-
[quote=marakes;76965]günaydın ..
garan 33500 e kadar basıp kenara çekildi..bugunun ne kadar enteresan olcagı vob açılışından bellı oldu[/quote]
neden 33500?
33500 altında sistem SAT sinyali oluşturur.
Belli olsaydı sanki daha aşağıya kadar indirir (mi ?)
-
Piyasa gücünü koruyor aman dikkat.
-
[quote=hexa;76963]Astatincim son olarak bir de eur-usd yorumu alsak? :D[/quote]
Pek son olcakmış gibi gelmedi bana ama :) Dün akşam dediğim gibi 1.3250 öneli direnç yeresi.Ama üzerinde kalırsa ralli olur..1.3425 ve 1.36 yapabilir..Aşağıda 1.3050 destek
-
[quote=bonnie;76966]neden 33500?
33500 altında sistem SAT sinyali oluşturur.
Belli olsaydı sanki daha aşağıya kadar indirir (mi ?)[/quote]
zaten bu basma değildi.cunku bı muddet 34300 lerı bile gördü vob..mal verme degıl de gördük demek içindi ..tabi ben teknik olarak rakamları o kadar bilemedıgım için rakama göre yorum yapabiliyorum:)
-
Dolarda 1.63 den tepkıye long olunabılır, Vobda 34.150 tepkı satısı olabılır.
Tepkı bılıyorsunuz trend tersı demektır,ve tehlıkelıdır.
-
dışardan paramda geçti ölümüne uzun poz devam
-
sn teo daha iyi bilir ama. bir cirak olarak diyebilirimki
market profile gore value areanin disina sarkmaya calisiyor genel gorunum olarak buda kisa vadecilerde top uzun vadecilere ve satis yonunde bir baski getirecek gibi gozukuyor.
-
-
---stopajın ne zaman kalkacağı hakkında yeni bilgisi olan var mı?...
---yapılan stopaj kesintilerini manuel olarak yapmaya gerek var mı,yoksa aracı kuruma güvenmek mi lazım.X aracı kurumunda 10 gün önce stopaj iki kere kesilmiş,müşterilerin itirazı ile durum ancak farkedilmiş...
-
[quote=abka;76975]---stopajın ne zaman kalkacağı hakkında yeni bilgisi olan var mı?...
---yapılan stopaj kesintilerini manuel olarak yapmaya gerek var mı,yoksa aracı kuruma güvenmek mi lazım.X aracı kurumunda 10 gün önce stopaj iki kere kesilmiş,müşterilerin itirazı ile durum ancak farkedilmiş...[/quote]
finansinvest gibi kurumlarda birakin stopajdan baska isimlerle bir suru kesinti oluyor insan bunlari takip ederken borsa gibi basi donuyor dikkat. bir de dunya para tutuyor telekom gibi birde hizmet verseler icim gam yemez.
-
Akp kapatılacakmı kapatılmayacakmı vs derken uçmuştuk şimdide imf de aynı şeyi yapıyorlar
-
sn seren piyasayi IYM tutuyor gibi ne dersiniz.