69bin o.v. direnç geçilirse hareket hız kazanabilir...
Printable View
69bin o.v. direnç geçilirse hareket hız kazanabilir...
[QUOTE=Rooks;192262]68650nin üstüne kadar longlara güvenmem.68000 in altıda kadarshortlara güvenmem.arası gri bölge gibi duranzi[/QUOTE]
eveeet 650 kırıldı.merakla bekliyorum bir flatos olarak...
iş 6.75 aranti 6.45 garanti işi yakalarsa zirvelerden zirve beğenelim.akkız da boş durmaz tabi bu arada
[QUOTE=unlimitted;192254]ben. :D
dünkü kısacıları uyuşturdu...
[COLOR="Red"]bugün de bol miktarda taze kısacı düştü eline[/COLOR].:rolleyes:[/QUOTE]
.brv.brv.brv
yatacak yerin yok pala... allahtan erken uyandık da 400 den uzadık..
imf kırbacı patladı yine, mikrofon tutmaları yeterli,
hadi geçmiş olsun 800 gitti long devam
[QUOTE=Cerphin;192269]evet sayın seyirciler, pala 70.000 e yöneldi.. vazgeçmezse tabi..:..:.dng[/QUOTE]
75000 olsun apla .. emergency please .. ::::::
EFG deLLamaları tv lere çıkıp satıyoruz diyor ama paso alıyor.... çok uyanık bunlar şimdi değilmi...?
Şu imf den artık kusmak geldi, lanet olsun artık olacaksa olsun olmayacaksa olmasın... Tam bir yıldır imf ile yatıp imf ile kalkıyoruz...
250-300'lerden long'layanlar kar satışına geçti... Bunları fazla düşmeden absorbe edebilirse önü açık...
[quote=Cerphin;192280]yatacak yerin yok pala... allahtan erken uyandık da 400 den uzadık..[/quote]
tam soracaktım inşallah uyanıp katılmışsındır diye...brv
benim dip işi tamam...
zirve işi bu kadar kolay olmayacak gibime geliyor. .boks.
Bence 850`nin üzerine gecip orada kalabilirsek, 69700 hedef olur...
Off bu Matriks gene yavasladi hizli hareketlerle! Oysa sadece iki graf ve bir sistem var su anda!:(
775-675 shotr,.......lipskinin mikrofonu soğuyana kadar, bunlar adama bildiğini unuttururlar valla,
68600 altına kalıcı gelirsek mikrofon lipskiye........aksi bize,.....
Credit shov devam ediyor dikkatli olmak lazım efg den daha tehlikeli olduğu bilinir geçmiş yıllarda:)
way**...laynn yarım saat yemeğe gittim geldim..bu ne leeeeeeeyyyymmmmmmm...kaldı kısalar elde...way**
Ben de istemiyorum, Pala'ya, manipulasyona vs. inanmayı ama adamlar sabahtan beri eksi makas ile çaktırmadan dünkü kapanışa göre +1.000 puan koydular...
725-750 flat...
Ancak 900`lerin üzerine cikarsa tekrar alacagim...
kapanış tahminim 72,575 kayıda geçsin ...
[QUOTE=eksper;192264]bak ne oldu kennym...pala sana aslında parayı verdi sen gene panik yapıp alamadın parayı....hadi şimdi ac uzunuda göreyim...bu sana bir ders daha olsun....[/QUOTE]
yav hocam benım sorunum stopp loss denen illet.. gerci illet mi buyuk bi garantimi o konuda kesın konusmak ıstemıyorum.. yanı stopploss etsen bi turlu etmesen bi turlu..
bu emırı ılk kez sartlı gırdım .. 275 long eger fıyat 200 ü görürse 225 ten satıs verdedim.. nitekim 5 saniyede patlatıp assa yukarı assa yukarı yapıp o bolgeyı temızlemısler bızım emırde arada stopp oldu işte..
e şimdi stopp loss yapmasamda düşseydi bu sefer de vay efendim pozda ısrar etmemek lazım filan :))
sanırım tek gerceklık var bu durumda para kaybetme de ne yaparsan yap :) ister 5 ay elinde tut istersen 15 saniyede sat :))
:))saalam bi sürpriz var gibi...
[quote=last trader;192293]Credit shov devam ediyor dikkatli olmak lazım efg den daha tehlikeli olduğu bilinir geçmiş yıllarda:)[/quote]
harfler önemsiz...
