hastayım..aktivite yok..kendimi grafiklere vurdum..seri halde geliyorlar
Printable View
hastayım..aktivite yok..kendimi grafiklere vurdum..seri halde geliyorlar
ımf ye karşı 2b onaylanmış
bır artı bır eksı
bugün seansta ben çıktıktan sonra olan nahoş gelişmeler üzerine bundan sonra sadece kendi topiğim olan üç kaat ekonomisinde yazacağım...
seansta yazma sebebim özellikle spottan ve aracı kurumların oyunlarından sizlere haber vermekti....ancak seans içi ağır pozisyonlarım beni sinirli yapıyor...birde tahrik olunca ..kendimi tutamıyorum....gün içi verdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm arkadaşlardan..(kötü ve art niyetle özellikle gelenler hariç)..özür dilerim....
[QUOTE=VOBiX;76786]Gavurun bize yaptığını sen de gavura mı yapacaksın MB kaynaklarını dowa sürüp conileri mi sömüreceksin, iyi olur valla. Belki Japonya gibi IMFe kredi bile veririz.[/QUOTE]
he ya, hayal dünyam geniş.
[QUOTE=SEREN I;76800]bugün seansta ben çıktıktan sonra olan nahoş gelişmeler üzerine bundan sonra sadece kendi topiğim olan üç kaat ekonomisinde yazacağım...
seansta yazma sebebim özellikle spottan ve aracı kurumların oyunlarından sizlere haber vermekti....ancak seans içi ağır pozisyonlarım beni sinirli yapıyor...birde tahrik olunca ..kendimi tutamıyorum....gün içi verdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm arkadaşlardan..(kötü ve art niyetle özellikle gelenler hariç)..özür dilerim....[/QUOTE]
dün merhaba, bugün elveda... olmadı sn.seren:(
siz alışkın olmalısınız bu tarz forum tartışmalarına.. öyle hemen 1-2 kişi yüzünden pes etmek var mı..
[quote=marakes;76749]imf ile anlaşma tamam dıye show tv de haber geçiyo şu an.....25-40 milyar arası anlaşma olacağını ana hatlarla anlaşıldıgnı söylediler..[/quote]
Beklentilerden daha iyi bir haber bence, Imf ile 25 milyar bile dolar kurunun düşmesi için yeterli, 40 milyar olursa daha iyi elbette :) Tabi kurun düşmesini isteyen var mı o ayrı bir konu :)
boşverin biz imfden, heberden artmadık zaten, vob makası saçmaydı düzeldi. şimdi yurtdışına takip devam.
Astatin, grafiklerindeki siyah ve lacivert renkler karışıyor; mümkünse lacivert yerine yeşil kullansan...:)))
bakanın yaptığı ımf açıklamasından sonra
dow sarsılmış gözüküyor
ardı ardına satışlar gelıyor
bu haber bu saate mı açıklanır dıye tepkı yaratmış)))))))))))))
[quote=mur@t;76817]Astatin, grafiklerindeki siyah ve lacivert renkler karışıyor; mümkünse lacivert yerine yeşil kullansan...:)))[/quote]
dostum siyahın önemi yok :) sadece aman diyor geçici yatay piyasaya girbiliriz..siyahı poz.u koru olarak da algıyabilrisin, veya kısa peryotlu sisteme dönüp yatay da kaymak ekleyebilirsin taki tekrar poz. değiştirene kadar...şimdi ın yeşil yaparsam al sinyali bu herhalde ne boktan sistemmiş derler...oysaki mavi al...:..::..: deniyiym bakiimm
[QUOTE=Astatin;76819]dostum siyahın önemi yok :) sadece aman diyor geçici yatay piyasaya girbiliriz..siyahı poz.u koru olarak da algıyabilrisin, veya kısa peryotlu sisteme dönüp yatay da kaymak ekleyebilirsin taki tekrar poz. değiştirene kadar...şimdi ın yeşil yaparsam al sinyali bu herhalde ne boktan sistemmiş derler...oysaki mavi al...:..::..: deniyiym bakiimm[/QUOTE]
Siyahın ne anlama geldiğini biliyorum...Zaten maviyi yeşil yapsan dedim, al sinyalini yani...
ımf açıklması yapılmışşsa beklenti gercekleşti artık herkes biliyor en son duyup mal alan keybeder dowda bekledigim yerlere geldi