€/JPY 125,717 long.
stop 125,411
herkese iyi akşamlar...
Printable View
€/JPY 125,717 long.
stop 125,411
herkese iyi akşamlar...
[QUOTE=Astatin;191322]sabah longa gitti el ama erken kokuttular.. ne öyle sabah FDJ ben çöküyorum, ben gidiciyim havaları falan:D:D[/QUOTE]
hee..bu fdj kadar entrikacı görmedim..yalan rüzgarı mübarekk..:D:D
Tomun hiç tadı yok,çok moralsiz vah yavrum ne oldu sana..
Kalk Tom kalk yarın bize destek at,seni ipleyen yok ama olsun,seni yeşil
gördümü bizim danalar seviniyor..hadi biraz yeşer bakem,belkim benim
işimede yararsın...rica canım...:::
yarın artık yön belli olur..dowda bekliyo..sanki obamaya yaşlı gözlerle yetermi bu kadar diyo..heheh..bernarke giderse..borsalar öyle bi göçerki..dip mip hikaye kallır..
sevmiyorum böyle güçlü borsa..uyumlu olsaydı..
[QUOTE=Astatin;191316]Güzel gün oldu. Borsa güçlüydü ama daha önemlisi Voborsa çok güçlüydü.;)
Bugün zaten herkesin bildiği ders yeniden hatırlandı. Borsanın açılışı değil kapanışı, daha da önemlisi pozisyonların açılışından ziyade kapanışı önemlidir.;););)
Kazanan arkadaşlara tebriklerimi, kaybedenlere "sıkma canını film devam ediyor"larımı sunarım.
[/QUOTE]
Evet erken öten horozun başına neler geldiği herkesçe malumdur... Bundan önce de çok kere söylemiştim, bu vobun bana öğrettiği en önemli şey büyük konuşmamaktır. 3 yıl içersinde sayısız geçilmez tepe, delinmez dip gördüm, sayısız asla yanılmaz üstat, asla kaybetmeyen forum kullanıcıları gördüm...
Artık yenilerini gördükçe kusmak geliyor içimden, hala mı diyorum .dng Bütün tepkim bundandır... Bugün özellikle saatlik sistem kullananlar için tam şemsiye formasyonu oluştu, artık önümüzdeki maçlara bakacağız...
Bugün;67300 den cortların yarısıyla öptüm deyusu......diger yarısı duruyor......
[QUOTE=enorton;191330]Evet erken öten horozun başına neler geldiği herkesçe malumdur... Bundan önce de çok kere söylemiştim, bu vobun bana öğrettiği en önemli şey büyük konuşmamaktır. 3 yıl içersinde sayısız geçilmez tepe, delinmez dip gördüm, sayısız asla yanılmaz üstat, asla kaybetmeyen forum kullanıcıları gördüm...
Artık yenilerini gördükçe kusmak geliyor içimden, hala mı diyorum .dng Bütün tepkim bundandır... Bugün özellikle saatlik sistem kullananlar için tam şemsiye formasyonu oluştu, artık önümüzdeki maçlara bakacağız...[/QUOTE]
zaten satlik iyi çalışsa 15 daklığa kayar yada tam tersi.15likler sevinirken 60lıklar üzülür.5000binlik trendlerde 60lıklar sevinir 15likler az sevinir.
o yüzden 15-20-60lık 3 sistemin olucak 3ünede full uyucan.bunu sanırım en iyi sen yaparsın enorton.iyi bir 15daklık bulsan paraya para demezsin full uyucağın için.astatin versin sana sistemini sen full uy paranın yarısınıda ona ver.o nasılsa full uyamıyo heheh
yüzde 10da ben alırım sizi birleştirdiğim için:))))))) bu kadar zekayı nereme sığdırıcam hiçbilmiyorum astaaa:..:
Keriz kerizliğinde ısrar ediyor........dünya yerin dibine doğru gidiyor bizimki en tepede duruyor....68400 de...gülmekten kırılıyorum ha ha ha ha...kerizzzzzzz......