önemli olan ekip...
mesela son zamanlarda çok agresif işlemler yapan yapı kredi, 5 senedir işi bilmiyordu da birden 6 ay önce trink diye mi öğrendi işi, bu kadar agresif alım satım yapıp, doğru yönde 500 puanda 4.000 kontrat çevirebiliyor?
düşünmek lazım...tarzları dikkatli izlemek lazım...:)
[quote=Astatin;192294]way**...laynn yarım saat yemeğe gittim geldim..bu ne leeeeeeeyyyymmmmmmm...kaldı kısalar elde...way**[/quote]
Zihisteme UYYYY :::
dün gece söyle uyardı.....
[quote=XTRADERX ;192292]
68800 ustune atıp kalabılır ıse saat 13,15 ile 15,30 arasındakı hareketler son derece onemlı olucaktır AYI/BOĞA savası perde 2
yarın olası kotu durumda 67800-500 ün altına sarkılması endıse verıcı olabılır ama [B]korelasyonlu stratejımıze [/B]gore u100 de 53367 tuttugu surece [COLOR=blue]tedbırlı tut[/COLOR] devam edecektır
yukarıda yazdıgım 13,15/15,30 süresi bıttıgınde 69200 üstünde olan bır vob buyuk sort yakma/[I]yutma[/I] hamlesı yapabılır........
13,15/15,30 saatlerıne 68200/68800 arasında gırıcek olur ıse o zaman dowu gormek ısteyeceklerdır....[/quote]
full flat. iş güç. seans sonu bakçem duruma. hayırlı seanslar dilerim.
[quote=zozo;192126]ve sistem alış baskısına dayanamayarak ala geçmiştir, nalıncı keseri teyit vermiştir hayırlısı olsun[/quote]
flat sistem alda hala ama ben izleyemiyorum cümleten bol kazançlar... ralli kokusu var :)
yav hakketten bizim palanın corta gıcıgı var......şaka felan degil......gün ici palanın azıttıgı noktayı yakalar isen cort para yapıyo yokza zor....
Eğer büyük resim bu sayım ise, hedef kilometrelerce yukarıda. (1 km = 1000 puan :..:)
(Yada hepsi görkemli bir tuzak)
Bu noktadan sonra dönüp (ii) ile gösterilen noktanın altına gidersek sayım iptal olur.
Not : İkinci alternatif de (1) yerine A ve (2) yerine B diye saymak. Bu durumda yükseliş hedefi, 0-(1) mesafesi kadar (2) ile gösterilen noktadan yükselişe eşit olur.
[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/4708/vobsystemn.png[/IMG]
Nunu nerde yaw...bugün hiç ortalıkta görünmedi?
Ne oldu yawf, haber mi geldide yukarı gitti:) siesta sonrası dünkü flat seviyenin 1000 puan üstünden short giydim, iyimi ettim kötümü bilmiyom, hiçbişeyden haberim yok, saygılar.
spot 30 da 69.200 geçilemedikçe hala bu çıkışa düzeltme olarak bakarım ben.. ama spotta orası geçilirse 70.000 kesmez bunları...
[QUOTE=eksper;192306]yav hakketten bizim palanın corta gıcıgı var......şaka felan degil......gün ici palanın azıttıgı noktayı yakalar isen cort para yapıyo yokza zor....[/QUOTE]
palanın cozuttugu noktayı 69500 olarak belirledim....gel deyus bekliyorum .......
68750'den 1/4 kısa.. :(
Maksat uzunculara destek olsun.. :D :..:
işbankın %4, garantının %2.5 yukselmesine akbank turkcell ve THYOA eşlik ederse soluğu 72 de alırız... ki bu çok kimsenın canını yakar... canı yananlardan olmamak dileği ile.....
kontrat sayısını azaltıp alsata döndüm .. 775 kısa 700 long .. çok yazamam .. full al sat .. a* ..:o:o.boks..boks..boks..boks.
marto abimle benmi kısayız şimdi...
Hepsini anlıyorum da şu eksi makasın sırrını çözemedim....
Endeks 100 için tekrar 54000 altına sarkması şeklinde bir beklentim var, ne kadar zamanda gerçekleşir bilmem, kısaların stop yeresini henüz belirleyemedim, ama bugün yatay hareket olursa eğer, vobda akşama kapanışı 68600 üzerinde yapmaya çalışacaklar gibi bir intiba edindim, saygılar.
Günlük grafiklerde standart bolinger band daraldı:) hayırlı olsun, hareket yakın demekki? ama hangi yöne hareket?