15daklıkta 2 tane bar eksik matrikste.herkesin aynımı?
Printable View
15daklıkta 2 tane bar eksik matrikste.herkesin aynımı?
76.700 long
[QUOTE=Astatin;272581]dün sistemi satta kapatanlar için sorun değil o kadar belki (ehü) ama sistemi long kapayanlar için şu an bu veri işi tam bir felaket ve rezillik[/QUOTE]
benim long kapadıydı üvvv simdide short dedii ucun shrt ettim hastet ...
VOB: BORSAMIZ VERI YAYININDAKI SORUN GIDERILMISTIR
-MATRIKS-
ömer üründül sanki mübarek
gördüğümü bana anlatıyo
sorun giderilmedi bence barlar eksik:) refresh yapıyorum gelmiyo.günün ilk barını bu bar görüyo
Short'larım full flat... Bu çubuğun en düşüğü geçilene dek veya en azından öğleye dek daha short açmam... Bu ortamda sisteme uyma disiplininden falan söz edilemez. İndikatörler de yine yamuldu zaten kendilerini toparlamak için zamana ihtiyaçları var. Bir süre flat devam... Geceye long kalan varsa acil sabır diliyorum. :mad:
[QUOTE=al bundy;272551]bloomberg'de DDTürkiye diye bir proje yarışması var,
projeni sun mali destek verelim diyorlar...
katılmak isteyene iş fikri benden
zortikse rakip bir veri şirketi... :..:
tamamen tüketici, kullanıcı odaklı
onların taleplerini dikkate alan
3-5 yıllık verileri saklayan
modüllerinde hazır 5 dakikalık, saatlik sistem sunan bir şirket
la şaka diye yazmaya başladım
iş ciddiye bindi
ben mi katılsam yoksam .lelele[/QUOTE]
her türlü analist olurum bu projede ücret beklentisi olmadan :D:D:D
ejderlerin türk versiyonunun reklamı uzun suredır yapılıyor ancak sanırım yeterlı proje toplanamaması sebebıyle bır turlu yayın baslamadı...
Eksik barlar gelene kadar sistem sinyallerine güvenilmez... Matrikis eksik barları güncellediğinde sinyallerde değişcektir...
Bankalara fena verdiler
[quote=seçilmiş böcük;272596]Eksik barlar gelene kadar sistem sinyallerine güvenilmez... Matrikis eksik barları güncellediğinde sinyallerde değişcektir...[/quote]
Sen o barları unut bence... Bu adamların eksik tamamlamak için uğraşacağını mı sanıyorsun? Şimdi çay kahve içiyorlardır bence... :(
[QUOTE=Strategist;272592]Short'larım full flat... Bu çubuğun en düşüğü geçilene dek veya en azından öğleye dek daha short açmam... Bu ortamda sisteme uyma disiplininden falan söz edilemez. İndikatörler de yine yamuldu zaten kendilerini toparlamak için zamana ihtiyaçları var. Bir süre flat devam... Geceye long kalan varsa acil sabır diliyorum. :mad:[/QUOTE]
ben geceye longtum çarpıldım tabiki.sistem bu bar sata geçti 825ten sattım sisteme uyma adına.şimdi düşer gider 2bin puan yalan olmayalım.indikatörler cidden bu hafta fena yamuldu.saçma sapan sinyaller üretiyolar.full uyma disiplinine gelincede böyle günlerde uymak zor zaten.bu yüzden full uyamıyo kimse.kar yaparken uymak kolay.gerçi o bi kolay diil.güzel puan diyip kapatıyo insan pozu:) hiç ellememek lazım kardaykende zarardaykende.bu ay benim sistem fena çarpıldı ama şuana kadar iyi iş çıkarıyodu.full uymaya şartladım kendimi.full batmam inşallah hehehe
[quote=Kennym;272594]her türlü analist olurum bu projede ücret beklentisi olmadan :D:D:D
ejderlerin türk versiyonunun reklamı uzun suredır yapılıyor ancak sanırım yeterlı proje toplanamaması sebebıyle bır turlu yayın baslamadı...[/quote]
ben asıl ejderlerin kim olacağını merak ediyorum :D:D
76.700 den açtığım longları 77.000-77200 arasında kapatacağım.
