[quote=enorton;192687]Bugün grafiklerdeki açılış rakamları doğru mu arkadaşlar, tahta ilk işlem kaçtan geçmiş?[/quote]
ilk 68,300 geçmiş
Printable View
[quote=enorton;192687]Bugün grafiklerdeki açılış rakamları doğru mu arkadaşlar, tahta ilk işlem kaçtan geçmiş?[/quote]
ilk 68,300 geçmiş
[QUOTE=selçuklu;192679]herkes longmu şimdi .. .. üvvvv ..:D:D[/QUOTE]
Yok ya ben dünkü kısalarımı 325 den kapadım fılatım
[QUOTE=fXci;192685]gral-ı çhem eskiden beyle durumlarda genelde ilk açılış longlara umut verir..... sonra longları tutana geske gapatsaydım fırsat verdiydi dedirtir...
emme simdi hersey normal deel üü üü üüüüü[/QUOTE]
eskiden düşerdik ...dng
[QUOTE=unlimitted;192686]ı ıh. :D[/QUOTE]
abi projeksyonda bi hata yok dimi ..sıkıntı var gibi biraz .. üvvv :D:D
[QUOTE=Astatin;192688]bence kura ile aramızdan 5 longcu seçelim...onlar longlarını kapatsınlar... bunların içinden gönüllü 3 ü de ayıca şort açsın...eğer gönüllü çıkmaza, onun için de kura çekelim...ehuheue..yoksa hiçbirimize yar olmayacak bu longlar..üwwww.... (benc KUIN gönüllü olsun)[/QUOTE]
80000de kapatcam..ehe..ehe.lelele
[QUOTE=QUEEN;192692]eskiden düşerdik ...dng[/QUOTE]
eskiden her hafta yeni bi teknolojik alet alırdım gayri şindi tasaruf edeyoruz üü üüü
Yaw bu Matriks'de fiyat penceresine USDTRL yazıyorum, bana son fiyat 1305700 diyor.. Daha dün 1.49 olan kur nasıl 1300000'e çıktı? Yüzde 10 bin milyar devaluasyon mu oldu gece? :)
Forex USD/TRL kurunun (serbest piyasa değil) Matriks'deki doğru kodu nedir bilen var mı?
Günaydın dostlarım,kolay gelsin....
[URL]http://www.hayatadair.net46.net/celine-dion-tell-him/[/URL]
[quote=selçuklu;192693]abi projeksyonda bi hata yok dimi ..sıkıntı var gibi biraz .. üvvv :D:D[/quote]
proceksiyon aynen geçerlidir sevgili selçuklu. yalnız dow 9.999 rakamı bizim proceksiyonu badem eder. :..:
WASHINGTON (MarketWatch) -- Federal Reserve Chairman Ben Bernanke survived hard-core opposition to his handling of the financial crisis by some Senate Republicans and Democrats and won approval on Thursday for a second four-year term.
hey sakalına yandığım be...
Arkadaşlar kimse metastock formuna uğramıyor.
Bir msj yazmıştım, trade yapmaktan kimsenin eli değmiyor.:D
Msjım aşağıdaki gibiydi. Metastock kullanıyorum, matriksde deneme yapmadım hiç.
"Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.
Sistemde en son alım koşulundan itibaren geçen bar sayısını hesaplatıyorum.
Örneğin
bar:=BarsSince(alım koşulu);
Ben bu bulmuş olduğum bar sayısını indikatörlerin parametresi olarak kullanmak istiyorum.
Örneğin mo(c,bar)
Ama böyle bir kodlama hata veriyor.
Bu bar yerinde değişken bir değer değil sabit kullanmam gerektiğini söylüyor.
Bunu yapmanın yolu var mıdır?
Çok uğraştım ama yapamadım."
[quote=strategist;192696]yaw bu matriks'de fiyat penceresine usdtrl yazıyorum, bana son fiyat 1305700 diyor.. Daha dün 1.49 olan kur nasıl 1300000'e çıktı? Yüzde 10 bin milyar devaluasyon mu oldu gece? :)
forex usd/trl kurunun (serbest piyasa değil) matriks'deki doğru kodu nedir bilen var mı?[/quote]
usdytl
[quote=fXci;192695]eskiden her hafta yeni bi teknolojik alet alırdım gayri şindi tasaruf edeyoruz üü üüü[/quote]
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir :D
[QUOTE=flexy;192690]ilk 68,300 geçmiş[/QUOTE]
Teşekkürler doğru yani, sanırım matriks bu sorunu gidermeyi başardı...
