Ortalik kizisti...
Elimdeki longlarin stopunu 300`e cektim...
Printable View
Ortalik kizisti...
Elimdeki longlarin stopunu 300`e cektim...
fdow dow verisi gelmiyor bana .. vay a* ..
müsterih deyilim, kavga var,.....
[quote=unlimitted;192419]hevesleri kursaklarda bırakmak istemem ama, pariteler bir sürpriz olabilir deyü.[/quote]
bunu yazdığımda 550 idi. şimdi 700 yanıyo.
şaka gibi misin sen ya:)..sen ölme e mi vob..
rast gelsin arkadaşlar..
pala bugün resmen kolbastı yaptırıyor :)
[quote=fXci;192417]abi karları senmi kürüyecen ... dam tersi işe gitmeme heyecaanı basması gerekmiyomu
mavi okun duruşuna gurban olayım :::[/quote]
KIRNIZI GÜÇÇÜK AMA İNATÇI ÇIKTI:dü:+.:::
[quote=YAVUZHAN;192428]rast gelsin arkadaşlar..
pala bugün resmen kolbastı yaptırıyor :)[/quote]
sistem törpülüyolar bugün. :D
DOW un erken düşmesi iyi değildür der eski ayular..üwww
komplo üç kağıt, çete, her yolu deniyorlar, ne tatlı paraları varmış,...
SOn derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve patavatsız bir düşüş istiyorum VOB da...67200 falan çok havalı olur
[quote=QUEEN;192413]tüü..seni future gibi..yalancııı..[/quote]
onun işi bu gı...bütün dünyaya yalan dimek...kandırıkçıların en önde gideni fdow dur...:::
Hacıyatmaz vob:) düş düşmem, çık çıkmam, eeee?
Selçuklu çözdü en sonunda:) yakın istop short 300 puana kapan long, ordan tekrar 300 kap terse yat hoop güm, valla bravo, teprik ederim seni selçuklum:).
flat müsterih deyilim, dolara havale ettim onları,
68.775 kalkarsa hiçbir şortun müsterih olmaması gerekir...
henüz ne 5 ne de 15 lik sistemin sat vermediğini söylüyorum kendime
[QUOTE=Strategist;192322]Durup durup alıyorlar... Eksi makasla da birleşince mümkün olduğu kadar çok insanı short'latarak yükselmeye çalışıyorlar gibi bir kanaat oluştu bende...[/QUOTE]
bana tam tersi geldi hocam asıl alım yapmadıkları ustune satım yaptıkları için bu eksi makas ortaya cıktı gibi geliyor.. hatta o kadar cok satıs yapıyolar ki eksi makasın cazibesiyle spottaki yukselıs dolayısıyla longcu bulmak pek zor olmuyor 100-200 puan alttan ellerindeki longları devrediyorlar baskalarına.. bu sekılde apsd de degısım farkedılemıyor... esas gün sonunda spotun göçertirlerse esas poz durumu ortaya cıkar diye düşünüyorum..
[quote=Astatin;192439]henüz ne 5 ne de 15 lik sistemin sat vermediğini söylüyorum kendime[/quote]
Biraz sonra verecektir Asti müsterih ol.:..:Plaketimi isterim.
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=295354&resize_x=600[/IMG]
bu 600 hikayesi N...? flattt düşmeyen çıkar (gönlum düşmesınden yana ) ustalara saygı kuşagı......
bugünkü kolbastının resmidir :)
dünden kısada kalan sistem sabah 68450 açılışıyla flat oldu.ardından 68425 long - 68375 short ve son olarak 68500 long !
pozitif bölgede ve ortalama üzerindeyiz..
sabah gab ine çare yok maalesef,ne çıkarsa bahtımıza..
[IMG]http://i46.tinypic.com/2u6jlur.gif[/IMG]
[quote=Larossıan;192442]Biraz sonra verecektir Asti müsterih ol.:..:Plaketimi isterim.[/quote]
600 fiyat ile 5 dklık sat firmeye başladı..15 dklık TGG 2 ye düştü...du bakalım..plaket dediğin nedir..küüpeeği:..:nnn olsun
Evet yaaa, 68600 de bugünde tutunamayacak görünmeye başladı.
