[QUOTE=jelibon;76751]oooo, size kalırsa vobda yatırım yapar merkez bankası, düzen altüst.:..:[/QUOTE]
MB birkaç tavan çektirse oyuncu kalmaz herhalde VOBda. [B]P[/B]iyasa [B]Y[/B]ıkıcılığı yapmış olur. :..:
Printable View
[QUOTE=jelibon;76751]oooo, size kalırsa vobda yatırım yapar merkez bankası, düzen altüst.:..:[/QUOTE]
MB birkaç tavan çektirse oyuncu kalmaz herhalde VOBda. [B]P[/B]iyasa [B]Y[/B]ıkıcılığı yapmış olur. :..:
ben merkez bankası olayım ayda en az 2kere TAVAN yaptırırım :)
Seren var ya senin yaptığını Çorum'lu yapmaz..
Alacağın olsun, bir daha ki sefere diyelim...Arkadaş listesine ekledim...
[QUOTE=teo;76754]merkez bankası başkanı mı olmak istiyorsun, Ama o zaman kararlarını uygulayamazsın, çünkü bizde Merkez Bankası maalesef bağımsız değil, her ne kadar bağımsızız diye milleti inandırmaya çalışsalarda, önce kendileri inanmıyor buna...
Recep söyliyecek,Durmuş yapacak...pardon Jelibon yapacak :) heheheh
Sevgiler...[/QUOTE]
sen teklif ettin ya, bende talibim.
napalım vatan için boynuzumuz kıldan ince.
3 tradede vatanı kurtararacam..heyk
[QUOTE=furkan;76756]ben merkez bankası olayım ayda en az 2kere TAVAN yaptırırım :)[/QUOTE]
10 tavan 10 taban har ay.
öğle arası yıkımlar.
yandııık longcular. hurriyet.com.tr de IMF açıklaması. Nolcak şimdi????
[QUOTE=jelibon;76759]10 tavan 10 taban har ay.
öğle arası yıkımlar.[/QUOTE]
bu piyasaya baştan verirsen herşeyi sonra FED gibi lastigine kadar alırlar 25puan faizleri kaldı gariplerimin o yuzden ayda 2kereyle başlarım sonrasına bakarız..
.dng[quote=SEREN I;76514]yukarı potansiyel kanal değiştirme ile başlar..kabaca 1800 puan....[/quote]
ben seni uyardım dostum bunun gibi on tane uyarım var........
[quote=maşuk;76647]Kimin söylediği mühim olmamakla birlkte, sn. seren I haksız yere suçlandı.[/quote]
Sayın Mozkan çok değerlidir.Kendisi sadece heyecanlı Çorumlu arkadaşı uyardı, Bunu da yapmaya hakkı vardır.
Bu nedenle Sayın Seren I ve Mozkan'ı çok severim.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım...
Her ikisi de birbirini tanısa çok iyi anlaşabileceklerine eminim...
Sevgiler...
[quote=teo;76757]Seren var ya senin yaptığını Çorum'lu yapmaz..
Alacağın olsun, bir daha ki sefere diyelim...Arkadaş listesine ekledim...[/quote]
sana kişisel 2 ....toplumsal 10 dan fazla uyarım oldu...........kaderde varsa ......neye yarar üzülmek.......
Others :eek: nasıl yapıyor dersin?
[quote=booth;76760]yandııık longcular. hurriyet.com.tr de IMF açıklaması. Nolcak şimdi????[/quote]
IMF den vazgeçtik demiyorki sadece ara verildi ben DAVOS'ta devam edeceğim diyor.
yahu zaten eğer ben bu tayyibi tanıyorsam yerel seçimlerden önce imza falan atmaz.atarsa vatandaştan tokat yiyeceğini çok iyi biliyor.bizi IMF ye mahkum etti diyecek vatandaş.muhalefete koz verecek v.s.
yoksa birçok avrupa ülkesi 1 haftada krediyi aldı IMF den biz aylardır ha bugün ha yarın ha bugün ha yarın.niye?
SEÇİMLER yüzünden.