2.600 puan + makas gün sonu kapanış tahminim var, kayıtlara geçilsin.
Printable View
2.600 puan + makas gün sonu kapanış tahminim var, kayıtlara geçilsin.
hem usdtry de üst bol band, hem xu30 da alt band, artık mani değil..her türlü giderimm var yukarı aşşa diyorlar..farkındayız deil mi
[quote=excali;458887]Günaydın,
Ünsüz bir viyop treydırına göre "Açılışı Estetükler, Kapanışı excaliler yapar"mış.
Öğleden sonra Gaçınırız bence...:::[/quote]
[quote=aslan;458893]2.600 puan + makas gün sonu kapanış tahminim var, kayıtlara geçilsin.[/quote]
gorkutmayın adamı argadaş yaw..şurda süper bir red sunrise olmuş..bi tadını çıkaraydık..sonra gorkuturdunuz..böğğğüü
[quote=Astatin;458898]hem usdtry de üst bol band, hem xu30 da alt band, artık mani değil..her türlü giderimm var yukarı aşşa diyorlar..farkındayız deil mi[/quote]
Besililer ne diyor?
şş bak hele...gayet samimi söylüyorum yaw.. ben de bi %1 falan eksi açar sonra alabilir diye düşünüyordum... yani ben de bile hafif long oryantasyon ayarı verdiydi herif... yani diyorum... illüzyonn gralını mı yaptı... bilemedim
[quote=Astatin;458899]gorkutmayın adamı argadaş yaw..şurda süper bir red sunrise olmuş..bi tadını çıkaraydık..sonra gorkuturdunuz..böğğğüü[/quote]
Proce varr...Uzaylı zor durumda....:..:
acaba o aradığımız okazyon bu mu saruman..misal kapat burdan yvade şortları sonra 1500 puan yukarı yapsın :) ordan bi dah aaç veya tırsıp açma..kafan rahat kalsın filan..yok yok... "-30,000 by Sazan Gral Teknik Analiz, Sponsored by Biroje Makro Analiz" scenario live
peee... 5-15-60 dklık indikler gap sonrası sapıttığı için...o kadar...sapıttığı için yani
[quote=Astatin;458898]hem usdtry de üst bol band, hem xu30 da alt band, artık mani değil..her türlü giderimm var yukarı aşşa diyorlar..farkındayız deil mi[/quote]
cuma ve dün fiyatı yukarı dürtükleyen boll band, artık müsaitim buyur gel şehvetli dakikalara diyor olabilir %4-5 e kadar kınamaz yani......olmayabilir de:p
[IMG]http://i44.tinypic.com/10o4jmh.png[/IMG]
hacılar..şinci bu dolar hakkaten dolar mı yoksa dolamaz mı?
[QUOTE=Astatin;458910]hacılar..şinci bu dolar hakkaten dolar mı yoksa dolamaz mı?[/QUOTE]
vay be..gördü sonunda :eek:
[quote=flexy;458916]vay be..gördü sonunda :eek:[/quote]
hatırlarmısın bir zamanlar............:..:
filex..5 dklıkda tobo gösteriyolay...ama bu tobo, düşüş akımındna hemen sonra oluştuğunda çalışmıyormuydu neydi genelde...
Eveettt,, Goçlar, Yiğitler, Goçyiğitler;
Düşmanın soluğunun sizin kılıçlarınıza is brakacak derecede düşmanla göğüs göğüse yakın çarpışılacağı, kaybedenin bir kaç günlüğüne yaraları ile başbaşa kalacağı, ya boğaların koşmanın engellenemez olduğu ovalara akacağı yada ayuların boğaları puslu fangorn ormanlarının derinliklerinde, nasıl öldüklerini anlamayacakları bir hızda erenlerine kavuşturacağı bir savaşın eşiğindeyik...Ayu kardeşlerim; ne zama ki yüreğinizde bir korku yeşermeye başlar, o zaman "piroce" ve "-30,000 by sazangral" şiarlarını aklınıza getiresiniz ki yüreğinizdeki o korku gözlerinize vurmasın..Bilesiniz ki düşnaın gözünde gorkuyu her kim ilk görürse bu cengin galibi o olacaktır..
