-
[quote=jerfin;272732]77.700 shortlar 76.075 den kapatılır..
pişştt strategist, bi shortladım 2000 puan aşağı indirdim piyasayı yine..::::::[/quote]
Farkettim... .lelele Zaten ne zaman anlamsız yere göçse piyasa diyorum jerfin yine yüklü short açtı diye... :..:
-
[quote=Sekube;272712]Teminatlar 800 oldu...[/quote]
Sahalarımızda görmek istemediğimiz hareketler bunlar... :mad: :mad: :mad:
En azından 80.000 garanti artık... Şimdi kolaysa cesaret et de short aç....
76.000 dibi hayırlı uğurlu olsun... Bi daha da zor görürüz 7x.xxx'leri.... üvvvv ki üwwww....
-
buralardan 77.300 e çıkış bekliyorum, gelirse shortlarımı yerine koyacağım orada..
-
[quote=jerfin;272739]buralardan 77.300 e çıkış bekliyorum, gelirse shortlarımı yerine koyacağım orada..[/quote]
Bende longları kapatmak için bir tepki bekliyorum ama gelemiyor.77.000 i görmemiz bile zor olacak herhalde.
-
bugünün pastasını atabilecek arkadas var mı .. cok merak ediyorummm tşkler şimdiden...
-
[img]http://666kb.com/i/bld6hg3187q0ibsta.png[/img]
-
seans odasında gayaahan yazı yazmış ühühüühüühüühüüh
moral 0 ühühühüühühü
dönmesin bu üwwwwwwwwwww ühühühüüh
-
amanın üwwwwwwwww
selpatros gayahan ne etti şahitsin anında 200 pivan üwwwwwww
-
[quote author=ilker link=topic=362.msg92325#msg92325 date=1280392065]
[quote author=ilker link=topic=362.msg91581#msg91581 date=1280233245]
Vadeli beşlik genişleyen
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/d643b772.jpg[/img][/URL]
120 lik grafiği referans alarak beşlik genişlyen üst bandını aşağıya çektik ve shorta geçtik.
Bana göre genişleyen alt bandına ya da çok yakınına kadar bir düşüş gelme olasılığı var.Artdından ise grafikte işaret ettiğim şekilde yeniden genişleyen üst bandına gideriz diye düşünüyorum.
Genişleyen alt bandı 75800 lerden geçiyor.
[/quote]
Vadeli beşlik
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/49de1473.jpg[/img][/URL]
Beklentim hemen hemen gerçekleşti.İlk salınmada 75800 e inmesini beklemiştim ama 76400 e kadar inip yeniden genişlyen üst bandına geldi.Burdan aşağı salınması halinde [b]75800-76000 [/b] aralığına kadar yeniden alt banda ineceğiz bence.Genişleyen alt bant kırılırsa vah ki vah formasyonu.kırılmazsa yeniden genişleyen üstüne bir tur daha olası.
[/quote]
Vadeli beşlik
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/14968611.jpg[/IMG][/URL]
Bir önceki analizde belirttiğim gibi genişleyen alt bandına indik.Bundan sonraki hareket mavi genişleyen üst bandına kadar çıkış sınrası ufak bir realize ve ardından ufak düzeltmelerle yeşil dirence kadar yukarı hareketin devamını bekliyorum.
Mavi direnç:78200
Yeşil direnç:81500-82000
Mavi destek ve Stoploos:76000
NOT:76000 altına gelebilecek ufak çaplı satışlar stoplatmaya yönelik gerçekleşebilir ama üstüne atacaktır diye düşünüyorum.
-
Sistemciler için süper ipucu; Monthy Hall Paradoksu ;)
-
[QUOTE=Astatin;272761]Sistemciler için süper ipucu; Monthy Hall Paradoksu ;)[/QUOTE]
Bu ne patron
-
süper bir çalışma hpy teşekkürlerama günlük grafiklerde de indiklerde bozulma var ayrıca tepelerde nunu larda dikkat çekici düzeltme aşağılara uzun sürebilir ama günlük tabi ki kısa vd heran herşey değişebilir....