şaka bir yana enorton söylediklerimde ciddiydim.sana bi 15 daklık lazım.çok puan yapmasına gerek yok.stopu düşük bir 15lik sana ilaç gibi gelir.ama tek kuralı olucak az işlem yapıcak ve arka arkaya en fazla 10 kereden fazla çarpılmicak.1500-2000 puan ortalama yapsa bile süper.ayrı hesaptan onada full uyarsın.full uyabilme gibi bir yeteneğin varken bunu denemelisin bence
[quote=eksper;191333]Keriz kerizliğinde ısrar ediyor........dünya yerin dibine doğru gidiyor bizimki en tepede duruyor....68400 de...gülmekten kırılıyorum ha ha ha ha...kerizzzzzzz......[/quote]
Yaww arhadaş,
Çok üzerine gidiyorsun,rahat bırak biraz,kerizinde bir bildiği vardır
herhal,aldığı bir görev vardır...kim bilir neler oluyor arka sokaklarda...:::
[quote=eksper;191333]Keriz kerizliğinde ısrar ediyor........dünya yerin dibine doğru gidiyor bizimki en tepede duruyor....68400 de...gülmekten kırılıyorum ha ha ha ha...kerizzzzzzz......[/quote]
Herifin oğlu 5 lik simit gibi geçirdi ne kerizliği.
[IMG]http://i45.tinypic.com/2ivfjao.png[/IMG]
[B]Gobidik [/B]5 dakkalaık
[IMG]http://i45.tinypic.com/zol8l.png[/IMG]
vay anasını neler olmuş sabahki tırtık 100 points den sonra rezil iş yoğunluğu ve dondurucu soğukla tüm günü geçirdim sistem longda 1000 points kar vermiş ben gürcülerle uğraştım :( bu arda voborsa boru deelmiş valla :) türkoglu abi hoşgelmişin :)
Show Tv'nin Ezel'den intikamı
[url]http://www.ensonhaber.com/medya/251953/show-tvnin-ezelden-intikami.html[/url]
[quote=unlimitted;191325]€/JPY 125,717 long.
stop 125,411
herkese iyi akşamlar...[/quote]
pozisyon şimdilik 126,42'den flat.
bu dip ve zirve avı, sevgili Yavuzhan'a ithaf edilmiştir...;)
bugün 1850 puan koydum cepceğizime...
kuzu bu boru deel...
[quote=Cerphin;191315]bugün sadece son yarım saat bakabildim piyasaya.. ve geceye short girdim..
2 gündür sabah shortcular kazanıyor, yarında kazandırmazlar gibi geliyor ama tam dirençte kapattığı için short daha mantıklıydı..[/quote]
Girmeseydin iyidi be jerfin.üüüGünlükte longa geçti
[quote=enorton;191350]Show Tv'nin Ezel'den intikamı
[URL]http://www.ensonhaber.com/medya/251953/show-tvnin-ezelden-intikami.html[/URL][/quote]
o değilde arka sokaklar okadar reyting alıyormuymuş :eek: ya ne bitmez dizi sanki 20 yıldır çekiliyor :..:
[QUOTE=zozo;191355]o değilde arka sokaklar okadar reyting alıyormuymuş :eek: ya ne bitmez dizi sanki 20 yıldır çekiliyor :..:[/QUOTE]
bazen çok ilginç diziler ve programlar çok iyi ratingler alıyor, insan şaşırıyor...
euro/usd uzunum haydı hayırlısı
IMKB XU100 Günlük.
Büyük resim. (Yorumsuz, Sazan Waves)
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9104/vobsystemy.png[/IMG]
İyi akşamlar...
Alıntı: Nostra
Son ilginç işlemler..
[IMG]http://www.resimbank.org/image-431D_4B5F0EA5.jpg[/IMG]
Breakout & Fakeout :)
Aşağıdaki grafikte Sn. Saraylı'nın vermiş olduğı sistemin Tg leri görünüyor. Al-Sat sinyallerini ise bir başka sistem üretiyor. Olumlu manada enteresan sonuçlar gözleniyor. Şöyle ki; LSL ve SSL'den oluşan bandın içinde diğer sistemin verdiği; "band içinde pozisyon değişimi oluşturan hatalı sinayller serisini" (dikkat: band içinde peşpeşe iki sinyal olması durumundan bahsediyorum. band içindeki tek bir sinyalden değil) elemekte ciddi faydası oluyor. Daha doğrusu bu band içinde oluşan pozisyon değişimi sinyalleri genelde fake oluyor. Yani LSL ve SSL arasındaki bölge, diğer sistem için bir çeşit "fakeout" olarak çalışıyor.
