[quote=seçilmiş böcük;272651]Bendeki eksik barların hepsi tamamlandı[/quote]
Kardeş tamamlanan barların hacimle birlikte bir ekran görüntüsünü atar mısın? Matriks'de hala eksik, neye benziyorlar merak ediyorum.
Printable View
[quote=seçilmiş böcük;272651]Bendeki eksik barların hepsi tamamlandı[/quote]
Kardeş tamamlanan barların hacimle birlikte bir ekran görüntüsünü atar mısın? Matriks'de hala eksik, neye benziyorlar merak ediyorum.
76.250den poz 2 katı.
son pozisyon alışımdı. hepsinin stopu 76.075'tir.
içimden ekranı kapatmak geliyor da, yapamıyorum üüü
[QUOTE=unlimitted;272647]yaw kenim, şimdi düşündüm de bizim DDT versiyonunu.
hani ingiliz versiyonunda "hi john" diyo mesela ordaki dragonlardan birisi.
eleman da "hi pitır" diyo.
bizdekini düşünsene:
-selam unlimitted.
-selam ayhan! :D:D[/QUOTE]
ben de nedense bizde biraz garip olucak gibi hissediyorum...
adamların bakış açısı ile bizdekiler çok farklı gibi geliyor.. yanı patent matent olaylarından tutunda mali yapılara kadar...
biz de düşünsenize kim patentli ürünü oldugu durumda gidip ejderden yardım alır... ? neyse dedigim gibi ben orjinalini ok keyifle izliyorum ve turk versıyonunu merakla beklıyorum...
[quote=kitaro;272653]stop ettim artık gökyüzüne çıkabilir. birde pala denen kişinin olmadığını söyleyenlere peeehhhhhhh diyorum[/quote]
Geçmiş olsun kardeş... Bu ortamda çarpılmamak zor zaten... Sis bombası attılar resmen göz gözü görmedi...
"Pala'nın en büyük numarası insanların onun olmadığına inandırmasıydı..."
[QUOTE=Kanaatkar;272655]Hangi platformu kullaniyorsunuz matriks mi ,foreks mi
Matriks kullaniyorum refresh etmeme rağmen ilk bar saat 10 da basliyor[/QUOTE]
Matriks kullanıyorum... 20 ve 30 dakkikalık barlar gözüküyor bende...
77.775 hayırlı olsun demişmiyvcim .. ühühüh .. üvvv ...
Bende hala düzelmedi 3 bar kayıp ufff be
İŞte 20 ve 30 dakkikalık sistemlerimdeki eksik barlar...
hala 76 yazıyor ekranda üwwww
:(
üüüüüüüüüüüüüüü
[quote=Strategist;272661]Geçmiş olsun kardeş... Bu ortamda çarpılmamak zor zaten... Sis bombası attılar resmen göz gözü görmedi...
[B][U]"Pala'nın en büyük numarası insanların onun olmadığına inandırmasıydı..."[/quote][/U][/B]
bu laf şeytan için geçerli değilmiydi yahu :) :..:
[quote=seagate;272667]hala 76 yazıyor ekranda üwwww
:(
üüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
he yaw 78 yazmalıydı üvvv üüü:D
[quote=a.kaya;272668][/u][/b]
bu laf şeytan için geçerli değilmiydi yahu :) :..:[/quote]
Sen Pala'yı melek mi zannediyordun patron? :..: :D
[QUOTE=seçilmiş böcük;272662]Matriks kullanıyorum... 20 ve 30 dakkikalık barlar gözüküyor bende...[/QUOTE]
saat 10 dan önce hiç bir veri görünmüyor bende
[QUOTE=selçuklu;272664]77.775 hayırlı olsun demişmiyvcim .. ühühüh .. üvvv ...[/QUOTE]
10 gün önceden dedik.abisi.
tabi şanşa diyelim.
ühüüü herseyı hazırladım tam 76200 den emir gonderıyordum biri gelip bişey sordu üüvvvvvvvvvv üvvvvvvv
[QUOTE=*Fatih_HAN_11*;272673]10 gün önceden dedik.abisi.
tabi şanşa diyelim.[/QUOTE]
Daha durun bakalım ya seans kapanışına çok var her an her şey değişebilir.
gönlüm 75000 istiyor ama bakalım.
