Hadi artık VOB..Mantıklı bir hareket yap ve 69300 görelim saat dönmeden..sat gelmeden
Printable View
Hadi artık VOB..Mantıklı bir hareket yap ve 69300 görelim saat dönmeden..sat gelmeden
[QUOTE=von mises;191614]Y[I][I][B]ukarıdaki alıntıyı yapanlar[/B][/I][/I], bir üyenin eşinin ağır hastalığını kullanıp, Kuzu düşmanlığı yapacak kadar kendilerini küçülttüler...
Halbuki mesajı yazan kişi, saldırı kendisine yapıldığı halde, aynı düşmanlığı yapmamıştı.
Geçmiş olsun, Allah şifasını versin...
[B]İnsanlar[/B] ise bu alıntıyı yaptılar...[/QUOTE]
O alıntıyı ben yaptım, neden ismimi vermiyorsun ya da bana hitaben yazmıyorsun?? Yazacak cesaretin yoksa o zaman hiç yazmayacaksın??
Ben insanım ama sen nesin bilmiyorum... Bozayı yapmamış ama ben yapmışım, ben mi ekledim o cümleleri?? Senin gibi yağcı, kuzu yavruları da özü kaçırıyor ayrıntılardan prim yapmaya çalışıyorsunuz. Eşi hasta olup geceleri foruma giremeyen birisi, aracı kurum çocuğu olarak itham ediliyor, bozayıyı da onlar göndermişti ama ezdim deniliyor ama siz bunları da görmüyorsunuz? Suratınıza pislese yarabbi şükür diyeceksiniz :mad:
Sanırım yakında Allah'ı bırakıp kuzuya tapınırsınız yolunuz açıkolsun... Tek dileğim birazcık DELİKANLI OLUN!!!
[quote=abka;191616]günlükleri al veren var mı...
günlükler sat vermişti..ama şuanda çarpılmış durumda...[/quote]
melaba,
Hayır satta :) (Yaw brak şu günlük fantazileri apke:..::..:...15-20 hadi taş çatlasın 60 iyidir)..günlükle tıreyd mi edilirmiş:rolleyes:
Benim kullanmadığım basit mantıklı uyduruk sistemim longa geçti...
[B]Gobidik 20 [/B]
[IMG]http://i50.tinypic.com/jka9zn.png[/IMG]
Sabahtan bi kısa denemesi yaptım 200 point çarpıldım şimdi öle bakyom artık .sistem ise dünden 67400 beri alda ben ne pok yedim hala anlamış değilim.
[quote=unlimitted;191470]paritelerde, daha dorğusu bizim endeks ile korelasyon kurduğum göstergelerimde gördüğüm bişey var. eğer doğru çıkarsa bir arkadaşımın deyimi ile marsa kadar gideriz. :)
[B]o yüzden bugün zirve avcılığı yok...[/B]
e dip avcılığını da dün yapmıştım biliyorsun, 67.125 longu ile.
anlayacağın bugünü tatil ilan ettim. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
[quote=oguzhan;191629]Sabahtan bi kısa denemesi yaptım 200 point çarpıldım şimdi öle bakyom artık .sistem ise dünden 67400 beri alda ben ne pok yedim hala anlamış değilim.[/quote]
bugün denemeseydiniz iyiydi...üüü
925 flat.. 5dklık sat vermeye başladı...
5dakkalık çistem meraklılarına
5dakkalıklarda ZAPROOW zistemimi 20 dakkada gobidiği seviyorum
[IMG]http://i48.tinypic.com/35mkr68.png[/IMG]
5dklık MPPBSSS :)
Bu nedenle flat...Ancak şortları 15 sat verirse açarım.. 5 tekrar ala geçerse yeniden longlarım..falan feşmekan...
