eger imf haberi gelirse ,şöyle 30 milyar dolar..yarın tavan mümkündür..%15 lik tavan...
Printable View
eger imf haberi gelirse ,şöyle 30 milyar dolar..yarın tavan mümkündür..%15 lik tavan...
[QUOTE=VOBiX;76517]Yani göstere göstere herkese uzundan para yedirecekler :confused:[/QUOTE]
[QUOTE=mozkan;76598]göstere göstere kazandırırlar mı dediniz nerdeyse 600 puan dah aldılar, burdan kar satışı gelir flat oldum vs. vs. , sn. kardeşim eline göre yorum yapma, msn sohbeti yapar gibi tarzın var, çok heyecanlısın[/QUOTE]
[QUOTE=SEREN I;76605]kim göstere göstere demiş.iyi oku...[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;76641]Sayın mozkan rahatlamıştır umarım...,[/QUOTE]
Kimin söylediği mühim olmamakla birlkte, sn. seren I haksız yere suçlandı.
[QUOTE=hexen;76636]33400..33900 yeresi yavas harket eden kitle 32200 üstesinde realiz ettiyi 1/2 short terkar acma yeresi 33900 üstesinde yavas harket eden kitle short flat eder[/QUOTE]
ben yavaş hareket eden kitleyim sevgili hexen..:..: 26,000 e her yaklaştığında short açarım.. 26.000 üstü kapanışlar da stop olmak üzere..
[QUOTE=jerfin;76648]ben yavaş hareket eden kitleyim sevgili hexen..:..: 26,000 e her yaklaştığında short açarım.. 26.000 üstü kapanışlar da stop olmak üzere..[/QUOTE]
onlarda aynı yapyor baska caresi yok piyasa one gecemez onlar ondan stop sart
piyasa 33400 gibi kapatırsa cok guzel olur longlar için
[QUOTE=hexen;76650]onlarda aynı yapyor baska caresi yok piyasa one gecemez onlar ondan stop sart[/QUOTE]
keşke spot 26,000 geçemezken VOB u 34,000 e çekseler.. bu hareket benim için net sat sinyali olur ve fullerim:))
ardakaşlar forumda istemediginiz kişiyi okumama gibi bir hakkınız var sadece bir tıkla halledilebilirsiniz
VOBIX ne diyorsun APS değişimine?
fiyatlar yukarı-hacim yukarı-APS feci şekilde azalmış (-9.000 civarı görüyorum)
teşekkürler,
Burası paylaşım forumu değilmi. Sn.Sereni diğer forumdan takip ederdim.Yahu adamcağız gelmiş hoşgelmiş faydalanın size bize hepimize faydası olur bu adamın.Faydalanmak istemiyormusun engelle olsun bitsin.Kendi adıma Sn.Serenin aramıza katılmasına çok sevindim.Bizi bırakma SEREN!
Bi eksiğimiz Sn.Ertan1 kaldı diyecektim. Gelenide küstürdüler iyimi :(
[QUOTE=catedral;76656]bende yazmıyorum bundan sonra vob la ilgili bişi..
Bu iki kişi kendi çalsın kendi oynasın...[/QUOTE]
Siz bu forumda okunan kişilerden birisiniz.
Bir iki kişiye kızıp küsmek size yakışırmı ?
[QUOTE=traderx;76664]kötü birşey yazmıyorum küfür yok hakaret yok, yazdıklarım siliniyor, ne biçim bir toplum olmuşuz hayret.[/QUOTE]
sn traderx tartışma yaratıyorsunuz daha ne yapıcaksınız .dng ben siliyorum