[quote=a.kaya;272665]Bende hala düzelmedi 3 bar kayıp ufff be[/quote]
yakın vade grafa bakıyorsan o düzelmiş değil.ağustos vade grafı düzelmiş durumda :D:D
Garanıda vururlar 7900
[QUOTE=TÜRKOĞLU;272677]yakın vade grafa bakıyorsan o düzelmiş değil.ağustos vade grafı düzelmiş durumda :D:D[/QUOTE]
Sağolasın Türkoğlu bende sistemi onda çalıştırayım bari.
Hala sağlam süsü vermeye çalışıyorlar ya ne diyim tam komedi:..:
[quote=türkoğlu;272677]yakın vade grafa bakıyorsan o düzelmiş değil.ağustos vade grafı düzelmiş durumda :d:d[/quote]
peki düzelcekmiymiş acaba mtx soran oldumu arkadaşlar yvd sistem de ondan diğer sakat
TMM DIR ODA DÜZELDİ UFFF NEYSE
tünaydınlar..hayırlı cumalar..
FDOW 10388 üzerinde kaldıkça 10445 e kadar hızlı yükseliş olasılığı artar...bizdekilerin kısaları kapatıp yukarı yönelmesi bunun ipuçları olabilir..
işlem yapmadan kendime sistem kurma derdindeyim..ilerleyen zamanlarda daha katılımcı olacağım..sistemler konusunda sizden bakabileceğim linkler varsa göndermenizi rica ediyorum..
[URL=http://img203.imageshack.us/i/vob1.jpg/][IMG]http://img203.imageshack.us/img203/1884/vob1.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Tepkiler zayıf kalıyor.Spot 76.000 i geçemezse açtığım longu zararla kapatacağım.
selcuklu arkadaş ı goremedim. taşındık haberim yok galiba.
rampii rampiii:..::..::..: doplantı sonu ve mutluluk..GENÇ AYULAR RAHAT... :)
astatin aynı zamanda x30 spot da izliyormusun arkadaş..
[quote=Strategist;272648]Sistemi dün açılış rallisini saymazsak günün en düşüğünden short açtı diye çok hırpalamıştım, bir bildiği varmış. Kendisinden özür dilerim... İndikatör camiası şu travmayı bir atlatsın, sisteme uymaya devam edeceğim... :)[/quote]
Patron, bu iş çok kolay avantaja çevrilebilir...Mesela şöyle bir şey dene, sat sinyalinin geldiği bar son 5 barın en düşüğü ise veya al sinyalinin geldiği bar son 5 barın en yükseği ise emri gerçekleştrmek için 100 puan ters yöne hareket olmasını bekle...:) sadece bundan her ay ciddi para yapılabilir..en azından slowww sistemlerde öyle..
[quote=yusuf_alp;272697]astatin aynı zamanda x30 spot da izliyormusun arkadaş..[/quote]
Arada gözüm kayıyor ama ben; 1) Makas (yani spot) ve 2) Takas'a hiiç bakmıyorum..Günlük trade eden adamın bakmaması lazım zaten bence..Teorik olarak FDJ ve DAX a paralel işlem yapmanın da bir faydası olduğunu düşünmüyorum ama göz kayıo işte..DAX ve DJ de gaptrader için önemli zaten, o da kapanışı...
[quote=Astatin;272700]Patron, bu iş çok kolay avantaja çevrilebilir...Mesela şöyle bir şey dene, sat sinyalinin geldiği bar son 5 barın en düşüğü ise veya al sinyalinin geldiği bar son 5 barın en yükseği ise emri gerçekleştrmek için 100 puan ters yöne hareket olmasını bekle...:) sadece bundan her ay ciddi para yapılabilir..en azından slowww sistemlerde öyle..[/quote]
Çok doğru... +. +. +.
Her ay bu 3-4 kere falan oluyor. 3 kere diyelim. Hepsinde senin dediğin metotla mesela 150 puancık daha fazla kazansak eder 450 puan ayda. Yılda eder +5400 puan bedavadan... Al işte sistemin getirisine takma metodu... :..:
[QUOTE=tr_hope05;272689]tünaydınlar..hayırlı cumalar..