Saraylı'ya teşekkür ederken; bu tür iyi sistemlerin, veriliş amacının dışındada, kişiye bağlı olarak farklı yaklaşımlar geliştirmedede kullanılabileceğini hatırlatmak açısından yazıyorum bu örneği (-ki ilk başarılı örneğini laros-patros vermişti dün)...Mnauel yaptığım incelemde, grafikte görünmeyen geriye dönük ilk 9hatalı sinyalin 6 sının elendiğini gördüm. Yani, LSL-SSL bandı benim sistem (5 dk) için bir çeşit "burası yatay piyasadır ağa" alerti olarak çalışmış.
[IMG]http://i46.tinypic.com/23u7lu0.png[/IMG]
[QUOTE=excali;191359]İyi akşamlar...
Son ilginç işlemler..
[/QUOTE]
abi benım hevatar nassı olmuş
[quote=Astatin;191360]Breakout & Fakeout :)
Aşağıdaki grafikte Sn. Saraylı'nın vermiş olduğı sistemin Tg leri görünüyor. Al-Sat sinyallerini ise bir başka sistem üretiyor. Olumlu manada enteresan sonuçlar gözleniyor. Şöyle ki; LSL ve SSL'den oluşan bandın içinde diğer sistemin verdiği; "band içinde pozisyon değişimi oluşturan hatalı sinayller serisini" (dikkat: band içinde peşpeşe iki sinyal olması durumundan bahsediyorum. band içindeki tek bir sinyalden değil) elemekte ciddi faydası oluyor. Daha doğrusu bu band içinde oluşan pozisyon değişimi sinyalleri genelde fake oluyor. Yani LSL ve SSL arasındaki bölge, diğer sistem için bir çeşit "fakeout" olarak çalışıyor.
Saraylı'ya teşekkür ederken; bu tür iyi sistemlerin, veriliş amacının dışındada, kişiye bağlı olarak farklı yaklaşımlar geliştirmedede kullanılabileceğini hatırlatmak açısından yazıyorum bu örneği (-ki ilk başarılı örneğini laros-patros vermişti dün)...Mnauel yaptığım incelemde, grafikte görünmeyen geriye dönük ilk 9hatalı sinyalin 6 sının elendiğini gördüm. Yani, LSL-SSL bandı benim sistem (5 dk) için bir çeşit "burası yatay piyasadır ağa" alerti olarak çalışmış.
[IMG]http://i46.tinypic.com/23u7lu0.png[/IMG][/quote]
Clever[B]erest[/B] seni clever. +.
LSL ve SSL ile kasteddiğin ilk 30 dk sonrası oluşan High ve Low değeri mi ?
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Günün longda bitmesi ve bu veriler yarın sabah bugünki gibi bizi short yapıp şoklarmı? Yoksa ihtimaller longda kalırmı? Tırsmaya başladım.uyk[/COLOR][/FONT]
[quote=excali;191359]İyi akşamlar...
Son ilginç işlemler..
[IMG]http://www.resimbank.org/image-431D_4B5F0EA5.jpg[/IMG][/quote]
[quote=sazan;191363]Clever seni clever. +.
LSL ve SSL ile kasteddiğin ilk 30 dk sonrası oluşan High ve Low değeri mi ?[/quote]
Long Stop Loss / Short stop Loss çizgileri...Yani hazır olarak Breakout sisteminin içinde olan, grafiktede açık sarı ve koyu sarı ile görünen çizgiler:)))
[quote=cozbek83;191364][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Günün longda bitmesi ve bu veriler yarın sabah bugünki gibi bizi short yapıp şoklarmı? Yoksa ihtimaller longda kalırmı? Tırsmaya başladım.uyk[/COLOR][/FONT][/quote]
sanmam bugün özellikle yaptılar fdji ile kordineli çalışıyorlar.
[quote=fXci;191361]abi benım hevatar nassı olmuş[/quote]
Süpper ötesi..+.+.
güle güle kullan....heyk
tri dişler çoğalıyor forumda. Yaşasın tri dişlik..:D
[quote=Astatin;191365]Long Stop Loss / Short stop Loss çizgileri...Yani hazır olarak Breakout sisteminin içinde olan, grafiktede açık sarı ve koyu sarı ile görünen çizgiler:)))[/quote]
Astatinim,
Azmine hayranım. Korkarım, bu tempoyla benim sistemi geçersin. (Sanırım bunu engellemek için seni hızla evlendirmeli ve çocuk sahibi yapmalıyım.:..:)
Bu kadar emege destek ipucu : Bir range içinde (benim range bu veya buna benzer değil, ama yaklaşım benzer), Stop (Açık Pos Kapat ve Sat) formullerini hızlandır daha kolayca stoplasınlar, ve/veya AL (long) veya AÇIĞA SAT (short) formullerini yavaşlat (daha fazla koşulun gerçekleşmesi ile pozisyon alsınlar).
