68950 e dikkat asıl, spot vadelinin uzerinde hareket edıyor normalde fark 300 puandı ort vadeli uzerindeydi, belki voba bu seviyenin uzerinde ekstra sert alım yapablrler buda 69250 - 350 gibi rakamlardan satıs yer diye dusunuyorum..
Printable View
68950 e dikkat asıl, spot vadelinin uzerinde hareket edıyor normalde fark 300 puandı ort vadeli uzerindeydi, belki voba bu seviyenin uzerinde ekstra sert alım yapablrler buda 69250 - 350 gibi rakamlardan satıs yer diye dusunuyorum..
[quote=Astatin;192315]marto abimle benmi kısayız şimdi...[/quote]
69000'ü geçsin ilave yapıcam a* :..:
[QUOTE=Strategist;192316]Hepsini anlıyorum da şu eksi makasın sırrını çözemedim....[/QUOTE]
Bugün sabahtan beri teorik fiyatin altindayiz. Farkin 500-600 puana kadar ciktigi da oldu. Böyle zamanlarda -benim gözlemim- gün sonunda veya ertesi sabah acilista farki azaltiyorlar...
Bu arada ben 68900`dan longlarin kücük bir kismini aldim, diger kismi da yukarida belli yerlerde bekliyor...
Durup durup alıyorlar... Eksi makasla da birleşince mümkün olduğu kadar çok insanı short'latarak yükselmeye çalışıyorlar gibi bir kanaat oluştu bende...
Akbank Garanti ve YKB en iyi satıcılar..
7xxxx'leri göreceksek yurdumun kurumları bu kadar mı keriz?
çok örgütlüler çok, beko zig zag gibiler, çete var, suç duyurusu, beşiktaş, dgm ye havale,
:) nokta atısı 68950 kale gibi adamlar teknigi nakıs gibi işliyorlar valla helal olsun
Long'lar 875'den stop ve full flat'e geçiş... 15:30 verisi öncesi karımı riske atmak istemiyorum... Haber sonrası duruma tekrar bakarız...
900 kısa yakın istoplu .
aslında 69125 de fibonacci direnci var oraya gelse, bilgisayarı bile satarım ordan carıgı yok curugu yok sat gitsin hepsini :D
USDDayanıklı Mal Siparişleri (Ara)15:30%2,0%0,2Yüksek
USDDayanıklı Mal Siparişleri (Taşımacılık Hariç) (Ara)15:30%0,3%2,0Yüksek
USDChicago Fed Ulusal Aktivite Endeksi (Ara)15:30-0,4-0,32Orta
USDİşsizlik Sigortası Başvuruları (23 Oca)15:30452K482KOrta
USDDevam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (16 Oca)15:304600K4599KOrta
[quote=selçuklu;192327]900 kısa yakın istoplu .[/quote]
şelale yakındır patron.. üvvvvv :D
dün 69'ü gösterdiler ama bugün yok gibi şimdilik.. :rolleyes:
spota alıcı çekmeye çalışıyorlar kanımca.. :confused:
68700 ustunde kaldigi surece 69650 ustu hedefler 70.250 75 binler.
bence kritik noktamiz 69.650..
CREDİT hic satmadan 5660 lot almıs 68500 ort. ile sanki yerli satıyor, yabancı alıyor izlenmi var gibi suanda ..
€/jpy 125,91 long
stop 125,74.
TTP 127,63
şelale olur, gol olur, izdiham olur, az kaldı, biraz sonra, barnaktan sonra,600 altında kalmamız lazım,...
alıolar...tenik alda..temel alda..kaatlara da geldiler,onlar da alda...yan taraftaki çaycı teyze bile alda...
900 kısa devam şimdilik .. son poz ..
piyasa çökerse,o teyzeyi ters indikatör ilan etcem...
[quote=ATHLON;192338]alıolar...tenik alda..temel alda..kaatlara da geldiler,onlar da alda...yan taraftaki çaycı teyze bile alda...[/quote]
Çaycı teyze bile long'a geçtiyse acilen malı mülkü satıp herşeyimizle short'layalım... :)
Piyasalar garibanlar girmeye başladığında aniden ters yöne gider... :(
NU cu geldi hanım...kalan son renk pempeydi..ehuhuuu..umut fakirn ekmeği
[IMG]http://i48.tinypic.com/16adz0p.jpg[/IMG]
[quote=Strategist;192341]Çaycı teyze bile long'a geçtiyse acilen malı mülkü satıp herşeyimizle short'layalım... :)
Piyasalar garibanlar girmeye başladığında aniden ters yöne gider... :([/quote]
keşke o teyze gibi basit görse herkes ya...kadın fırça çekiyo..evladım kaç aydır yükseliyo iyi kazanmıssınızdır maşallah diyo.biz de he he dioruz..:))
Cortlamayanlar için son bilet 68850 den geciyor, sonra duymadım demeyin :))
on the road .. coming soon i think .. üvvvv .