(Şaka la şaka..Akıllı oynamak lazım..Riski abartmamk lazım..Her koyun kendi bacağındna asılır..maksat koyun olmamak...he)...Selam sana ey şanlı brakisefal...Günbatımınız, gündoğumu gibi boğa kanı ile kızıla boyanmış olsun...
Dolar yeni tepe yaparken bu niye dip yenilemedi şimdi. :)
[QUOTE=Astatin;458918]filex..5 dklıkda tobo gösteriyolay...ama bu tobo, düşüş akımındna hemen sonra oluştuğunda çalışmıyormuydu neydi genelde...[/QUOTE]
patron, 5dk çok kısa yaw..en azından 60dk bakmak lazım.
[IMG]http://i44.tinypic.com/2yl1an5.jpg[/IMG].......(günsonunda rezil olmak var ama..)bööğğ
aha üflediler :)
candy crash da acil can lazım...vob a takıldı gözler hatalı bir iki hareket yapatık..can verebilecek olan varsa feyizbuktan arkadşa olarak ekliimm:::
ula şu oyunu yazann var ya..ta....
[quote=Astatin;458908]cuma ve dün fiyatı yukarı dürtükleyen boll band, [B]artık müsaitim buyur gel şehvetli dakikalara diyor olabilir %4-5 e kadar kınamaz yani......[/B]olmayabilir de:p
[IMG]http://i44.tinypic.com/10o4jmh.png[/IMG][/quote]
[quote=flexy;458926]aha üflediler :)[/quote]
eee şeyy.hatırlarmısın bir zamanlar...:..:
[IMG]http://i44.tinypic.com/dzkmp.jpg[/IMG]
bir de totem yapak da taban olsun bari
Kara kıs avulumga kelgende
Kültüldegen kar yerge tüsgende
Dombıramdı alarman
Yürek sazım çalarman
Kaygırgandı eş aytbam
Dombıra sazım estgen ataylar
Manes[URL="http://akor.ws/"][COLOR=#0000ff]i[/COLOR][/URL]ne es bergen anaylar
Estgenine oy berip
Yüreklerge ses berip
Köz yastı kızganmaslar
Nogaydın kaygı sansız kününde
Batirler yuklamagan kününde
Yüreklerin kötergen
Sogıslarda küş bergen
Köptü körgen Dombıra…
kısaların az bi kısmını +150 puan okazyonla ekime taşıdık binaenaleyhh....
filex; hazine başganın ihale sonuçları kaçta açıklanacak bögün
[QUOTE=Astatin;458927]candy crash da acil can lazım...vob a takıldı gözler hatalı bir iki hareket yapatık..can verebilecek olan varsa feyizbuktan arkadşa olarak ekliimm:::
ula şu oyunu yazann var ya..ta....[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng
hacıex besililer ne diyor diye sorduydu...dün izlemedim ama geçen hafta iki tane çok heşhır iki kurumun iki besilisi; 65-67 aralığına gelmeden alım rsikli demişti..ben onlar böyle deyince hep şunu derim: o zaman ya oraya kadar düşmeden yukarı döner, yada orayı da delip geçer aşşa..hülülü
[QUOTE=Astatin;458936]kısaların az bi kısmını +150 puan okazyonla ekime taşıdık binaenaleyhh....
[B]filex; hazine başganın ihale sonuçları kaçta açıklanacak bögün[/B][/QUOTE]
bulamadım :(
yannız kıllankıyorda deilm....yvadede kapanan ap sayısının kat ve kat fazlası açılıyor ekim vadede...dün de öyle olduydu...eüzü
[quote=flexy;458937].dng.dng.dng.dng[/quote]
oyunda bşr undo tuşu olsa iyiydi:::
%8 düşer miyiz hacı?