Matriks 3 barı yedi 15 likte ve 10:00 daki barda dehşet bir hacim oluştu..
[quote=Tradeprof;272600]ben geceye longtum çarpıldım tabiki.sistem bu bar sata geçti 825ten sattım sisteme uyma adına.şimdi düşer gider 2bin puan yalan olmayalım.indikatörler cidden bu hafta fena yamuldu.saçma sapan sinyaller üretiyolar.full uyma disiplinine gelincede böyle günlerde uymak zor zaten.bu yüzden full uyamıyo kimse.kar yaparken uymak kolay.gerçi o bi kolay diil.güzel puan diyip kapatıyo insan pozu:) hiç ellememek lazım kardaykende zarardaykende.bu ay benim sistem fena çarpıldı ama şuana kadar iyi iş çıkarıyodu.full uymaya şartladım kendimi.full batmam inşallah hehehe[/quote]
5dk'lık sistemlerin bu hafta çarpılması normal. Ama 15dk'lıkların eğer çok hızlı sistem değilse sorun yaşamamış olmaları lazım. Bundan 3 hafta öncesi de 60dk'lık hızlı sistemler için VOB tarihinin en kötü haftalarından biriydi, ama 15dk'lık sistemler için sorun yoktu. Temmuz'un ortası 15dk'lık sistemler için çok zorluydu, ama 60'dk'lıklar için şiir gibiydi.
Uzun lafın kısası, bir zaman dilimindeki volatilite o zaman diliminde çalışan sistemleri çarparken diğer zaman dilimlerinde durum günlük güneşlik olabilir. Sistemi bazı volatilite koşullarında çökenler birden fazla zaman diliminde çalışan sistemleri birlikte kullanmayı düşünebilir.
112 ema direnç olabilirmi acep:) inşallah olur
yaw arkadaş, sanki amerikayı yeniden keşfedin dedik adamlara.
lan olm eloğlu yapmış.3 senedir işlem yaptığım platformda 1 kez bile sorun olmadı. 1 kez bile takılmadı. (bizimki gibi 9-5 mamuru da değil, 24 saat çalışıyor)
lan yapmayı bilmiyosun anladık, sormayı da mı bilmiyorsun bre totoş!
katrilyonların döndüğü binanın sistemine 10 tane işin uzmanı adamı getirtip oturtmaktan aciz kurum deyince de suç oluyo demi.
töbe töbeeee...:mad:
Garan 8100 kademesi baya bi işlem hacmiyle yıkıldı.
forex2000 de veriler eksik..ne olacak şimdi.
[QUOTE=unlimitted;272601]ben asıl ejderlerin kim olacağını merak ediyorum :D:D[/QUOTE]
tuncay özilhan kesin bulunur bence.. bunun yanı sıra Ali sabancı geliyor aklıma.. koç grubundan da bir kişi olabilir.. ferit şahenk de olabilir :)
[quote=abka;272613]forex2000 de veriler eksik..ne olacak şimdi.[/quote]
O veriler geri gelmez. Elimizdekiyle devam edeceğiz. 15dk'lıkta ilk barın en düşüğünün geçilmesini tekrar short'a girme nedeni olarak kabul ettim. Tepecek olsa ikinci barda oluşan gap'i kapatma yönünde hamle yapardı diye düşündüm. Madem indikatörler göçtü, biz de sadece fiyata bakarız. Atalarımız dedelerimiz zamanında indikatör, ortalama falan mı vardı? :)
dün geceye kaldığım shortlarımı sırf sabahki bu sistem dandikliği yüzünden korkudan 975'ten kapattım.
gerçekten geceye long kalan adam şimdi ne dese haklı...rezilliğin arapçası resmen.
ben merak ediyorum, bunlar televizyona filan çıktığında Allahın kulu neden "gelişmiş ülkelerdeki sistemlerde böyle bir arıza olduğunu bugüne kadar hiç duymadık, nasıl yapmışlar baktınız mı" diye sormaz...
