Kendisi offline gelince cevap verir.
Printable View
Kendisi offline gelince cevap verir.
sindi dikat olma gerek.
cunki systems
5 dakk long 15 dkak long gun long sinyal..
sindi nerdeyiz ?
yukarya icun 34300 üstesi gerek.. 34300 üstesi oldumu ilk potans 35500 yeresi
34300 asayasında alt peryots dikat eyer alt peryot short signal gelir. alt peryot gore bakan traders realize akım baslatır.
bu realize akımı eyer 32800 yeresi civara kadar olur bu normal olur amma asayasında terkar short yonde malyet etme baslar..
Görünüşe göre ikinci seans yön belli olacak, şimdilik yataya taktılar kafayı, yurtdışı falan hikaye bu sıralar, akşama 33000 seviyelerinde bir kapanış normal olur kanaatindeyim, fazla ralli heyecanı kalbe dokunur dikkat:) saygılar.
cnbce de erdal saglam konusuyo..tavsıye ederim yeterınce gerçekci..
Başbakan Erdoğan IMF ile görüşmelere 10 gün ara verildiğini söyledi. cnbc-e
[QUOTE=selçuklu;76986]günlükler al vermedi o yüzden herşey olabilir . şimdi temkinli olmak gerekir .. . esaslı ralli için günlüklerin al vemesi lazım o zaman 40000ler konuşabilirz.. 5-15-30-60 alda .. cumadan uzunlarla devam ... longcover ve short açma yerim 5 dk sat sinyali olacak ...[/QUOTE]
33675 ten longcover ve short ...
[QUOTE=clark;76733]34400 bana göre önemli bir direnç noktasıydı şahsen bugun oranın yanından bile gececegimizi düşünmüyodum,panik alımlarla vob spot varkı %4 oranında degişim gösterdi dow un bugun kapanış itabiriyle piyasları ters köşe yapıp tekrar 8050 nin biraz üzerinde kapatmasını bekliyorum[/QUOTE]
Bu dalga bana yaradı .lelele
6 dakika daha bu seviyelerde kalırsak benimde sistemler short olucak
450 den short dedi 12:00 da
Yetkililer seçim öncesinde niyet mektubunun gönderileceği kanaatindeymiş. Bu yetkilileri bir tenhada kıstırabilsem...
yetkiler short açıp haberı de verdiler bence.baska bı anlamı yok
temkinli bekleyişe devam 33,000 altı kısa pozda rahat olurum .. 33675 kısa devam şimdilik ..
[QUOTE=hexen;76994]sindi dikat olma gerek.
cunki systems
5 dakk long 15 dkak long gun long sinyal..
sindi nerdeyiz ?
yukarya icun 34300 üstesi gerek.. 34300 üstesi oldumu ilk potans 35500 yeresi
34300 asayasında alt peryots dikat eyer alt peryot short signal gelir. alt peryot gore bakan traders realize akım baslatır.
bu realize akımı eyer 32800 yeresi civara kadar olur bu normal olur amma asayasında terkar short yonde malyet etme baslar..[/QUOTE]
baba evet realize akımı baslatıyor alt periyota gore trade edenler bende 800 longları 750 kapadım ama hemen short acamadım :(