLOR="Black"][B][B]Siz kafkeleri götürün ben çay cigaraya devam.Dumansız hava sahası halt etmiş.Veriyom dumanı gözüne...[/B][/B][/COLOR]
[quote=jerfin;76640]şu günlerde hep hastasın astatin.. kendini birazda türk doktorlarına emanet etmeyi denesene:..:[/quote]
onuda yaptım..:) geyik topiğine bakarsan görürsün..var bi doktorumuz yabancı deil.brv