FDOW 10388 üzerinde kaldıkça 10445 e kadar hızlı yükseliş olasılığı artar...bizdekilerin kısaları kapatıp yukarı yönelmesi bunun ipuçları olabilir..
işlem yapmadan kendime sistem kurma derdindeyim..ilerleyen zamanlarda daha katılımcı olacağım..sistemler konusunda sizden bakabileceğim linkler varsa göndermenizi rica ediyorum..[/QUOTE]
Mail gönderdim mesaj kutuna bak
Spotun çubukları işlem yapmaya, sistem çalıştırmaya falan müsait değil zaten. her çubuk ortada kapanıyor, sürekli doji... Spota bakacak adamın saatlikten aşağı inmesi anlamsız gibime geliyor...
Dax ise başka... VOB grafiğini kapatırım, DAX grafiğini kapatmam... :))) Ayrışma olan günler haricinde DAX'dan daha iyi indikatör bilmiyorum... :)
forex için sistem varmı arkadaşlar bildiğiniz bir yerlerde :)sistem tester lı
Bu ne şim di ya
VOB'DA ISLEM GOREN VOB-IMKB 30 VE VOB-IMKB 100 SOZLESMELERININ BASLANGIC TEMINATLARI ARTIRILDI
VADELI ISLEM VE OPSIYON BORSASI (VOB) INTERNET SITESINDE KONUYA ILISKIN ASAGIDAKI
DUYURU YER ALIYOR:
VOB-IMKB 30 VE VOB-MKB 100 SOZLESMELERI BASLANGIC TEMINATLARININ ARTIRILMASI HAKKINDA
2010/116 SAYILI GENELGE ILE BORSAMIZDA ISLEM GOREN VOB-IMKB 30 VE VOB-IMKB 100
SOZLESMELERININ BASLANGIC TEMINATLARI ARTIRILMISTIR.
2005/10 VOB-IMKB 30 VADELI ISLEM SOZLESMESI GENELGESI UYARINCA UYGULANAN
BASLANGIC TEMINATI 06.08.2010 CUMA GUNUNDEN ITIBAREN GECERLI OLMAK UZERE 700 TL’DEN
800 TL’YE, 2005/24 VOB-IMKB 100 VADELI ISLEM SOZLESMESI GENELGESI UYARINCA
UYGULANAN BASLANGIC TEMINATI 600 TL’DEN 700 TL’YE YUKSELTILMISTIR.
YENI ISLEM TEMINATLARI 06.08.2010 TARIHINDEN ITIBAREN SISTEM TARAFINDAN YAPILACAK TUM
HESAPLAMALARDA KULLANILACAKTIR. DOLAYISIYLA, 06.08.2010 TARIHINDE ILGILI SOZLESMELERDE
UZUN YA DA KISA OLMAK UZERE ACIK POZISYON TASIYAN HESAPLARIN TEMINAT DURUMLARINDA BAZI
DEGISIKLIKLER SOZ KONUSU OLABILECEKTIR.
UYGULAMAYA ILISKIN ESASLAR 07.08.2009 TARIHLI VE 2009/159 SAYILI DUYURUNUN ISLEM
TEMINATLARI BOLUMUNDE ACIKLANDIGI GIBIDIR.
-MATRIKS-
Teminatlar 800 oldu...
ooowww monddiiiiiiyyyyyyooooooo
ne yani yön mü değişecek yine
bu kedinin naaptıını anlayan varsa banada anlatsın gayri ::: hakket ne yapayor bu yaw .... davul çalayor desem olmaz temizlik yapor desem yok yok çözemedim
[url]http://www.youtube.com/watch?v=7EkQNSebHek&feature=related[/url]
77.700 shortlar 76.075 den kapatılır..
pişştt strategist, bi shortladım 2000 puan aşağı indirdim piyasayı yine..::::::
[quote=oguzhan;272706]Mail gönderdim mesaj kutuna bak[/quote]
sitede yeni olduğum için pm atamadım..teşekkür ederim