[QUOTE=thracian;76692]Boga sov mu, ayi sov mu, karisik mi?:)[/QUOTE]
tabiki boğa show.. yoksa çöküş derdim dimi:D
Printable View
[QUOTE=thracian;76692]Boga sov mu, ayi sov mu, karisik mi?:)[/QUOTE]
tabiki boğa show.. yoksa çöküş derdim dimi:D
SEREN e satasan serenin topike baksın .. seren tecrubesi cok degerli
güzel gündü herkes kazanmıştır inşallah ...
Arkadaşlar son 10 dakikada sistemlerde bir arıza meydana gelmiş aldığım kontratı satamadım aracaı kurum izmirden kaynaklı bir arıza olduğunu söyledi. Dolayısıyla geceye long girmiş oldum. hayırlısı bakalım.
[quote=hexen;76694]graf guncel hal x potans oldu 34250 üstesinde dikat olun yeni yukselme potans olur..
[B]yavas harket eden traders shorts stop edyor flat oluyor[/B][/quote]
hexen abi,
sence bu yavaş hareket eden traders nerede SHORT yapmıştı?
bu yavaş hareket eden traders bu düşüşüte (38.250/30.650) para kazandı mı sence?
ne dersin?
teşekkürler,
[QUOTE=SEYYAH;76701]hexen abi,
sence bu yavaş hareket eden traders nerede SHORT yapmıştı?
bu yavaş hareket eden traders bu düşüşüte (38.250/30.650) para kazandı mı sence?
ne dersin?
teşekkürler,[/QUOTE]
cok az etiler onlar en son 2hafta geride 34500 yeresine yukselmede short fırsat etiler sonra ayın 15-19 arası sacma harkette short ac kapa malyet dusurdu onlar
[QUOTE=hexen;76697]SEREN e satasan serenin topike baksın .. seren tecrubesi cok degerli[/QUOTE]
Ama işte bilgili adamı savununca yalaka diyolar sevili babam:..:
[QUOTE=catedral;76704]Ama işte bilgili adamı savununca yalaka diyolar sevili babam:..:[/QUOTE]
sn SEREN topic açmış paylaşımda bulunuyor .. yaptığı iş paylaşım .. bu nedenle başımızın üstünde yeri var ...
[QUOTE=hexen;76694]graf guncel hal x potans oldu 34250 üstesinde dikat olun yeni yukselme potans olur..
yavas harket eden traders shorts stop edyor flat oluyor
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/4064/hexen2ff3.png[/IMG][/QUOTE]
hexen baba sen x hedefini verince dedim babanın dedigi yere gitmeden dururmu bu vob ama nefsime hakım olamadım erken kapadım ozur dilerım :o
onumuze ısık tuttugun tesekkurler babacım .brv
Hatta catedral kendini feda etti SEREN I ı transfer edebilmek için. Bırakın paylaşım yapan yazsın kimse küsmesin, yoksa forum beğenmediğiniz kişilere kalacak. Küresel ısınam olmasın, katliamlara ve işgallere son verilsin. Anadolu parsını geri istiyoruz.
Şimdi sadece bu konuya bakanalr SEREN I da kim demiş olabilir yeni gelen birini daha iyi tanımak için profilindne gönderdiği mesajalra bakınız o zmana daha açık görünecektir niyeti.
evet beklenilen oldu, 1456 üstü nasdaq kapanış haberciydi. sabahta bu bir haftanın ayın 4 üne kadar olumlu olacağını belirttim.
sabah future ı görünce tuzak demiştim.
jelibon yanılmaz, dibi tepeyi yakalar, kısa düşünülemezdi. ekrandan kaçtım sabahtan beri.
sevgiler.
sn mozkana karsı aynı sekilde satasma gerceklesse yine aynı sekilde savunmaya gecilirdi ama satasmayı sn mozkana yakıstıramadım dorusu :( bundan sonra tartısma topiginden devam edilirse cok sevinirim
[url]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/url]