-
[QUOTE=hexen;77029]seren bende 32575 yeresine denk kanal dolayı realiz akım burya kadar normal olur.. 32575 asayası long icun tehlikeli olur ondan 33800 malyet shorts realiz ettim 32575 long ettim[/QUOTE]
[QUOTE=SEREN I;77031]seninle aynı lisanı konuşuyoruz..beynelmilel lisan..bende aynısını yaptım....sanki birbirimizi görüyoruz....hayret.....ama grafiklerde herşey var dimi sn hexen....[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;77036]cunki duygusuz graf bakyosun sende +.
sindi bizim onumuzde system gore harket eden traders var onlar 33750 beri yukardan short tutyor cunki onlara daha realiz sinyal gelmedi..
biz gibi teknik bakan traders sebeple onlara realiz sinyal gelme olur.. 32575 teknk traders long ettik savunduk sindi bizim gibi dusunen trader cok sayıda varsa yukarya min 33500 yeresine akım baslatcayız eyer system bakan traders korkar bu harket terkar 34300 yeresine gider..
amma 32500 asayasında duygusuz long vaszgecceyim ben[/QUOTE]
[QUOTE=SEREN I;77035]seansta grafik koyamıorum..ama 30 dk.lı grafik..tepki ardından OBO tehditi yapıyor....
bu tehdit 33500 yukarı geçilmeden bitmez...yani bitmeyecek.........[/QUOTE]
[QUOTE=SEREN I;77034]tepki...süreye bağlı azalır...şimdi 33250....hedefi...ama 33500..yukarı geçilmezse market aşağı..bana göre geçilmesi için sebeb yok....[/QUOTE]
sn SEREN ve hexenin başka toikteki yazıları
-
bu arada 32550..den döndük..tepkinin boyunu izleyelim........
-
aldığım pozları yaptığım işlemleri paylaşıyorum .. istenirse yazmam ... boşa yazmayayım yani .. :)
-
stoploss ..um 32425....
lastik patlar....şöför atlar.....
-
Sahte kırılım gerçekleşmiş, tekrar 32.775 uzerıne bar kapanısı olarak attıgı ıcın shortlar kapanmıstır.Longa dönülmüştür.
-
sn SEREN sn hexen baba sizleri kutlarım grafiklerle dansınız cok hoş :)
-
[quote=selçuklu;77040]aldığım pozları yaptığım işlemleri paylaşıyorum .. istenirse yazmam ... boşa yazmayayım yani .. :)[/quote]
kendi adıma yazmanızı isterim.faydalı oluyor.
-
-
[QUOTE=selçuklu;77040]aldığım pozları yaptığım işlemleri paylaşıyorum .. istenirse yazmam ... boşa yazmayayım yani .. :)[/QUOTE]
yok abi yaz sen en azından benim icin kendi sinyallerimin teyidi gibi oluyor daha rahat giriyorum pozisyona :) +.
-
32600 longlar 32950 kapatıldı........
-
33200. ve 33500 üstü long olurum...OBO gözümü alıyor........
-
Yataya geçtik sanırım, saygılar.