[quote=SaNCaKTaR;192668]Günaydın.. bol kazançlar.....shortlar 300 den kapanır... Palanın düşmeye niyeti yok...dolar nerde pariteler nerde Pale nerde.... pale herkezin düşüş beklediği anda delimiyim düşeyim diyor........boks.[/quote]
sistem satda oldugundan.. açılışta flat kaldım.. 68200 altı short larım tekrar..al sinyalı gelirse long...kahvemizi içelim gazeteleri okuyalım.. Pala N planlar yapmış bugun anlarız.. IMF su kaynatınca Rubini devreye girdi...:cool:
Gunaydın Vobcu kardeşlerim :) herkese bol kazanclar dilerim ...
[quote=unlimitted;192698]proceksiyon aynen geçerlidir sevgili selçuklu. yalnız dow 9.999 rakamı bizim proceksiyonu badem eder. :..:[/quote]
Soda var mı? [COLOR=white](Şeftali):D[/COLOR]
günaydın,iyi seanslar arkadaşlar.
[quote=feridunabi;192700]Arkadaşlar kimse metastock formuna uğramıyor.
Örneğin
Ben bu bulmuş olduğum bar sayısını indikatörlerin parametresi olarak kullanmak istiyorum.
Örneğin mo(c,bar)
Çok uğraştım ama yapamadım."[/quote]
a1:=mov(c,bar,s);
a1
şeklinde deneyebilir misiniz?
[SIZE="7"][B][COLOR="Green"]zild[/COLOR][/B][/SIZE] .. bugün inşallah sık sık yazarım bunu . . üvvvvv::::::
herkese günaydın ....cumanız mübarek olsun kazancınız bol olsun
[quote=feridunabi;192700]Arkadaşlar kimse metastock formuna uğramıyor.
Örneğin
Örneğin mo(c,bar)
Çok uğraştım ama yapamadım."[/quote]
şşşşş...MS ciler..size diyo ha... ben MTX için açıklama göndermiştim....(kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur diye:..::..:)..MS ci uyuma forumdaşa sahip çık:mad::::
günaydın herkese,
hayırlı cumalar,bol kazançlar...
bu hafta hep terso açılış yaptı PALA emmi...neredeyse hergün GAP oldu ve hep terse oldu...az kaldı az TREND geliyor bence çok yakın...
dağlar seni delik delik deleriiimmmmm
Ben shortingene devam stop belli.
[QUOTE=Astatin;192713]dağlar seni delik delik deleriiimmmmm[/QUOTE]
ülem sendemi içtin :::
[QUOTE=Larossıan;192714]Ben shortingene devam stop belli.[/QUOTE]
kocaoğlan 15 durum ne abi .. ?
[QUOTE=fXci;192715]ülem sendemi içtin :::[/QUOTE]
fxci patron aç bi bourbon astatinle gelecez akşam ...:::::::::
olmadı şimdi..dicey endüstriyal fuçur nerden nereye toparladı biz hala nerdeyiz..üwwww
[quote=selçuklu;192716]kocaoğlan 15 durum ne abi .. ?[/quote]
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/29/1537.jpg[/img][/url]
Bu 2.ihanetim üwwww.üüü
dünkü dow kapanışına rağmen maksimum olumluluk devam ediyor gibi..
patinajı çok sevdi bu piyasa.
her gün aynı. günde 3 kere kendine bi 100 puan aralığı belirleyip başlıyo patinaja.
aralardaki yönü tutturabilmenin olasılığı yazı-tura ile aynı.
ekran başında harcadığımız zamana yazık.
Şimdi short zamanı diye sistemlerim gösteriyor'' Hatice'ye değil neticeye bak'' derler ya biz de seans sonu bakacağız :D
[QUOTE=Larossıan;192719][URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/29/1537.jpg[/img][/url]
Bu 2.ihanetim üwwww.üüü[/QUOTE]
abi ayıp etmişin bence kocaoğlana o kadar emeği var üstümüzde .. üvvv .. .:D
68 binler korunduğu sürece long devam..
[QUOTE=Astatin;192718]olmadı şimdi..dicey endüstriyal fuçur nerden nereye toparladı biz hala nerdeyiz..üwwww[/QUOTE]
dur, sakin ol asti.. spotu beklediler.. saygılı çocuk bunlar..:)
[quote=flexy;192708]bar:=BarsSince(alım koşulu);
a1:=mov(c,bar,s);
a1
şeklinde deneyebilir misiniz?[/quote]
Yok hocam kabul etmiyor. İllaki sabit sayı olacak diyor.
eksi makasın a* ..
[QUOTE=Astatin;192675]EVEEEETTTT, Artık canıma tak etti. Bu MTX in ben ta **, **, **, **, **...
Ben de MS e dönüyorum.. TOKOBA kardeşim, aldın mesajı...Artı bir de şu otomatik tıklatan programı da istiyorum...[/QUOTE]
Patron ms için veri saglayan bi yer arıyorum , mtx dışında bu veriyi veren bi yer biliyomusunuz ? finnet diye bi yerle görüştüm ama gün sonunda sadece günlük bar olarak verdiklerini söylediler..
Bu IsC`ye Garan da bir eslik etse diyorum artik...