Buralardan full kısa açılır ama yemiyo işte:) yinede kısa avantajlı, kaldıracı düşük tutup kısa kalmak avantajlı, saygılar.
Printable View
Buralardan full kısa açılır ama yemiyo işte:) yinede kısa avantajlı, kaldıracı düşük tutup kısa kalmak avantajlı, saygılar.
[QUOTE=hilm;76667]Siz bu forumda okunan kişilerden birisiniz.
Bir iki kişiye kızıp küsmek size yakışırmı ?[/QUOTE]
Sayın Hilm
Baksanıza adam gibi seanstan bilgi verenler batıyo baksanıza.. Bizim ne haddimize o zaman yazı yazmak...
[QUOTE=bull market;76670]Buralardan full kısa açılır ama yemiyo işte:) yinede kısa avantajlı, kaldıracı düşük tutup kısa kalmak avantajlı, saygılar.[/QUOTE]
ben 1/10 kısaya cesaret edebildim.:)) sat sinyali gelmeden fullemek tehlikeli..
[QUOTE=SEYYAH;76661]VOBIX ne diyorsun APS değişimine?
fiyatlar yukarı-hacim yukarı-APS feci şekilde azalmış (-9.000 civarı görüyorum)
teşekkürler,[/QUOTE]
Geçen Cuma günü bir ara 17 000 artı idi.
[QUOTE=jerfin;76673]ben 1/10 kısaya cesaret edebildim.:)) sat sinyali gelmeden fullemek tehlikeli..[/QUOTE]
Evet olabilir jerfin, cesaret işi işte, ama yarın belli olacak, saygılar.
Aslında bu tip forumlarda benim yazımı şu okumasın diye bi tuş olacak herkes memnun olacak.Moderatörlere önerimdir.
[quote=catedral;76672]Sayın Hilm
Baksanıza adam gibi seanstan bilgi verenler batıyo baksanıza.. Bizim ne haddimize o zaman yazı yazmak...[/quote]
Sn catedral biz sizi takip etmek için gelmiştik?
[QUOTE=traderx;76671]bu hiddet niye anlamıyorum dedimki, üslup önemli bana öğretmencilik oynuyor ,
tanımam etmem bu şahsı bu ne samimiyet.
2. dediğimde takip edemiyorum saniyeye bir mesaj geliyor,
bu linç niye, yalakalık niye kardeşim hayret birşey biraz delikanlı olun doğruyu başkasına yalanacam diye esirgemeyin, mordaka hak verdim delikanlı gibi insanca kırıcı olmadan ifade ettim, benim gibi olabilecek olan yokm, duruma bakınca yok.[/QUOTE]
sn. traderx, forumda işi büyütmek yerine yazılarından rahatsız olduğunuz kişiyi engelleseniz ve sizi rahatsız eden yazılarını görmeseniz, herşey bitmiş olacak. Zaten ortada bir hakaret yok.
[QUOTE=AMON RA;76677]Aslında bu tip forumlarda benim yazımı şu okumasın diye bi tuş olacak herkes memnun olacak.Moderatörlere önerimdir.[/QUOTE]
o tuştan var ama tersi :) şunun yazısını okumak istemiyorum der block yapar biter
üzüldüm bu forumda bu kadar samimiyetsizlik, menfaatçiilik olduğuna
madem gördüğüm kadarıyla herkes aynı şeyi düşünüyor şapkamıda alır giderim.
zaten hep öyle olmuştur forumlarda, bir grup oluşur o grup, doğru veya yanlış her zaman
haklıdır, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı.
33975 tam bollinger sınırı ustuu ucurur altı kötü :)
sn mersiyke destege geldim mumkunse tartısma topiginden devam edilse daha iyi olur
piyasaya odaklanın bence
[url]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/url]