34400 ilk saglam direncti ve mantıklı olanı burada kapatıp flat girmekti tabi buna uyabiliecek bir irade gerek..dow 8160 uzerinde kalabildigi surece iyidir.
Printable View
34400 ilk saglam direncti ve mantıklı olanı burada kapatıp flat girmekti tabi buna uyabiliecek bir irade gerek..dow 8160 uzerinde kalabildigi surece iyidir.
iki yönlü piyasa, ve müthiş kaldıraç imkanı.
bu yüzden gerginlik oluyor kanısındayım, herkes diken üstünde ben dahi süreklide böyle.
kayıp herhangi arkadaşın ayrılmasındadır ve gerek te yoktur buna. olur böyle şeyler.
tecrübeli arkadaşlara her zaman ihtyaç vardır. herkes devam etmeli.
sevgiler.
Tam bir bahtsız deve örneği yaşadım buğün...
Dünden shorttum biliyorsunuz ,şartlı emrim vardı,31475 den kapatmış.
Elektrikler kesildi long olamadım, Geri çekilsin alayım dedim geri çekilmedi,Bu arada dolar sat verince dolardan shortladım.
Insan hırsa kapılıyor,Dolar çok artmıyor düşmüyor,kapat bunu voba geç derken,fiyat yine artınca hadi geri çekilsin diye bekledim.
Neticede aval aval poz almadan bekledim.
Şu anki mevcut duruma görede long olamıyorum ortadan girmemek için , neticede yeni sat sinyali gelene kadar bilmem kaç gün flat kalacağım.
Kısadan hisse.
Almaya karar verince almak lazım geri çekilme önemli değil.
Dolarda shortu yakalamışken müneccimlik yapıp 1.6835 den az düşer diye enayilik yapıp pozisyondan çıkmamak lazım.
Bu da bir tecrübe...
[QUOTE=bikmisbroker;76736]Sayin Catedral,
VOB xu30 da 35.700 gecilirse 40.000 gibi bir rakam gozukuyor sanki..
Ne dersiniz?[/QUOTE]
Sevgili Babo ben kapanıştan shortladım.. Biraz geri çekilme bekliyorum.. 36.000 üstünü pek mümkün görmüyorum ama izlemek lazım.. X100 içinde 27.500 üstü çok zor geliyor bana..
sevgiyle
merabalar..foruma okuyucu ve teşekkür edici olarakk katılıyordum:).artık naidr de olsa 2 3 satır yorum da yapıcam.herkese bol kazanç ve sabır dilerim..bugunku tartışmalar gerçekten üzücü.yıne de kimsenin katkısını kesmemesi ve yorumlarını esirgememesini isterim.hepimizin daha sakin ve dingin olması ve kazanması dileğiyle..
[QUOTE=teo;76740]Tam bir bahtsız deve örneği yaşadım buğün...
Dünden shorttum biliyorsunuz ,şartlı emrim vardı,31475 den kapatmış.
Elektrikler kesildi long olamadım, Geri çekilsin alayım dedim geri çekilmedi,Bu arada dolar sat verince dolardan shortladım.
Insan hırsa kapılıyor,Dolar çok artmıyor düşmüyor,kapat bunu voba geç derken,fiyat yine artınca hadi geri çekilsin diye bekledim.
Neticede aval aval poz almadan bekledim.
Şu anki mevcut duruma görede long olamıyorum ortadan girmemek için , neticede yeni sat sinyali gelene kadar bilmem kaç gün flat kalacağım.
Kısadan hisse.
Almaya karar verince almak lazım geri çekilme önemli değil.
Dolarda shortu yakalamışken müneccimlik yapıp 1.6835 den az düşer diye enayilik yapıp pozisyondan çıkmamak lazım.
Bu da bir tecrübe...[/QUOTE]
Sevgili Teo,
şu merkez bankasına ne zaman aday göstereceksin beni. şakadır ha yanlış anlama.:..:
bugün bu forum başka tartışma kaldırmaz.
sevgiler.
-devlet bakanı sımsek:
-''ımf konusunda hazıne acıklama yapacak''
ankara (a.a) - 26.01.2009 - devlet bakanı mehmet sımsek, uluslararası
para fonu (ımf) ıle ılıskıler konusunda, hazıne mustesarlıgının kısa sure ıcınde
acıklama yapacagını bıldırdı.