[IMG]http://i46.tinypic.com/206lous.jpg[/IMG]
15 dklık sistemde TGG=2 ye düştü fiyat 800 ken....Çoh dikkat...Ya realizsyon bitti yukarı..yada sat geelcek az bir puan aşağıda...new turn on the way
[IMG]http://i45.tinypic.com/2znn3te.jpg[/IMG]
ahanda kanalizasyom 750 altına sarkamadan buralardan güç toplamalı bence .. yoksa 68500-68200 desteklerine gidebilir .. :o:oüvvvv
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7404/adszqjb.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;191623]melaba,
Hayır satta :) (Yaw brak şu günlük fantazileri apke:..::..:...15-20 hadi taş çatlasın 60 iyidir)..günlükle tıreyd mi edilirmiş:rolleyes:[/QUOTE]
iş durumum değişiyor..ondan başka çarem yok gibi....dng
bull nerde acep .. üvvv ...:o:o:D:D
[QUOTE][I]boz kin tutmaz....[/I][/QUOTE]
forumda iki şekilde kopyalayanlar olmuş.
ben ikisini de koydum.
yazının devamında yukarıdakiler var.
NU grafiği olmaksızın bir gün geçiririsen NUNİ aplam alınır..
[IMG]http://i48.tinypic.com/2cmknc8.jpg[/IMG]
son günlerde dünyanın en güçlü borsası gibiyiz...yoksa ters mantık mı..pala öyle düşünmemizi mi istiyor?...
acaba! dünya toparlarsa ,çökecek miyiz?
[quote=selçuklu;191639]bull nerde acep .. üvvv ...:o:o:D:D[/quote]
14:45 Bear Train vaktiymiş galiba..:::
Yukarının algılatılması iyi oldu, bundan önce aşağısı algılatılmıştı, içi dışı long olmuş bir ağayla 42 den beri short kovalayan, ky var,...
bu hasadın shrt yönünde biçilmesi ağanın shorta geçebilmesine bağlı,................
pastada oran 16.10.09 dan beri 15 uzun ky ye, 50 kısa ky şeklinde, kurum bazında ise %85 e 50 alıcı lehinde, şimdi hükümet gün ve hafta balonu ile IMF yi saldı, 4 hafta önce olması buna balon dememiz için yeterli süre, zira 9.cusu,................
peki ağa nasıl kısaya geçebilir,
1.Beklenmedik çok kötü bir gelişme, çok uzun ve ani küskü bar gerektirir.......long short dinlemez,.....
2.Dışarısı pozitife geçerken bir süre eşlik edip negatife dönme,....uzun ve ani küskü bar gerektirir, toplanmiş longu biçer, bunu sağlamak için 72ler en az olmalı,
3.IMF nin gerçekleşmesi, günlük marj %5-10 olacağından önceden hazırlıklı olan ağa küsküye doğru koşan ky ye, malı verir,........
4.Kurumların çaktırmadan malı çıkmaları, bu durumda ağanın üstünde pardösü vardır, bu çekilp alınınca ağanın çoktan cıscıbıl olduğu anlaşılır, ama çok geçtir, IMF haberini bir süredir kullanan ağa küskü bar kullanmak suretiyle ilk işareti verir ve algılatır,
66600 altına sarkarsa sat verir bende..
8 aralık 63200 den beri alda bende..
Az önceki SPOTA toplu alım emrini yakalayıp fotoğrafını çeken oldu mu?
astatin şort açar..15 dklı 700 fiyat ile sat üretmeye başlar..geçici sinyal olmasına rağmen risk alır
pozitif bölgedeyiz..
68 bin - 68300 aralığı sağlama alınmaya çalışılıyor bence..
bu seviyeler korundukça long kalmak gerekir diye düşünüyorum..
[IMG]http://i46.tinypic.com/2woabg7.gif[/IMG]
[QUOTE=Astatin;191648]astatin şort açar..15 dklı 700 fiyat ile sat üretmeye başlar..geçici sinyal olmasına rağmen risk alır[/QUOTE]
benim 20 lik gobidik daha 1000 pıvana yakın terse kalcak desene üü üü üü :::
[IMG]http://i46.tinypic.com/2lthoic.gif[/IMG]
700 ort longcover ve kısa .. 750 üstü istop .. 5 lik sat verdi .. üvvvv .. zor yereler buralar ..
Dün çıktığım dolarelerimi aşağıdan yerine koydum, istihdam ettim, tekrar iş olanağı sağladım onlara,.......
