-
[quote=excali;192768]Ya %7-10 (Yüzde yedi ila on:::)??[/quote]
heeeeç hatırlatma...
138,21 yuro bölü capon yeni
1,70221 gee bee pee bölü uuu seee dee şortlarım vardı...
"vob da neymiş, verin satın alıyorum lem" diyebilecek kadar para yapmış olacaktık be patron.:D
üvvvvvvvvv
eski bir dostmun atasözüvari cümlesi:
"zararda oturduğun kadar karda otursan, bugün bambaşka bir konumdaydın..." :)
-
[QUOTE=selçuklu;192753]69000 ne patron yemişim 69 u 72000 üstüne atması lazım bence ... :o:o:o[/QUOTE]
72.000 ne patron, acil 24.000 puan lazım... O yüzden acil 100.000 üstüne atması lazım :D
-
[quote=Astatin;192771]Gaddar Bey günaydın:o:o:o
Bu konuda bir yanıtınızı almamız mümkün mü..bir yanıt, bir tat, bir ipucu bir ihanet bir tema:o:o:o[/quote]
Astatinim,
Saat 09:00'dan beri toplantıdaydım, yeni geldim.
Borsa da beni cidden şaşırttı. Sistemler Sabahki mini satışı ciddiye almamış ve dün verdikleri LONG kararlarını devam ettiriyorlar.
Sorunu özelden gönderebilirsin.
Herkese bol kazançlar.
-
niye tavan olmuyor bu..hani yükselecektik boğa
-
71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...
-
[QUOTE=sazan;192777]Astatinim,
Saat 09:00'dan beri toplantıdaydım, yeni geldim.
Borsa da beni cidden şaşırttı. Sistemler Sabahki mini satışı kaile almamış ve dün verdikleri LONG kararlarını devam ettiriyorlar.
Sorunu özelden gönderebilirsin.
Herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
abi gol olurmu ? ..
-
Bu günlük ağa ölçer, bu kırmızılar psikopattır, savcı gibi çalışır, ağa suç işlerse gider alır, sorgular ve ceza keser, yeşilden takip lütfen, ağa mağa dinlemez, çok psikopattır, yeşil yatay çizgiler bir önceki ağa psikolojisini gösterir,
şu anda kırmızı yaklaştıkça ağa yukarı kaçıyo, kırmızıyı destek yapmaya çalışıyor arayada mesafe koyuyor,
eğer kırmızı bulaşırsa herkes a a ağaya bak, ağa papucu yarım çık dışarıya oynayalım diyecek,....
[URL=http://img64.imageshack.us/i/34359094.png/][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/2764/34359094.png[/IMG][/URL]
-
[quote=TÜRKOĞLU;192781]71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...[/quote]
her taraf kar..sen niye uyanıksın gırlaşmış vahşi....ne öyle yeni yüksek yapamaz falan..bi havalar..bi dur...:..::..:
abicim yok ben yeni yükseğinde göçşünde falan değilim..şöööyleee geniş marjlı hareketler yapsın yavaşş yavaşş...misal sistem sat versin...2000 puan düşsün..düştüğü yerde yatay yukarı eğimli bir hareket yapsın..dibin 200 puan üstünde sistem al versin..3000 puan çıksın...sonra orda yatay hareket yapsın..sistem sat versin 1500 puan düşsün..
hareket bu tarz olsun, ister 20,000 olsun, ister 200,000 olsun..suyundan da olsun...havan yerinde olsun...pala beter olsun:..:
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;192781]71.000 den başlayan hareket fazla sündü...ne yapmaya çalışıyorlar acaba?
70.425 aşılmadığı sürece bu piyasa yeni yüksek falan yapamaz...aşarsada muhtemelen kimse burayı tutamaz...[/QUOTE]
Müthiş yorum .brv.brv.brv.brv Asla yanılmazsın... İşte yorum, tahmin böyle olmalı :D
-
68775 FLAT bereket versin
-
Benim sistem 775 den sat verdi kısaldım
-
[quote=Astatin;192780]niye tavan olmuyor bu..hani yükselecektik boğa[/quote]
Bana soruyorsan, dün verdiğim SW sayımlı 20 dk'lık grafikte, (ii) dibi altına gidersek bu sayım iptal olur demiştim. Sabahki düşüşle (ii) dibi altına inildiğinden, o grafikte verdiğim aggressive sayım iptal oldu.