-
[quote=Astatin;272761]Sistemciler için süper ipucu; Monthy Hall Paradoksu ;)[/quote]
gene başladı asti hocam gelde çık işin içinden :D google yazayım bakalım neymiş bu paradoks :D:D
-
[quote=a.kaya;272763]süper bir çalışma hpy teşekkürlerama günlük grafiklerde de indiklerde bozulma var ayrıca tepelerde nunu larda dikkat çekici düzeltme aşağılara uzun sürebilir ama günlük tabi ki kısa vd heran herşey değişebilir....[/quote]
Grafik 10 gündür güzel çalışıyor ağbi.Bir dakkalıktan başladık genişleyeni vermeye şu ana kadar yüzümü kara çıkarmadı.76 altında stop uygulanması gerecek ama 75800 e sert iniş çıkışları da feyk ihtimaline karşı belirttim.Stop ve hedefler belli olunca rahat oluyor.Sonrası pala efendiye kalmış.
-
offff bu ne ya araştırdım kafayı yiyecektim resmen ::: ::: :::
-
Onu dokuzu anlamam... Biraz daha yükselirse sistem long'layacak... Teminatın arttığını öğrendiğinden beri long'lamaya can atıyo zaten... üfffff....
-
kontratlar önümüzdeki haftadan sonra 800 tl oluyormuş. üwwww :)
-
DİKKAT !
İMKB30 ve İMK100 sözleşmelerinde teminatlar 6 Ağustos Cuma sabahı geçerli olmak üzere arttılacaktır. İMKB30 için başlangıç teminatı 700 TL’den 800 TL’ye çıkacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken; 5 ağustos Perşembe günü akşamı seans sonu teminat tamamlama çağrısına yakın seyereden yatırımcılar o gün tamamlama çağrısına muhatap olmasa bile ertesi gün teminatlar 100 TL arttığı için teminat tamamlama çağrısıyla karşı karşıya gelebilir.
-
dışardan yeni geldim. hala 77 olamamışsınız üvvvvvvv üüü
-
[quote=The Tatar;272771]kontratlar önümüzdeki haftadan sonra 800 tl oluyormuş. üwwww :)[/quote]
patron 75 dolarla 1'e 100 kaldıraç kullanıyorum ben.
piyasa dediğin böyle olur üvvvvvvvvvvvvvv :::
-
niye teminat lar artıyor anlamadım peki endeks30 30-40 olunca da düşürüylar demi hiç denk gelmedim de göre arkadaşlar vardı galiba
-
[quote=unlimitted;272776]patron 75 dolarla 1'e 100 kaldıraç kullanıyorum ben.
piyasa dediğin böyle olur üvvvvvvvvvvvvvv :::[/quote]
özencik yapmasana patron,kullanan var kullanamayan var :..:
-
[quote=a.kaya;272778]niye teminat lar artıyor anlamadım peki endeks30 30-40 olunca da düşürüylar demi hiç denk gelmedim de göre arkadaşlar vardı galiba[/quote]
çok beklersin:)
-
[quote=The Tatar;272779]özencik yapmasana patron,kullanan var kullanamayan var :..:[/quote]
valla patron, VOBAŞ böyle giderse forekse çok adam kaptırır.
-
şip-şak dün 77375 ten verdiği satı koruyor ama alışa geçmeye yakın..
denge noktası 76550 de,mevcut seviyelerden gelebilecek AL sinyalini 76500 üzerinde değerlendirmek daha sağlam olabilir..
-
saat 15.30 da ABD 2.çeyrek büyüme rakamları gelecek..