üüwwww...selçuklu patron
[quote=unlimitted;192431]sistem törpülüyolar bugün. :D[/quote]
sabah gab i can yaktı..
günün devamında benzer seviyelerde durum değiştiği için problem yok..
68 bin üzerinide 67 binler gibi savunurlarsa yeniden bir 70 bin üzeri atakmı gelecek ne ?
yuh diyorum, kur yükselmeden o imf olmayacak, kanıttıracaz bunları, debelenmesinler, verimli görüşme geçmiş, ulan bir senedir aynı haber be insan patlıyor artık, düşün yakamızdan hibinotor haclılar,....
Senatoda Bernanke ile ilgili tamam mı devam mı görüşmeleri varmış... Devam kararı piyasayı çok rahatlatır ve sert ralliye neden olur gibime geliyor...
Geceye short girmeye cesaretim yok. Ya long ya da flat ama henüz karar veremiyorum...
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=295367&resize_x=600[/IMG]
belkide böyledir? kimbilir?
dünkü DİP altına inilirse ÇÖP olur...
Anket varmı bugün akşama netcez:)?
68425 full long iş yatırımın bi bildiği var kesin
68,4 altı günlük kapanış uzunları strese sokacak....aksi durumlar yarına artı gap ihtimalini artırır..
[quote=indregandi;192450]yuh diyorum, kur yükselmeden o imf olmayacak, kanıttıracaz bunları, debelenmesinler, verimli görüşme geçmiş, ulan bir senedir aynı haber be insan patlıyor artık, düşün yakamızdan hibinotor haclılar,....[/quote]
sıkıştımı mikrofon dayayın, ulan ne zamandır mikrofonla para kazanılıyor, **** lusular,
Gokhan Fındık aklıma geldi.. Dow düşerken düşmüyorsa... direk LONG.....:)
15 ide öttürmeye başladılar..ehiiiii..
Bu arada; dün 685xx den şorttu, bugünde yaklaşık oralardan...ama dünkü kapanış ile şu anki fiyat aarsında 800 puan var ki 1300 e kadar çıktı....sabah en uzuz lana zaten 300-400 lerden aldı..onada silkeleme çektiler...
Soru: EEe peki piyasa bu kadar yukarıdayken düne göre longlar para kazanmadıysa kim kazandı???? Daha doğusu kim kaybetti....Taze longlar, ve şort kavırlar kaybetti...so :)
mi acaba...
not: bu bir ayu yorumudur
Hadi CREDIT hadi gızım sat elindekileride onlar sana yaramaz
ağa ya buradan selam, o kadar para bende olsaydı bu ülkeyi adam ederdim, lam ben, lusu hibnotorlar, kusura bakmayın patladım artık, haketmedilermi, çaldıklarını geri verecekler, tepeden imf yok, tabandan olacak, işte o gader, ulam,.....
DOW da 10.000 ler civarındaki ilk DİP beklentim devam ediyor...ardından bahsettiğim tepeyi geçmeyecek geri alış ve bunu maksimum olarak yapabilir yani tepeye 5/10 puan kalacak şekilde bile yapabilir...
hesap böyle ise DJI da 500/600 puanlık bir yukarı düzeltme gelecek demektir 2 nolu dalga için ya da B için her neyse...işte bu arada vadeli ne yapar onu iyi düşünmek lazım...
DJI yukarı 500/600 puan biz nereye? işte bütün mesele burada...
bakalım çalışacak mı senaryo...
68.450 long.
stop 68.275
pozun yarısı için TTP 68.600
diğer yarısı muhtemel gece pozu.
bir de bernarkeyi longlayalım. bi o kaldı zaten longlanmadık. :..:
[quote=SaNCaKTaR;192458][B]Gokhan Fındık[/B] aklıma geldi.. Dow düşerken düşmüyorsa... direk LONG.....:)[/quote]
ankaraya selam lar .... .lelele