-
[B]
Dow yaptigi havanin gerisini getirmedi gorunen.
imf de olmadi. neden arti o zaman boyle yuzde DOKUZ anormal.
---
[/B]
[B]Devlet Bakanı Mehmet Şimşek: “IMF ile görüşmelere ara verildi” dedi.[/B]
Devlet Bakanı [URL="http://www.hurriyet.com.tr/index/mehmet_%C5%9Fim%C5%9Fek/"]Mehmet Şimşek[/URL], “Görüşmelere ben Davos’ta devam edeceğim daha sonraki gün ve haftalarda [CENTER][COLOR=#ffffff][B]Aysel ALP YAZIYOR[/B][/COLOR][/CENTER]
görüşmeler devam edecek” dedi.
-
[QUOTE=jelibon;76809]boşverin biz imfden, heberden artmadık zaten, vob makası saçmaydı düzeldi. şimdi yurtdışına takip devam.[/QUOTE]
EW bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. Şimdi Bnin B düşü bittiyse sanırım C yükseliş ioalcak dowda. bu yer 9087nin üstünde bir yerde mi bitecek altında mı? Buraya kadarlık kısmı teknikti aşağıdaki de merakımdan bu yükseliş 9000 üstünde bitecekse ne olacakta bitecek? Bushun ve Obamanın paketleri, sıfır faiz, şirketlere yapıaln mali yardımlar ilk 9000 yükselişinde fiyatlanmıştı. Bunun üstüne çıkmak için ekstra yeni bir olumluluk olması gerekiyor ki ben o olumluluğu bulamıyorum. [I][SIZE="1"]Aynı şeyleri merak eden varsa diye onlar da öğrensin diye burdan sorudm. Polemik yaratılmazsa memnun olurum. (Geçen sayımları kaçırdığımdan soru yanlış anlaşıldı. Aynısı olmasın. :..: )[/SIZE][/I]
-
[URL="http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10861986.asp?gid=229"]Gül'den 2-B kanununa onay[/URL]
-
imf'in olmadıgı fln yok yarında anlaşıldı diye açıklama gelmicekti zaten hazine açıklama yaptı büyük oranda anlaştık diye bunun nesi kötü ? kim bekliyor seçimden once imf anlaşması olucak diye ? bizler diyoruz "erdogan seçim öncesi kabul etmez seçimlerde zarar verir" vs diyoruz bunu yabancı yada piyasa düşünmüyormu sizce ? o yuzden yarın yıkım olmaz imf olmadı fln diye
-
[QUOTE=jerfin;76806]dün merhaba, bugün elveda... olmadı sn.seren:(
siz alışkın olmalısınız bu tarz forum tartışmalarına.. öyle hemen 1-2 kişi yüzünden pes etmek var mı..[/QUOTE]
Yok sanırım yine burada da sadece kendi konusunda yazacak. Seren I'dan [URL="http://www.voborsa.com/forum/uc-kaat-ekonomisi-t5190p6.html"] Uç kaat ekonomisi[/URL]
-
[quote=mur@t;76821]Siyahın ne anlama geldiğini biliyorum...Zaten maviyi yeşil yapsan dedim, al sinyalini yani...[/quote]
kızm@ beahhh...mavi değil laciveti dedin galiba..bende siyahı laci şeettin sandım..tamam neyse hastayım :) gerilmiyim :D:D bugün zaten sıkı bir meydan muharebesi olmuş forumda gördüğüm kadarıynan
-
[quote=VOBiX;76833][URL="http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10861986.asp?gid=229"]Gül'den 2-B kanununa onay[/URL][/quote]
yagmalayin kalan ormanlari ve yagmalanmis ormanlara tapu verin
imften gelmedi satacak birsey kalmadi bari burdan voliyi vuralim.
bu aciklamasi bu.
ne guzel degilmi !
-
[QUOTE=Dantes;76844]yagmalayin kalan ormanlari ve yagmalanmis ormanlara tapu verin
bu aciklamasi bu.
ne guzel degilmi ![/QUOTE]
2B gibi bir kanun chp nin seçim beyannamesindede vardı
-
[quote=furkan;76846]2B gibi bir kanun chp nin seçim beyannamesindede vardı[/quote]
yanlisin yaninda isterse 1000 kisi olsun yanlis yanlistir.
-
[quote=Dantes;76844]yagmalayin kalan ormanlari ve yagmalanmis ormanlara tapu verin
bu aciklamasi bu.
ne guzel degilmi ![/quote]
Devletin kamu yararını korumak amacıyla örgütlenen bir aygıt olduğu söylenir...Ama devlet aygıtı kamu yağması için örgütlenenlerin eline geçince sonuç bu oluyor..pes diyorum yahu..kimin malını kime veriyorsunuz..yağmanın bu kadar meşru olduğu bu kadar alenen yapıldığı başka hiç bir dönem olduğunu hatılamıyorum..
-
[QUOTE=Dantes;76849]yanlisin yaninda isterse 1000 kisi olsun yanlis yanlistir.[/QUOTE]
avukatlık yapmıcam ama duzgun uygulanabilirse(rantcılara peşkeş çekilmiyorsa) bence yapılması gereken birşey cunku kagıt uzerinde 2B'nin ölçütleri kanunlarla belirlenmiş.
"6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin B bendi kapsamında 1981 yılından önce orman vasfını kaybetmiş 470 bin hektar arazi ile 2.5 milyon kişinin yaşadığı 400 bin binanın sahiplerine satışını öngörüyor. "
-
[QUOTE=furkan;76852]avukatlık yapmıcam ama duzgun uygulanabilirse(rantcılara peşkeş çekilmiyorsa) bence yapılması gereken birşey cunku kagıt uzerinde 2B'nin ölçütleri kanunlarla belirlenmiş.
"6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 2. maddesinin B bendi kapsamında 1981 yılından önce orman vasfını kaybetmiş 470 bin hektar arazi ile 2.5 milyon kişinin yaşadığı 400 bin binanın sahiplerine satışını öngörüyor. "[/QUOTE]
Burada çok önceleri yağmalanmış hatta konutlaşmış, elektrik su götürülmüş, İETT seferleri bile olan ama tapuda orman oalrak görünen yerler de var sanırım.