-
[quote=unlimitted;192131]ekskali, bugün zirveyi çok pis avlayacakmışım gibi bir his var içimde...
sattığım noktadan 25 puan üzerini görmeyebilir...hatta sattığım noktadan son satan kişi ben bile olabilirim...
o derece nokta atışı..!
sen hiç 1.200 metreden tek atışla 1 lira deldin mi ekskali? :cool::..:[/quote]
nokta atışına gerenk yok benim dünkü yaptığım gibi yapsan hergün yeter.dng%10 kardayken karı almayıp %10 zararda günü kapat :::sabah %10u sana geri versin sevindirik ol .leleleama gene karı alma bu böyle sürüp gitsin macera olsun işte:cool:
-
Hikaye akşama çakarlar yukarı zor gider.
-
5 lik 475 altında satışta, henüz 10 sıçramadı
-
Seviyorum bunu..Ne zaman ekrana cıksa palanın gozleri kamaşıyor kırmızılaşıyor..Anında dosuyor çimentoları :)
Amele palam benim..Şantiyemim işcisi olucan..:)
-
[quote=indregandi;192150]5 lik 475 altında satışta, henüz 10 sıçramadı[/quote]
10,15,20, şimdilik alışta,
60 satışta,
resterasyon çalışmaları devam ediyor,....
-
hammal...mallar elinde kalakaldın deelmi....oh olsun sana beter ol............kerizzzzzzzz
-
5, 15, 60 lık ağa satışta, 10,20,30 ağaları alışta,
-
Bugun bulunmaz fırsat malı devretmek için..Yon belli oldu..hER yer yeşil..Dose doseyebildigin kadar..
işc koc gibi kaatlar zirve yapıyor..endex yerinde..Bir akbank giderse o zaman plan bozulur..70.000 stoploss um..
-
Eğer ağa bu bölümü, alış yönünde tamamlarsa long olurum,
-
[quote=KIZILAGA;192155]Bugun bulunmaz fırsat malı devretmek için..Yon belli oldu..hER yer yeşil..Dose doseyebildigin kadar..
işc koc gibi kaatlar zirve yapıyor..endex yerinde..Bir akbank giderse o zaman plan bozulur..70.000 stoploss um..[/quote]
devredecek adam yok,......
-
kim betonluyo yaw a*** bu havada beton tutmaz:) hava bile eksi değil ama makas eksi 200:)
-
5,15,20,30(çekimser),60 satışta,
-
[quote=Astatin;192142]ne öyle 600 den 500 lot alış bi havalar bi cakalar falan[/quote]
Oraya çıkıp,Şortuna bakıyorlar milletin,pis dikizciler...:::::::::
-
[quote=indregandi;192159]5,15,20,30(çekimser),60 satışta,[/quote]
ama dünde 30,60 satıştaydı, bu yeni durum deyil yani, şu an indikler satıştayken fiyatlar alışta, dünkü kapanış 700 dü çünkü,.......bu durum belli olana kadar, poza girilmemeli,
-
Sarışınım,bombam afetim,açtı kollarını bana geliyor...:)
Kütahyanın pınarları akışır
Devriyeler kol kol olmuş bakışır
[URL]http://canliklip.com/klip-izle-6071-zara-kutahyanin-pinarlari.html[/URL]
-
sarı kafalar dağıldı yav.....bizimki hala kuyrugu dik tutuyor...
-
long kışkırtılmalı, bu nereden olur, boa nın ot yiyeceği fiyatlardan,
-
istop ve kısa güzel tokat yiyorum bugün ...üüüüüüüüüüüüüüü
-
destek 67800 de, çok sağlam deyil ama referanstır,
-
Sazan SW'de 475'den açtığı shortların yarısını 250'de kapar. Yarısı devam.
-
evlerinde lambaları yanıyor..köz köz olmuş şortlarım yaşıyor......ehuehuee
-
67800 kırılmassa eğer, bu güne 1100 puvanlık aralık var, 67800-68900
-
Ben uzunlarima 250`den biraz ekledim. Ancak stopumu da cok yakina cektim...