Sımsek, merkez bankasının duzenledıgı kokteyle gırısı sırasında
gazetecılerın ımf ıle ılıskılerde gelınen noktaya ılıskın soru uzerıne ''hazıneye
talımat verdım. Bırazdan basın acıklaması yapılacak'' dedı.
Mehmet sımsek, ''gorusmeler tamamlandı mı?'' seklındekı soruyu, herseyın
basın acıklamasında gorulebılecegını belırterek yanıtsız bıraktı.
-nazım ekren-
devlet bakanı ve basbakan yardımcısı nazım ekren de ımf ıle ılıskılerın
bakanlar kurulunda gundeme gelıp gelmedıgıne ılıskın soru uzerıne, konunun
bakanlar kurulunda gorusuldugunu, devlet bakanı sımsek'ın surecı takıp ettıgını,
acıklamayı sımsek'ın yapacagını bıldırdı.
Tesvıklerle ılgılı soru uzerıne ekren, tesvıklerı ıceren yasa tasarının
bakanlar kurulunda ele alındıgını, enerjı kıt'lerı, cekler ve ekonomık
koordınasyon kurulunun yapısı gıbı unsurları da ıceren duzenlemelerı acıklamak
uzere yakında basın toplantısı yapılacagını soyledı.
Ekren, hurda ındırıme ılıskın soru uzerıne de bu konuda bılgının malıye
bakanı kemal unakıtan tarafından verılecegını kaydettı.
(ekıp-mtn)
19:22 26/01/09
--aa--
[QUOTE=jelibon;76744]Sevgili Teo,
şu merkez bankasına ne zaman aday göstereceksin beni. şakadır ha yanlış anlama.:..:
sevgiler.[/QUOTE]
AAAAA ... Hexen babayı.... vob Trader ı..... Sayın Seren i.. ve beni es geçemezsinnn...
Kavga çıkar.kom
imf ile anlaşma tamam dıye show tv de haber geçiyo şu an.....25-40 milyar arası anlaşma olacağını ana hatlarla anlaşıldıgnı söylediler..
-ımf ıle anlasma tamam gıbı...
-devlet bakanı sımsek:
''uluslararası para fonu ıle yurutulen program
calısmalarının ıcerıgıne ılıskın bır cok konuda
genel hatlarıyla mutabakat saglandı''
ankara (a.a) - 26.01.2009 - devlet bakanı mehmet sımsek, uluslararası
para fonu (ımf) ıle yurutulen program calısmalarının ıcerıgıne ılıskın bır cok
konuda genel hatlarıyla mutabakat saglandıgını bıldırdı.
Hazıne mustesarlıgından devlet bakanı mehmet sımsek ımzasıyla yapılan
acıklamada, uluslararası para fonu ıle 8-26 ocak 2009 tarıhlerı arasında
yurutulen program calısmalarının ıcerıgıne ılıskın bır cok konuda genel
hatlarıyla mutabakat saglandıgı kaydedıldı.
Acıklamada, program kapsamındakı orta ve uzun vadelı bazı yapısal
reformlara yonelık calısmaların tamamlanması ıcın onumuzdekı donemde gorusmelere
devam edılecegı vurgulandı.
(mtn-kum)
19:31 26/01/09
--aa--
[QUOTE=catedral;76747]AAAAA ... Hexen babayı.... vob Trader ı..... Sayın Seren i.. ve beni es geçemezsinnn...
Kavga çıkar.kom[/QUOTE]
oooo, size kalırsa vobda yatırım yapar merkez bankası, düzen altüst.:..:
[quote=jelibon;76744]Sevgili Teo,
sevgiler.[/quote]
merkez bankası başkanı mı olmak istiyorsun, Ama o zaman kararlarını uygulayamazsın, çünkü bizde Merkez Bankası maalesef bağımsız değil, her ne kadar bağımsızız diye milleti inandırmaya çalışsalarda, önce kendileri inanmıyor buna...
Recep söyliyecek,Durmuş yapacak...pardon Jelibon yapacak :) heheheh
Sevgiler...