[quote=Cerphin;192255]pala niyet değiştirdi galiba..:::[/quote]
yok daha niyeti aynı.:..:yukarı çekmese kime verecek malı acelem yok bekliyorum daha.
[quote=BOSNALI;192344]Cortlamayanlar için son bilet 68850 den geciyor, sonra duymadım demeyin :))[/quote]
dejavu mu olcek yani dünü gene mi yaşıycaz diyosun üüüvvv:::
[quote=ATHLON;192343]keşke o teyze gibi basit görse herkes ya...kadın fırça çekiyo..evladım kaç aydır yükseliyo iyi kazanmıssınızdır maşallah diyo.biz de he he dioruz..:))[/quote]
Haklısın abi.. Günlük grafikte 2 basit hareketli ortalama kesiştirip piramitleyerek gitseydik 2008 ve 2009'da Sabancı'lara rakip servet yapardık... :)
Olayı çok karmaşıklaştırıyoruz, sonra basit yöntemlerle elde edilebilecek karın %25'ini bile elde edemiyoruz....
Balkon yapıp macro yapıyım biraz,.....
dow futurelar desteginde bu gece 10350 leri gosterirler dowa ancak bu gece IMKBnin dıs borsalardan ayrıldıgı gece olacak gibi geliyor bana..
ne kadar çok bilirsen o kadar kazanma diil,yanılma şansınn oluyor...
625'den short, 850 stop ile... Short'da çok dost var, katılayım yanlarına, yanlız kalmasınlar... :)
[quote=Strategist;192341]Çaycı teyze bile long'a geçtiyse acilen malı mülkü satıp herşeyimizle short'layalım... :)
Piyasalar garibanlar girmeye başladığında aniden ters yöne gider... :([/quote]
önce çaycı teyzelerin ağzına bi parmak bal çalmadan olmaz o dediğin. :)
onlar azcık kazanıp "dahaaa...dahaaaa" derken simitçi diyecek ki "çaycı teyze çok kazanmış, tezgahı satıp borsaya girelim rüstem abi"
bak o zaman dediğin olur işte...;)
[quote=Strategist;192348]Haklısın abi.. Günlük grafikte 2 basit hareketli ortalama kesiştirip piramitleyerek gitseydik 2008 ve 2009'da Sabancı'lara rakip servet yapardık... :)
Olayı çok karmaşıklaştırıyoruz, sonra basit yöntemlerle elde edilebilecek karın %25'ini bile elde edemiyoruz....[/quote]
bana bi tane para/çokomel eğrisi yeter artıkın:)
CREDİT ve CITI geldi kacın cok pis basabilirler kafayı bozmus gbı yerlestriyor malı :)
salı sabah verdi, öğleden sonra aldı, niye aldı, faizi ve coni tepkisini biliyordu, longdu dökebilmesi lazımdı, bu gün kalanını hallettiğini düşünürsek, eğer bu gün 67700 altına sarkarsa 65 ler güzel durur,............bu aynı zamanda coniyede belli eder, aksi uğraşırız, dxy coniden olumlu etkileniyor, hedef bunu toparlamak o yüzden, dünyaya işaret bu, dovla paralel bu yüzden, yan gözle bakın ona,......kötü dov, kötü dxy, iyi dov iyi dxy,
625 shortcover ve long yakın istop ..
68750 1/4 kısalar 68675'ten lönk denemesi, gözü yukarıda bunların..
68600'den de 1/4 ilave..
ya herro ya merro a*..
700`den biraz daha long...
625-650`ye gecikmisim:(
[QUOTE=ATHLON;192351]ne kadar çok bilirsen o kadar kazanma diil,yanılma şansınn oluyor...[/QUOTE]
İşte bu sözü ayakta alkışlarım.Tamirci ustası arabayı kullanırkenmi daha rahat kullanır yoksa sıradan bir vatandaşmı.sorunun cevabı içinde:))
Basit sistemler bile bizim histemleri veya karmaşık sistemleri geçebiliyor ama bizim bilgimiz basit sistemlerden daha fazla diye onlara güvenemiyoruz.Sanırım biz basit kelimesini beğenmiyoruz sadece:) Herşey piskolojik..
fiyatın tırmanmaya devam etmesi lazım.. mevcut irtifa şelale için yetersiz..
long beklemek de ateşle oynamakla eşdeğer artık...