-
600 short 275 kapa ve 275 long
-
bana kalırsa kapanışa kadar bu deyyusa bulaşılmaz....deli dana gibi ne yapacağını şaşırmış vaziyette....herkesi doğrar bugün bu....
-
Göstergelerim referans noktalarina, fiyat da takip ettigim ortalamalara yapisti...
Ayrica hacim de düsük.
Umarim hizla hareket edecegi yöne biz de katilabiliriz...
-
Aralıklarımız şöle,
66600, 67850, 68750, 69700,
ahanda 30 luk graf,
[URL=http://img269.imageshack.us/i/53282326.png/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/1673/53282326.png[/IMG][/URL]
-
[quote=SaNCaKTaR;192173]600 short 275 kapa ve 275 long[/quote]
pALADAN KOPARILAN HER PUAN HELALDİR bOL kAZANCLAR
-
[QUOTE=selçuklu;192165]istop ve kısa güzel tokat yiyorum bugün ...üüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
selcuklum...bögün ters indik olma yolunda hızla ilerliyorsun ....he he
-
[quote=adalı54;192179]pALADAN KOPARILAN HER PUAN HELALDİR bOL kAZANCLAR[/quote]
Ha ha ha,palanın belediye kepçesiyle aldıklarını,çorba kepçesiyle alacaz,zor dostum zoooor...sevilmeden sevmek...onu birbaşkasının yanında görmek...:::
-
Buralardan güc toplayıp bir yukarı hareketmi başlatacak acaba demekten kendimi almıyorum
-
[quote=adalı54;192179]pALADAN KOPARILAN HER PUAN HELALDİR bOL kAZANCLAR[/quote]
teşekkür ederim.. bilmukabele..... dışarsı bozuyor ama 200 ustunde longlar gol olur 200 altı şhort gol olur...stop 200 altı
-
[quote=EMEKDAR;192181]Ha ha ha,palanın belediye kepçesiyle aldıklarını,çorba kepçesiyle alacaz,zor dostum zoooor...sevilmeden sevmek...onu birbaşkasının yanında görmek...:::[/quote]
Gerilla savaşı bu patron daima yapılırsa en güclü orduları bile yıpratır :D
-
[quote=SaNCaKTaR;192183]teşekkür ederim.. bilmukabele..... dışarsı bozuyor ama 200 ustunde longlar gol olur 200 altı şhort gol olur...stop 200 altı[/quote]
Hangi fotbolu oynadığınıza bağlı,amerikyanmı,alamanmı,arcantinmi Türkmü nekine...:::
-
[QUOTE=eksper;192180]selcuklum...bögün ters indik olma yolunda hızla ilerliyorsun ....he he[/QUOTE]
son poz kısa bilginize ... üüüüüüüüü
-
[quote=EMEKDAR;192146]Unlum,keskin nişancım,delikçi memedim...
1200 m de parayamı[B] atıyorsun t[/B]abancayla alnının ortasına sağ kaş,sol kaş,burun diye üçgen yapsana....:::[/quote]
he paraya atıyom da, 1200 metre menzili olan tabanca olur mu emekTarım daimi ayum cahilim ahmetim. :)))
-
aslan sistem 20 dak..500den sattım bende..20 takke al verse alcam
-
hazır 300 puan kardayken kapatsakmı yaww...ü[url]www..nesye[/url] YYGDD..YYSD
-
[QUOTE=selçuklu;192186]son poz kısa bilginize ... üüüüüüüüü[/QUOTE]
ilk fırsatta lönk acalım o zaman ahali....selcuklu cortlamış....he he he
-
[quote=QUEEN;192188]aslan sistem 20 dak..500den sattım bende..20 takke al verse alcam[/quote]
KUVIN apla;
Bu yeni avatar ve bu yeni sistem sana yaradı valla..Çok esprili ve havalı olmuşsun... eyle bi havalar filan.kom.kom