-
[quote=jerfin;272783]saat 15.30 da ABD 2.çeyrek büyüme rakamları gelecek..[/quote]
uyumuş da büyümüş ABD
tıpış tıpış yürümüüş ABD :D
-
[quote=jerfin;272783]saat 15.30 da ABD 2.çeyrek büyüme rakamları gelecek..[/quote]
beklenti 2.5% bu arada
-
[quote=formula9;272786]beklenti 2.5% bu arada[/quote]
benden başka iyi bekleyen var mı dostlar:..:
-
[quote=hakansahin;272787]benden başka iyi bekleyen var mı dostlar:..:[/quote]
beklentiyi oluşturanlar :D
-
[quote=formula9;272786]beklenti 2.5% bu arada[/quote]
zaten rakamı bilenler yapmıştır işlemlerini :(:mad:
-
şu işc deki 1 lot alıp satan marbaş mı yine arkadaşlar..:mad:
-
FED/BULLARD: FED, DEFLASYONUN ONUNE GECMEYE YONELIK HAREKEKETLERI YAPMAYA HAZIR
-MATRIKS-
Merkez bankalarının artık yapabileceği bir şey kalmadı. Bunun adı likidite tuzağı ve deflasyondur. (Plaza prokotokü ve ardından japonların ekonomi maceraları güzel bir örnek) İnsanlarda şöyle bir beklenti var, para verilir sorun çözülür. 2002 den beri sürekli para veriliyor. Bu üçüncü olacak. Etkileri gittikçe azalıyor. Parasal gevşemenin artırılması sadece sistemdeki para miktarını artıracaktır. Tüketimi artırması söz konusu dahi olamaz. Dünyadaki arz talepten o kadar büyük ki, bunun çözümü ancak yeni bir teknolojinin ortaya çıkarılması ile olabilir. Yeni teknoloji ne olur bilemem. Zamanlaması ne zaman olur bilemem.
Dünya ekonomi tarihinde iki büyük kriz vardı. 1870 lerin ingilteresi ve 1930 Abd. Bir de bu oldu.
-
[quote=hakansahin;272793]şu işc deki 1 lot alıp satan marbaş mı yine arkadaşlar..:mad:[/quote]
minimum 20.000'lik filtre koymazsan hasta ederler adamı.
zamanında menderes tekstil'de bir adam vardı. yapılabiliyor olsa robottu diyecem.
bir gün 1 lot sabahtan akşama kadar alım diğer gün sabahtan akşama kadar 1 lot satım yapılır mı ya...
psikopat olması lazım insanın şunu yapması için.
-
[quote=unlimitted;272795]minimum 20.000'lik filtre koymazsan hasta ederler adamı.
zamanında menderes tekstil'de bir adam vardı. yapılabiliyor olsa robottu diyecem.
bir gün 1 lot sabahtan akşama kadar alım diğer gün sabahtan akşama kadar 1 lot satım yapılır mı ya...
psikopat olması lazım insanın şunu yapması için.[/quote]
bir de diğer açıdan bakalım..
adam belki kabız olmuştur..böylelikle rahatlıyordur..:D
not:nerden biliyorsun diye sormayın sadece tahmindir:..:
-
[quote=hakansahin;272793]şu işc deki 1 lot alıp satan marbaş mı yine arkadaşlar..:mad:[/quote]
sadece omu garan da da var deli ediyorlar adamı
-
Ayu olacağım noktayı belirdim.94475 e gelince ayu olacam.benden boğa lafı duymayacaksınız bundan sonra.
Dirençleri de yenileyeyim hemen
81xxx
84xxx
87xxx
94475
-
Hadi bakalım veride geldi ne olacaksa olsun
-
[quote=hpy;272811]Ayu olacağım noktayı belirdim.94475 e gelince ayu olacam.benden boğa lafı duymayacaksınız bundan sonra.
Dirençleri de yenileyeyim hemen
81xxx
84xxx
87xxx
94475[/quote]
günlükde bende gördüm onları ama 81 den sonra 105 gördüm :)
-
yurt dışını sallamıyor gene pala efendiler uçar tahminim