aman diyorum maceraya girmeye gerek yok, bir gün de işlem yapmayıverelim.
ben biraz kestirip sonra sinemaya gideyim diyorum.
Printable View
aman diyorum maceraya girmeye gerek yok, bir gün de işlem yapmayıverelim.
ben biraz kestirip sonra sinemaya gideyim diyorum.
[quote=oguzhan;272508]Neden eksik kalsın ki. Gırafı yenile veriler işlenir.[/quote]
bende onu diyorum şimdi 3 saat içinde olmuş olan işlemler işte şu kadar şu dk da satış geldi ya da alış geldi diye verileri yenileyince gelirmi ki yoksa dk bazında değilde toplamda mı gelir onu bilmiyorum.Dİyelimki 15 lik sisteminde 3 saat de 12 bar olsun bu 12 barda ne tür işlemler olduğu verileri yenileyince gelecekmidir.... üüwwwwww ne zor soruymuş beaaa :::
[QUOTE=flexy;272519]30/07/2010 09:36:14 *vob gm dönmez: Veri yayın ekranındaki veriler güncel değil, dikkat edilmeli-bloomberg ht[/QUOTE]
Ben onu bunu anlamam aracı kurum ekranında sabahki açılışda açtığım kısalar karlı görünyo ben paramı isterem.
deli gibi işlem geçiyo piyasada.. ayarlama filan yapıyolardır.. ula arkadas durduk yerde ınsanı paranoyak yapıyolar... pifff beceremedikleri için derinlik bilgisini filan kaldırmak istiyolarmış megersem :)
[QUOTE=a.kaya;272526]bende onu diyorum şimdi 3 saat içinde olmuş olan işlemler işte şu kadar şu dk da satış geldi ya da alış geldi diye verileri yenileyince gelirmi ki yoksa dk bazında değilde toplamda mı gelir onu bilmiyorum.Dİyelimki 15 lik sisteminde 3 saat de 12 bar olsun bu 12 barda ne tür işlemler olduğu verileri yenileyince gelecekmidir.... üüwwwwww ne zor soruymuş beaaa :::[/QUOTE]
Dakika bazında gelir o kadarda eşşek deyil ya bunlar.
Yoksa bunlar uyudu kaldımı.
"kör tuttuğunu" şeklinde bir hava var
burdan sert satış gelse n'apacağız :)
şu an işlem yapanlar neye göre işlem yapıyor acaba?
pozisyon mu kapatıyorlar yoksa açıyorlar mı?
[quote=a.kaya;272526]bende onu diyorum şimdi 3 saat içinde olmuş olan işlemler işte şu kadar şu dk da satış geldi ya da alış geldi diye verileri yenileyince gelirmi ki yoksa dk bazında değilde toplamda mı gelir onu bilmiyorum.Dİyelimki 15 lik sisteminde 3 saat de 12 bar olsun bu 12 barda ne tür işlemler olduğu verileri yenileyince gelecekmidir.... üüwwwwww ne zor soruymuş beaaa :::[/quote]
Şuan seans açık.Eğer halledemezlerse kapatıcaklar bir süre ama açık kalıpta sorun halledilirse, veri güncelle dediğinizde veriler gelir.Kapalı kalırsa,kapalı kaldığı süre boyunca boşluk olur
ee şimdi spot açılıcak acaba ordanmı takip etsek sistemi :..::..:
[quote=flexy;272519]30/07/2010 09:36:14 *vob gm dönmez: Veri yayın ekranındaki veriler güncel değil, dikkat edilmeli-bloomberg ht[/quote]
seni hala o kurumda gm olarak tutanı hakkaten tebrik ediyorum...ösym, vobaş, karayolları, rtük, trt ve daha nice kamu kuruluşu..gittikçe daha iyi çalışıyorlar vallaha..eşi benzeri görülmemiş muhteşem işlere imza atıyorlar..helal olsun..herhalde liyakatli yönetici ve çalışanların görevde olmasından
bu arada yukarı alıyorlar...ilginç !
shortcover ve long oldum .. fiyat benim ekranda 325 gözüküyor demekki oraaya gidecek .. ühühüühh ..
[quote=al bundy;272532]"kör tuttuğunu" şeklinde bir hava var
burdan sert satış gelse n'apacağız :)[/quote]
bende alış gelse diye düşnüyorum eee şimdi hangimiz ky yiz pala neye göre karar veriyor acaba :..:
[quote=ordi;272533]şu an işlem yapanlar neye göre işlem yapıyor acaba?
pozisyon mu kapatıyorlar yoksa açıyorlar mı?[/quote]
ben kapattım
açmak için tam noktasını da belirledim de, yemiyo biliyonnu ordi.:)))
[quote=unlimitted;272540]ben kapattım
açmak için tam noktasını da belirledim de, yemiyo biliyonnu ordi.:)))[/quote]
en akıllıcasını yapmışın.brvbende kısa girmiştim flata döndüm
bunlar bence tesadüf değil bu hafta yaşananlardan sonra.dng
garanti sabah alışla açıldı ve bunun nedenini bilen varsa açıklasın lütfen:confused:
gunaydın...
yok artık...
arkadaşlar X30 da 60 lıklarda müthiş nunu var acaba yanlışmı görüyorum.