Ancak alternatiflere henüz kafa yormadım. :)
-
[quote=selçuklu;192782]abi gol olurmu ? ..[/quote]
hala soruyo ya hala soruyo...
aç proceksiyonu bidaha, gözün gönlün açılsın.
charlize theron etkisine sahiptir o proceksiyon bak söyliyim.
sakın aşık olmayasın. :..:
-
[quote=Astatin;192784]her taraf kar..sen niye uyanıksın gırlaşmış vahşi....ne öyle yeni yüksek yapamaz falan..bi havalar..bi dur...:..::..:
abicim yok ben yeni yükseğinde göçşünde falan değilim..şöööyleee geniş marjlı hareketler yapsın yavaşş yavaşş...misal sistem sat versin...2000 puan düşsün..düştüğü yerde yatay yukarı eğimli bir hareket yapsın..dibin 200 puan üstünde sistem al versin..3000 puan çıksın...sonra orda yatay hareket yapsın..sistem sat versin 1500 puan düşsün..
hareket bu tarz olsun, ister 20,000 olsun, ister 200,000 olsun..suyundan da olsun...havan yerinde olsun...pala beter olsun:..:[/quote]
annadım ben seni sen ağustos başındaki hareketlerden istiyon...deli bir süreçti o...4.500/5.000 puanlık bir aralıktı ve dip tepelerden dönüşler yavaştı.yani sistemler neredeyse en dipten LONG en tepeden SHORT yapıyordu ve hareketler dik açılı oluyordu...
nerden bulcan lem öyle hareketi bi daha?
sende alışmış kudurmuştan beter hesabı durmadan voli vurayım diyorsun .dng
-
[quote=sazan;192789]Bana soruyorsan, dün verdiğim SW sayımlı 20 dk'lık grafikte, (ii) dibi altına gidersek bu sayım iptal olur demiştim. Sabahki düşüşle (ii) dibi altına inildiğinden, o grafikte verdiğim aggressive sayım iptal oldu.
Ancak alternatiflere henüz kafa yormadım. :)[/quote]
yok patron..ben "hani düşecektik ayu" şiarını uyarladım sadece..şahsi hedef gözetmeden:rolleyes:
-
[QUOTE=unlimitted;192790]hala soruyo ya hala soruyo...
aç proceksiyonu bidaha, gözün gönlün açılsın.
charlize theron etkisine sahiptir o proceksiyon bak söyliyim.
sakın aşık olmayasın. :..:[/QUOTE]
he abi .. arka sayfalarda kaldı projeksyon .. dur bulayım .. gözümüz gönlümüz açılsın .... :D:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;192791]annadım ben seni sen ağustos başındaki hareketlerden istiyon...deli bir süreçti o...4.500/5.000 puanlık bir aralıktı ve dip tepelerden dönüşler yavaştı.yani sistemler neredeyse en dipten LONG en tepeden SHORT yapıyordu ve hareketler dik açılı oluyordu...
nerden bulcan lem öyle hareketi bi daha?
sende alışmış kudurmuştan beter hesabı durmadan voli vurayım diyorsun .dng[/quote]
he valla..ne muhteşem hareketlerdi onlar..Ağustos 2009 VOB-İzmir, 1978 Liverpool, 1984 Los Angeles ve 1992 -Seattle..üstüne tanımam:D:D
-
ü[url]www..[/url]. 5dklıkda sat çıkmaya başlad...
-
Breakout sat verdiği yerin üzerine çıkarmıyor.
-
700 lonk kavır ve filat..+100 puan..üwww
-
dün 68600 altında ısrarcı olduk, bunun altında kalıcı olursa ek short dedik, bu gün bunu yapmayacam, 68150 altında ek short açacam, yani eğer oraya gelirse,....
bir tekmede ben vuracamki üstüne kırmızı bulaşsın, başka türlü olamayacak, ulam tekel işçisi gibi olduk be, yakında tozutup havuza girecez kış ortasında,...
-
[quote=Larossıan;192796]Breakout sat verdiği yerin üzerine çıkarmıyor.[/quote]
sen bu piyasanın önündeki en büyük engelsin abi :D:D:D
-
ahanda projeksyon ama sıkıntı var gibi abi .. üvvvv .. :o:o:o
[quote=unlımıted;192110]emektar'ım bezginim,
açıklaması da şu şekilde bak anlamadın sen çünkü biliyorum ben.