450 den longlar arttırılır...
[quote=Kennym;272620]tuncay özilhan kesin bulunur bence.. bunun yanı sıra Ali sabancı geliyor aklıma.. koç grubundan da bir kişi olabilir.. ferit şahenk de olabilir :)[/quote]
bahsettiğin adamlardan bir tanesi ile bir ortamda sohbet ettik.
ben o yarışmaya katılsam ve o herif bana "bla bla bla, i'm out" dese, tam senden beklediğim cevap derdim heralde. :D
Böyle olsa ne güzel bir görüntü olur ama.... Kitaplara geçecek bir OBO ve sonrasında şelale... :)
üfff havyani satıyorlar... şaka gibi resmen...
76,250 long.
Veriler güncellendi ...zistemciler dikkat...
Son short'lar da full flat... Ben gidip biraz hava alayım, DAX 6100'e geldi, deper buralardan gibime geliyor.. Sonra yukarıdan yine short'larım ve artık sisteme uymaya geri dönerim... Bunun gibi günlerde long yasağım var...
[QUOTE=seçilmiş böcük;272641]Veriler güncellendi ...zistemciler dikkat...[/QUOTE]
saat 10 dan önceki veriler bende gelmiyor.
yaw kenim, şimdi düşündüm de bizim DDT versiyonunu.
hani ingiliz versiyonunda "hi john" diyo mesela ordaki dragonlardan birisi.
eleman da "hi pitır" diyo.
bizdekini düşünsene:
-selam unlimitted.
-selam ayhan! :D:D
Sistemi dün açılış rallisini saymazsak günün en düşüğünden short açtı diye çok hırpalamıştım, bir bildiği varmış. Kendisinden özür dilerim... İndikatör camiası şu travmayı bir atlatsın, sisteme uymaya devam edeceğim... :)
fiyat 76900 seviyelerinde apsd -2500 idi.. ordan itibaren 76200 e kadar apsd 4500 seviyesine geldi ki bu da bu aralıkta 7000 poz açılmıştır demektir.. bunun buyuk kısmını agresif olarak Garanti Short açtı... garanti cok mu akıllı ??
[quote=Kennym;272649]fiyat 76900 seviyelerinde apsd -2500 idi.. ordan itibaren 76200 e kadar apsd 4500 seviyesine geldi ki bu da bu aralıkta 7000 poz açılmıştır demektir.. bunun buyuk kısmını agresif olarak Garanti Short açtı... garanti cok mu akıllı ??[/quote]
Genelde trend sonlarına Garanti imza atar ama dur bakalım... Toplarlanma ve bir sonraki düşüş nereye kadar olacak, o önemli... 77.000'in üzerine tekrar çıkamazsa trendin döndüğüne inanmaya başlarım...
[QUOTE=oguzhan;272646]saat 10 dan önceki veriler bende gelmiyor.[/QUOTE]
Bendeki eksik barların hepsi tamamlandı
HPY nerdesin senin çizgiler ne diyor sanırım 75*** lere gelicez ;)
stop ettim artık gökyüzüne çıkabilir. birde pala denen kişinin olmadığını söyleyenlere peeehhhhhhh diyorum
[quote=seçilmiş böcük;272651]Bendeki eksik barların hepsi tamamlandı[/quote]
Hangi platformu kullaniyorsunuz matriks mi ,foreks mi
Matriks kullaniyorum refresh etmeme rağmen ilk bar saat 10 da basliyor
[QUOTE=Kennym;272620]tuncay özilhan kesin bulunur bence.. bunun yanı sıra Ali sabancı geliyor aklıma.. koç grubundan da bir kişi olabilir.. ferit şahenk de olabilir :)[/QUOTE]
aileden zengin kimse yok
geçenlerde habertürk te kimler oldukları yazmıştı...
[QUOTE=seçilmiş böcük;272651]Bendeki eksik barların hepsi tamamlandı[/QUOTE]
Bendekiler tamamlanmıyor matriksi aç kapa yaptım sunucudan tüm verileri güncelle dedim gene saat 10 dan öncesi yok.