[quote=fXci;191651]benim 20 lik gobidik daha 1000 pıvana yakın terse kalcak desene üü üü üü :::[/quote]
o işler belli olmuyor efixim..bakarsın bu sefer biz feyki yeriz..sebin gobidik vurur voleyi... amma velakin nacizane görüşüm, çok slow patron senin sistem..1500 puanlık yatay bandlarda çok çarpılır gibi geldi bana
bu sabah kısa pozun bir kısmını 400 ve 500 den flatladım, 875 birin yerine koydum, esas pozu işaret gelince alacam, ama şu an için işaret neyin yok henüz, gıpraşma var,....
15 dklık sat vermedi..astatin şortlarını 625 den kapar... 5 dklık al vermden veya 15 sat vermeden yeni işlem yok...100 puan...bereket versin
[QUOTE=selçuklu;191639]bull nerde acep .. üvvv ...:o:o:D:D[/QUOTE]
Sabahtan itibaren forumu okuyorum bugün selçuklum:) fiyat hareketlerine sinirliyim, malum shorttayım, akılsızlık ettim en küçük periyodlarda NaNo ya uymadım, inat ettim bugün böyle oldu.
Dediğin gibi buralar karışık yerlermiş, ama esasında para kaybetmeye hazmı olmayan güçlerin taktirine göre hareket ettiğimiz birkez daha görüldü.
von misses hepimiz o alıntıyı yaptık ve aslında yeter lütfen bu atışmaya mahal verecek sözler sölemin anlamı yok.. ne öğrendik dilin kemiği yokmuş, bin düşünüp bi sölemek gerekirmiş, sonra keşke dememek gerekirmiş, hayatın aslında pişmanlıklarla kavga gürültülerle kin nefretle geçirlemeyecek kadr kısa oldunu bilmemiz gerekirmiş... biraz empati zor değil inanın.. ve lütfen lütfen yeter
68700 yine dokuyorum betonlari...yine deneme..deneye deneye delicem :)
site yetkilileri bu duruma bir son vermeli..
nerden başladık,nereye geldik bi inceleyip olayı başlatana ve takımına stop loss uygulasınlar derim şahsen..
İlgili tartışma mesajları seviyeli tartışma bölümüne aktardım.Rapor edilen mesajları değerlendirip gereğini yapmaya çalışıyorum. İnsanlara yaptırım uygulamak onlar için çok aşağılayıcı bir durum.
[quote=KIZILAGA;191671]68700 yine dokuyorum betonlari...yine deneme..deneye deneye delicem :)[/quote]
kızılağa c 30 falan dök ki işe yarasın yoksa zemin yumuşak,artçı şok bile ciddi zarar yazar..
kızmıyorsun umarım ?
Günükte yukarıda 69800, aşağıda 66400 var, hareket bu iki yönden birine doğru gelişecek burası kesin,.......
[quote=YAVUZHAN;191674]kızılağa c 30 falan dök ki işe yarasın yoksa zemin yumuşak,artçı şok bile ciddi zarar yazar..
kızmıyorsun umarım ?[/quote]
Aslında KIZILAGA nın betonlaması,yöntemi,dökme biçimi herbişeyi eyide,peşinden bozuyorlar betonunu...:D
Bu dakikadan sonra önemli soru "Akşam Dow ne yapacak?"
Bizler gösterge coni endeksi olarak Dow'u alıyoruz ama coniler kendileri öncelikle S&P 500'e bakıyorlar.
Oraya bakarsak S&P 500 çok önemli bir desteğin tam üzerinde taban çalışması yapıyor. Bu kadar düştükten sonra bir de bu desteği kırarsa bir bu kadar düşer, ki bu çok olası gelmiyor bana. Borsada mantık aranmaz ama mantıklısı artık buradan yükselmesi olur... Onunla birlikte biz de 70.000'i bir solukta bulabiliriz... Bu dakikadan sonra bir acayiplik olmazsa ben geceye long gireceğim...
[quote=YAVUZHAN;191674]kızılağa c 30 falan dök ki işe yarasın yoksa zemin yumuşak,artçı şok bile ciddi zarar yazar..
kızmıyorsun umarım ?[/quote]
Ya c4 patlayıcı koydum bu sefer içine..Granit kaplama yapıcaz..Yıkıcı ve tahrip edici olucak 2010 ama herşey iyiye gidicek :)
Yok kardeş neden kızıyim..57 den beri betonluyorum..Son çimentolar bunlar :)