Grafiğin gittiğini bizden başka pek farkeden olmamıştır bence. KY'nin sevgilisi olan kademeler, derinlik, pasta, apds gibi araçlar çalışıyor. PY'nin ne yapmak istediği de çok önceden belli zaten. Sorun yok akşama kadar grafik gelmese yine işlemler aynen döner. :)
[QUOTE=selçuklu;272538]shortcover ve long oldum .. fiyat benim ekranda 325 gözüküyor demekki oraaya gidecek .. ühühüühh ..[/QUOTE]
açılıştan beri bu fiyatta duruyo ekranlar.. tum verı yayınları bunu gösteriyor kıh kıh kıh :) bu rakamda bır buyu olsa gerek :))
325 e gidecekse uzayalım en iyisi cok basit bir trade mantıgı.. ueheuheuh
aha rüyamı görüyorum..76750 geçiyo fiyat
bloomberg'de DDTürkiye diye bir proje yarışması var,
projeni sun mali destek verelim diyorlar...
katılmak isteyene iş fikri benden
zortikse rakip bir veri şirketi... :..:
tamamen tüketici, kullanıcı odaklı
onların taleplerini dikkate alan
3-5 yıllık verileri saklayan
modüllerinde hazır 5 dakikalık, saatlik sistem sunan bir şirket
la şaka diye yazmaya başladım
iş ciddiye bindi
ben mi katılsam yoksam .lelele
vay anasını komploya bak neyse :) :)
76625 /76650 lerden geciyor işlemler eğer dogruysa veriler
Vermeye başladılar, fdwo sabahki seviyeye dönse ortalık toz duman olacak gibi..
Birinin vobaş ı basması yakındır herhalde...:mad:
[quote=Astatin;272549]aha rüyamı görüyorum..76750 geçiyo fiyat[/quote]
600 üwwwwwwwwwwww
crashensync
ha da 550..kreş tüm hızıyla yolda..(kraş değil, kreş):)
[quote=Strategist;272544]Grafiğin gittiğini bizden başka pek farkeden olmamıştır bence. KY'nin sevgilisi olan kademeler, derinlik, pasta, apds gibi araçlar çalışıyor. PY'nin ne yapmak istediği de çok önceden belli zaten. Sorun yok akşama kadar grafik gelmese yine işlemler aynen döner. :)[/quote]
bence böyle daha iyi :P grafik felan kafa karışiiiii :P
oha abanıp çökerttiler piyasayı resmen... - makas var ayrıca.. yok yaf paranoyak olmamak elde degil...
spk başkanı televizyonlarda atıp tutmayı biliyor, vob da veri dağıtamıyorsan piyasayı kapatacaksın arkadaş, bütün sistemler çakıldı kaldı. büyük abiler fiyatları görüyor, küçük yatırımcı kör uçuşu yapsın..
[quote=Strategist;272544]Grafiğin gittiğini bizden başka pek farkeden olmamıştır bence. KY'nin sevgilisi olan kademeler, derinlik, pasta, apds gibi araçlar çalışıyor. PY'nin ne yapmak istediği de çok önceden belli zaten. Sorun yok akşama kadar grafik gelmese yine işlemler aynen döner. :)[/quote]
sistemci bunlara pek bakmaz daha doğrusu hiç bakmamalı bence bende ne pasta var ne de derinlik ne yapacaz şimdi :o
geldi veri yayını... 675 fiyattt
[quote=Astatin;272558]ha da 550..kreş tüm hızıyla yolda..(kraş değil, kreş):)[/quote]
ben pronansieyşını düzelttim, 1000 puan çöktü.
sorun astetomdaymış. hala kraş deyince olmuyo tepiyo diyo ya .dng
şş astetomh söyleyende problem olmasın :::
600den long.
Matriks veri akısı basladi, gecmiş grafik verileri yok simdilik
[quote=Astatin;272558]ha da 550..kreş tüm hızıyla yolda..(kraş değil, kreş):)[/quote]
asti boğanın üstüne basan senmisin kime çizdirdin o portreyi bayağı güzel çizmişler.
[quote=unlimitted;272573]ben pronansieyşını düzelttim, 1000 puan çöktü.
sorun astetomdaymış. hala kraş deyince olmuyo tepiyo diyo ya .dng
şş astetomh söyleyende problem olmasın :::
600den long.[/quote]
aha yazarken tepmiş, 750den flat. eheuhue
İşlem ekranlarında fiyat akarken grafiğe niye yansımaz anlamadım gitti. Fiyat bilgisi komple uçsa anlayacam... Vay canına be...
----
DUYURU
VOB A.Ş.'deki sistemlerin çökmesinin bilgisayarlarda Vista kurulu olmasına bağlı olduğu açıklandı. Bilgisayarlar formatlandı ve tekrar XP'ye dönülmeye çalışıldığı belirtildi. Ellerindeki XP CD'si çizildiği için VOB AŞ elemanlarının kaçak XP bulmak için harekete geçtiği duyuruldu.
Motruks Haber
-----
60 dk grafik gaplı görünüyor maktrikste...
dün sistemi satta kapatanlar için sorun değil o kadar belki (ehü) ama sistemi long kapayanlar için şu an bu veri işi tam bir felaket ve rezillik
biri sterlin doların boğalarını tutsun lem iyice delirdi bunnar.:::
hayır o bişe deel, günlük dirençle haftalık direnç gelip bi de üstüne tamı tamına 3 kez denenen aylık zirve noktası çakıştı.
bi geçerse kafadan 1,5655'ten 2'ye fırlayacak gibi duriy! :D:D
dediğim bu işte tek bar var 3 bar kayıp 15 likte tek kalemde 16400 küsurluk veri geldi ve tek bar var 10 da