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/1421/adsznfd.png[/IMG][/quote]
-
-
[quote=TÜRKOĞLU;192800]sen bu piyasanın önündeki en büyük engelsin abi :D:D:D[/quote]
Dün dedim ya yakında bir sürpriz yapacaka p.y.:D
-
700 şort takviye...2/5 oldu
-
TÜRKOĞLU imzanı yeni farkettim bol şanslar dilerim
-
oohhhhooooooo..FDJ 75 puan tepmiş..du bakalım haci, bi dalgalansın bi düşsün 30-40 puan (pozisyonel yorum :))
-
[QUOTE=Astatin;192806]700 şort takviye...2/5 oldu[/QUOTE]
patron ben projeksyon diyom sen short diyon 2/5 diyon bi havalar bir tafralar falan ayıp olyo haaa ..kızacam bak .. :o:Düüü .. [COLOR="White"]sıkıntı var patron .. hakkaten .. şaka maka .. cart diye basarlarsa kötü .. bilemiyorum artık ... üvvvv .. ngaaaa .. :D[/COLOR]
-
[quote=selçuklu;192803]ahanda projeksyon ama sıkıntı var gibi abi .. üvvvv .. :o:o:o[/quote]
68.475 altına inmediği sürece sıkıntı yok.
longlar için asıl sıkıntı orada başlar... :cool:
dün de söylemiştim, 68.775 solda kaldığı sürece şortların hiçbirisi müsterih olmamalı. bugün ilk denemeyi yaptı...
"pariteler de kafamızı kaldırdık yeter daaaaaaa!" diyorlar...
dowda çok büyük meydan savaşının döndüğü 10.098 noktasını geçme durumu, hülülü hareketini başlatır...
69.275i deneriz der ben.
sonrasına bakıcaz...
durumun özeti bana göre budur...
-
[quote=adalı54;192807]TÜRKOĞLU imzanı yeni farkettim bol şanslar dilerim[/quote]
eeettt biraz iddialı bir imza attık...tutmayacak gibi :D madara olmakta var tabii VOB camiasına :D
ama risk almayana ödülde yok...85.000 VOB görürsek alkışlarınızı bekliyorum :D görmezsek yuhalamayın abi gariban işidir analizler :D
-
60 dklıklar sata geçsede söyle bi arkaya yaslanıp katliamı seyretsek
-
+325 flat :) bukadar longdan sonra korkuverdim :)
-
quenn apla masanın üstüne 5 çuval sarımsak koydum .. bakalım artık işe yarayacmı .. 10 kamyonda sipariş ettim yolda .. onuda .. kapının önüne yığacaz ... ehehuuehue:D:D:D
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/29/2029.jpg[/img][/url]
Bizim sınır sarı olan AB kırmızı bakın bakalım hiç izin vermişlermi.
-
kolay gelsin, vobun ** sistem hala alda onunda ** fdow tepmiş onun daha çok ** 68xxx li rakamlaran kurtulalım artık please :(
-
[IMG]http://i46.tinypic.com/m0vh3.jpg[/IMG]
5 dk MultiPass Powered By Sazan & Saraylı Systems...SAT mavilerin altında geldiği için çok iştahlı olmamakta fayda var...15 dklık alda kaldığı sürece, açık mavi veya sarı yereleri flatlemek için uygundur..bence...ha 15 de sata geçerse köküne kadar şort katlamak caizdir..
-
[quote=oguzhan;192813]60 dklıklar sata geçsede söyle bi arkaya yaslanıp katliamı seyretsek[/quote]
26 ocaktaki en düşük 67.000 altına inilmedikçe burada katliam falan olmaz.olsa olsa ralli için son bir geri çekilme olur...dün bir sayım koydum...eğer öyleyse aşağı bir c gelmeli burada sonra yukarı TOPUK TOPUK...
yükselişin devamı için 26 ocaktaki düşüğü kırmamalı PALA...
-
şu anda ,tam şu anda trend olarak neredeyiz,
haf alışta 7.12.09 dan beri,
gün satışta 14.01.10 dan beri,
240 satışta 14.01.10 dan beri,
120 alışta 26.01.10 13:00 dan beri,
saat alışta dün 13:00 dan beri,
-
[quote=TÜRKOĞLU;192811]eeettt biraz iddialı bir imza attık...tutmayacak gibi :D madara olmakta var tabii VOB camiasına :D
ama risk almayana ödülde yok...85.000 VOB görürsek alkışlarınızı bekliyorum :D görmezsek yuhalamayın abi gariban işidir analizler :D[/quote]
Sevgili TÜRKOĞLU ALLAH herkesin gönlüne göre versin Hic merak etme Alkışlarız da gerektiğinde Tesellide veririz Hainlik art niyet yook burada :D