.heyk
[quote=sazan;191368]Astatinim,
Azmine hayranım. Sanırım bu tempoyla benim sistemi geçersin. (Sanırım bunu engellemek için seni hızla evlendirmeli ve çocuk sahibi yapmalıyım.:..:)
Bu kadar emege destek ipucu : Bir range içinde (benim range bu veya buna benzer değil, ama yaklaşım benzer), Stop (Açık Pos Kapat ve Sat) formullerini hızlandır daha kolayca stoplasınlar, ve/veya AL (long) veya AÇIĞA SAT (short) formullerini yavaşlat (daha fazla koşulun gerçekleşmesi ile pozisyon alsınlar).
.heyk[/quote]
İyi düşüncelerin için sağol patron ama senin de bildiğin üzere "bir gün senin sistemlerinden daha iyi bir sistem yapacağım ve sen buna mani olamayacaksın sihirbaz" bir "dünyayı kurtaran adam" filmi repliği uyarlamasıdır ve sana takılmak için uyarlanmıştır. Şimdi henüz bu işlerle uğraşmaya başlayalı 1 yılı bile geçmemiş "ben" için seni veya bu işleri yıllardır kafasını yoran diğer üstadları geçmek çoookkk iddialı bir hedef. belki "senin ikinci çocuğun olur ve artık bu işlerle ilgilenecek vakti bulamazsan" belki "dünyayı kurtaran adam-6" çekildiğinde ve yine belki-bir ihtimal senin sistemlere yaklaşmış olurum;) hala enerjim varsa ve bir başka şekilde yırtmadıysam:D:D (loto çıkarsa ne sistem tanırım ne vob:D)
PS1: daha önceki bir mesajımda "PS4 Sazan" Reminder diye bir notum vardı sana..dabiki onu play steyşın konsolunun reklamı için koymadım...pies for :))..hatırlatayım dedim..152 oldu
Herkese iyi akşamlar.
Sazan kaçar. (Kızı gelir).
dow ilk dirençte su koyverdi... 10.280/310...
[IMG]http://i48.tinypic.com/2nirxig.jpg[/IMG]
[B]Gobidiks
5-15-20
[/B]
[IMG]http://i48.tinypic.com/vmxgf7.png[/IMG]
Bu pala varya ne deseniz yakışır,yatacak yeri yok...sabah yazabildim, sadece palaya dikkat çekmiştim?kucağına shortçuları doldurdu dedim çıktım. akşam bir baktım 1200 puan civarı shortçuları hüpletmiş ama gümletmedi daha?
70.425 ten aşağı devam eden 4.C dalgası olmalı,bugün onun 4.c alt dalgası tamamlanmış olabilir,eğer öyleyse 4.c,bugün dediğim gibi bir running flat değil de bir expanded flat şeklinde tahakkuk etmiş olmalı,buna göre
4.a=68.400 üzerinde
4.c=68.600 tepe gelmesi yapıyı bozmaz.
Bu durumda 5.dalga ile [B]DH=66.800[/B] civarına piyasanın inmesi gerekmekte ve orada minor dereceli 4.dalga biter.
Bu yapı için 4.C.1=[B]69.375 stoploss[/B] 'tur.(DBS)
Piyasa 69.375 i yukarı geçemediği müddetçe ,67.000 altında yeni dip gelebilir.
Eğer yeni dip gelirse,oradan bugün de belirttiğim minor dereceli 5. dalga,DH=73.000-75.000 olarak yukarı başlayabilir.
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/jbcim3xgau4u0bv503i.bmp[/IMG]
Djı kısa vade drenç 10242
Fibonacci aşıkları için... :)
Ocak ayında piyasalar hiç belini doğrultamamış bugüne kadar... Seneye hatırlatın da 1 Ocak dedi mi direkt short'layalım... :)