Cuma öğleden sonra al veren sistemim hala longta. Sat sinyali gelmedi fakat tamamını realize ettim gün sonunda. Kalanlara bol kazançlar.
Printable View
Cuma öğleden sonra al veren sistemim hala longta. Sat sinyali gelmedi fakat tamamını realize ettim gün sonunda. Kalanlara bol kazançlar.
Boylesine sert cikisin duzeltmesi nasil olur acaba??
Merak etmeye basladim simdiden hehehe..
Gercekten de iyi ki seansda degilmisim.
bahsedilen B yükselişin B düşüşünün bittiği kesin olarak görülüyor şu an. ekran yanıltma ihtimali her zaman vardır. buna karşın 8100 altı no tradedir.
Sıra B yükselişin C yükselişinde. B ler bu şekil volatil ve şaşırtıcı ve yanıltıcıdır sabah bahsedilmişti.
C yükselişte burada 3 tip senaryo var, ancak bunların hepsini anlatmayacağım.
ancak önemli nokta 9088 ve tranport endeksteki 0cak 6 üstünün de üstü dow teoride al verir.
tıpkı 8100-7865 gibi 9000-9600 no trade bölgedir. buralarda nasıl hep short düşünürseniz oralarda da hep long düşünürsünüz.
aralarda kalmayınız. ralli bitince oluşacak senaryo sonra bahsedilecektir, tabii ki önceden bahsedilecektir.
sevgiler.
[QUOTE=bikmisbroker;76726]Boylesine sert cikisin duzeltmesi nasil olur acaba??
Merak etmeye basladim simdiden hehehe..
Gercekten de iyi ki seansda degilmisim.[/QUOTE]
bu tip sert çıkışların düzeltmesi alım fırsatı olur ancak iyi yerden alabilene.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;76727]bahsedilen B yükselişin B düşüşünün bittiği kesin olarak görülüyor şu an. ekran yanıltma ihtimali her zaman vardır. buna karşın 8100 altı no tradedir.
Sıra B yükselişin C yükselişinde. B ler bu şekil volatil ve şaşırtıcı ve yanıltıcıdır sabah bahsedilmişti.
C yükselişte burada 3 tip senaryo var, ancak bunların hepsini anlatmayacağım.
ancak önemli nokta 9088 ve tranport endeksteki 0cak 6 üstünün de üstü dow teoride al verir.
tıpkı 8100-7965 gibi 9000-9600 no trade bölgedir. buralarda nasıl hep short düşünürseniz oralarda da hep long düşünürsünüz.
aralarda kalmayınız. ralli bitince oluşacak senaryo sonra bahsedilecektir, tabii ki önceden bahsedilecektir.
sevgiler.[/QUOTE]
evet 8100 altı no trade yeresi
yukselis devam icun 8170 üstesi gerek goryorum ben jelibonum 8170 üstesinde 8500 potans kapı acyor.
8170..8100 arası sıkısma yon tayin yeresi
Kapanışta 34400 den uzunları sistem dışı kısaya çevirdim benden başka kısa giren yok herhalde
[QUOTE=hexen;76729]evet 8100 altı no trade yeresi
yukselis devam icun 8170 üstesi gerek goryorum ben jelibonum 8170 üstesinde 8500 potans kapı acyor.
8170..8100 arası sıkısma yon tayin yeresi[/QUOTE]
Hexen Baba,
mesajda 7965 yazmışım 7865 olacaktı.
7865 ocak ayında görülmeyecek diye belirttiğim nokta. bakalım tutacakmı, iyi atarım he he.
evet aslında ana destek olan ancak yalama olan 8400-8500 görülmeden şu 8170-8200 üzerinde kapanışlar olmalı. teyidli yani 2-3 gün. yoksa herşey boş dediğiniz gibi.
sevgiler.
[QUOTE=mozkan;76718]sn. yönetici, üyeliğimin iptali için gerekeni yapabilir misiniz, saygılar.[/QUOTE]
Sayın mozkan
Gereksiz tepki gösteriyorsunuz.. Bu arada zaten tamamen yanlış ve eksik okuduğunuz bir şey var... 543. sayfadaki yazınız ve geriye dönerseniz göreceksiniz.. tamamen yanlış anladığınız bir şey gereksiz tatsızlığa yol açtı..Ayrıca sevgili Maşuk un yazılarına bir göz atın.. Hatanızı göreceksiniz..
[B]Hatayı kabullenmek erdemdir. [/B]
Sayın Seren sabahtan itibaren spotun durumunu kurumlarla birlikte yazıyordu.. Siz kendi eline göre konuşmakla suçladınız.. Kendisi tam aksine daha önce pozisyonunu yazmayacağını söylediği halde...
Piyasada bilfiil spot ve vob da anlık işlem yapan birinden msn yazışması tarzı dışında bir şey beklemek ise tamamen kişilerin kendi tasarrufudur.
saygıyla..
34400 bana göre önemli bir direnç noktasıydı şahsen bugun oranın yanından bile gececegimizi düşünmüyodum,panik alımlarla vob spot varkı %4 oranında degişim gösterdi dow un bugun kapanış itabiriyle piyasları ters köşe yapıp tekrar 8050 nin biraz üzerinde kapatmasını bekliyorum
[QUOTE=clark;76730]Kapanışta 34400 den uzunları sistem dışı kısaya çevirdim benden başka kısa giren yok herhalde[/QUOTE]
Sevgikli clark sizi görmek çok güzel... Hoş geldiniz..
Bugün daha bir kaç arkadaş forumun kalitesi düştü diye serzenişte bulunup sizinde bu yüzden gittiğinizi söylüyordu bizlere...:)
sevgi saygıyla
hexen baba buyuksun
Sayin Catedral,
VOB xu30 da 35.700 gecilirse 40.000 gibi bir rakam gozukuyor sanki..
Ne dersiniz?