ekim vade, 13000 kontrat işlem var...apsd si.. 8000..vay **
[URL="https://twitter.com/search?q=%23direnodt%C3%BC&src=hash"]#[B]direnodtü[/B][/URL] [URL="https://twitter.com/search?q=%23direnODT%C3%9Corman%C4%B1&src=hash"]#[B][B]direnODTÜormanı[/B][/B][/URL] ODTÜ bugün de "Tayyip'i alana Melih Gökçek bedava" sloganıyla güne başlıyor ;) [URL="http://t.co/ofHIqR48JH"]pic.twitter.com/ofHIqR48JH[/URL]
79xxx li endkesi (xu30) taaa 17/08/2012 de görmüşüz...tekrar görsek iyiydi
döğğüü..60 dklıkda hiç bir barı öncekine göre artı kapatmasak eyiydi..yoksa stres yapar..bollingersel ve pupusal olaylar
hacı, başgan kur tehlike oluşturmuyor rahat olun diyo :)
[quote=flexy;458959]hacı, başgan kur tehlike oluşturmuyor rahat olun diyo :)[/quote]
ben rahatım şahsen:p
[quote=Astatin;458957]79xxx li endkesi (xu30) taaa 17/08/2012 de görmüşüz...tekrar görsek iyiydi[/quote]
iyi ne demek mikemmel olur..edit:kolbastıya başladı ya laaa
gurtar bizi filex..saldırıyolay
forumda tık yok..e bari totem yapalım..81800 den vurdum dombırayı
Kara kıs avulumga kelgende
Kültüldegen kar yerge tüsgende
Dombıramdı alarman
Yürek sazım çalarman
Kaygırgandı eş aytbam
Dombıra sazım estgen ataylar
Manes[URL="http://akor.ws/"][COLOR=#0000ff]i[/COLOR][/URL]ne es bergen anaylar
Estgenine oy berip
Yüreklerge ses berip
Köz yastı kızganmaslar
Nogaydın kaygı sansız kününde
Batirler yuklamagan kününde
Yüreklerin kötergen
Sogıslarda küş bergen
Köptü körgen Dombıra…
başbakanın talimatıyla polis devleti
[B]» İZİNSİZ GÖZALTI:[/B] Mevcut durumda suçüstü hâli dışında, savcının bilgisi dışında gözaltına alma-yakalama yetkisi bulunmayan polise, 24 veya 48 saat süreyle savcı izni olmadan gözaltı yetkisi tanınacak.
[B]» POLİSE DOKUNAN YANACAK:[/B] Kamu görevlilerinepolise/ jandarmaya- direnmegörevini yapmasını engellemeye çalışma, kamu malına zarar verme ve güvenlik görevlilerine taş-şişe vb. cisimler atılmasıyla ilgili suçlara verilen cezalar artırılacak.
[B]» HERKES TUTUKLU:[/B] Aynı şekilde, büyük protestolarda hemen tüm göstericiler hakkındaki davalarda işletilen bu suçlarla ilgili verilecek cezaların adli kontrol kapsamı dışında tutulması yoluna da gidileceği öne sürüldü.
[B]» ÖLÇÜSÜZ GÖZALTI:[/B] Hükümetin yeni yasama yılında meclise getireceği konuşulan düzenleme bu içerikte yasalaşırsa, bu soruşturmalarda adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak da neredeyse olanaksız hale gelecek.
[QUOTE=tutku;458971]başbakanın talimatıyla polis devleti
[B]» İZİNSİZ GÖZALTI:[/B] Mevcut durumda suçüstü hâli dışında, savcının bilgisi dışında gözaltına alma-yakalama yetkisi bulunmayan polise, 24 veya 48 saat süreyle savcı izni olmadan gözaltı yetkisi tanınacak.
[U][B]» POLİSE DOKUNAN YANACAK:[/B] Kamu görevlilerinepolise/ jandarmaya- direnmegörevini yapmasını engellemeye çalışma, kamu malına zarar verme ve güvenlik görevlilerine taş-şişe vb. cisimler atılmasıyla ilgili suçlara verilen cezalar artırılacak.[/U]
[B]» HERKES TUTUKLU:[/B] Aynı şekilde, büyük protestolarda hemen tüm göstericiler hakkındaki davalarda işletilen bu suçlarla ilgili verilecek cezaların adli kontrol kapsamı dışında tutulması yoluna da gidileceği öne sürüldü.
[B]» ÖLÇÜSÜZ GÖZALTI:[/B] Hükümetin yeni yasama yılında meclise getireceği konuşulan düzenleme bu içerikte yasalaşırsa, bu soruşturmalarda adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak da neredeyse olanaksız hale gelecek.[/QUOTE]
Habercilerin şu başlık huyu hiç değimicek.Polis,jandarma,kamu görevlilerinin görev yapmasını engellemek zaten şuç değil mi?Öyle bi hale getirmişler ki, sadece polislere ekstra dokunulmazlık getirmişler gibi okunuyo ilk başta..İşte bundan haberlere falan bakmıyorum yaw.